neljapäev, 15. september 2022

VARJAMATA AJALUGU

Tõelist ajalugu SAAB uurida. Kui me oleme väitnud, et ajalugu on Varjatud, siis päris nii see ei ole. Jah, on varjatud ajaloo Täiskomplektseid kirjeldusi ja selle asemele pakutud üsna jaburaid Koolitarkusi. Kuid tegelikkuses on raamatutes ja entsüklopeediates väga palju Algandmeid, mida peab ise töötlema ja suuremat pilti kokku panema.

 Minu põhiuurimuste suund on - Tehnoloogiad ja eriti materjalide tootmise tehnoloogiad. Ma olen ka varemalt öelnud, et ma ei saa liiga tihti vaadata History kanalit. See ajab mu olemise nii "kettasse", et niipea kui midagi vaatan, siis Hakkab kohe tulema. 

Vaatasin siis sellelt kanalilt saadet - Hispaania lossi saladustest ja hakkaski järjekordne metallitehnoloogia absurdsus peale. 




Mingi Marcus olla selle lossi "kõikse" suurem spetsialist.  





Kaevurid ei otsinud mitte kulda ega hõbedat???? No tohopele, mida siis veel. Aga ilmselt oli seda mingil hetkel Euroopas lihtsalt vähe ja Tartaaria seda vist siis ei pakkunud, sest tänapäeval on Venemaa piisvalt suur kulla kaevandaja. Ise küsimus on see, et milleks seda kulda ikka nii palju vaja oli ja tänapäevalgi vaja on. 
























Veidi googeldades ilmub interneedusest Varjatud algandmeid niiet aitab. 

Hispaanlased väidavad, et nad hakkasid sellega tegelema 16 sajandil, kuid on hoopis teisi väiteid. 

"Kuid huvi tema vastu on alati olnud, eriti Kesk-Aasia käsitööliste seas. Just siin ilmusid 6-4 sajandil eKr esimesed elavhõbedakaevandused."

Ja vat kus erinevus. 

Kinaver. VIKI-st. 

Cinnabar sisaldab üle 85% elavhõbedasulfiidi, geoloogid sellist teist mineraalirikka mineraaliga ei tea. Mineraalseid konglomeraate leidub madalates sügavustes esinevate kivimite kujul graanulite või romboidide fragmentidena. Elavhõbedakehasid leidub kvartsiidi-, dolomiidi- ja põlevkivimaardlates. Elavhõbe eraldatakse maagist kuumutamise teel, sellisel juhul voolab see kivimoodustistena alla väikeste tilkadena, mis kogutakse spetsiaalsetesse kaitstud mahutitesse.

Kaevandamispraktikas toimub elavhõbedakehade arendamine mitmel viisil.

  1. Maa-alused miinid. Neis purustatakse kivim plahvatuste teel, seejärel toimetatakse see pinnale. 

  2. Metalli ekstraheerimine toimub oksüdatsiooni-destilleerimisega röstimise teel, milles kõrgetel temperatuuridel moodustub elavhõbeda aur. 
  3. (No see "mahub kindlasti" Kolumbuse aegsesse tehnoloogia võimekusse. Spetsiaalsed anumad, destilleerimine ja 1000 kraadilised temperatuurid.)  

  4. Valmistoode eraldatakse gaasilisest faasist kondensaadi faasini ja kogutakse.
  5. 1000 kraadini kuumutatud gaasi pumpamiseks meetodil. See protsess põhjustab metalli ülemineku gaasifaasi. Enne protseduuri alustamist hajutatakse sorbent kastides, mille põhi on põhjas võre kujul, ja pannakse see tavaliselt püstikutele. Seejärel algab energiakandja jahutamine, mille tagajärjel elavhõbedat sisaldav kondensaat sadestub sorbendil. See kogutakse kokku ja saadetakse tehasesse puhta metalli kaevandamiseks.

On ka muid elavhõbeda kaevandamise tehnoloogiaid, kuid kõik need keevad primaarimaagi halode sifoonimiseks, viies sisse hõõguvat gaasi, moodustades elavhõbedaauru ja sorbendi, mis seejärel ekstraheeritakse sellele kogunenud elavhõbeda kondensaadiga ja saadetakse ettevõttele, kus hankige metall.







Igal ajal ei olnud elavhõbeda ekstraheerimine inimkonnale kaotuseta. See on tervisele ohtlik metall, mis põhjustab kogu kehas mürgitust. Tööstuslikus tootmises on elavhõbe asendamatu - see on ainus vedelmetall.

Enne seda slaidi oli pilt Suurest Tehasest. Ehk siis, sulgema pidi Suuri Tehaseid, täistööstuse ja ilmselt ka elektriga. 

Kuidas üldse saab Kivimilisest  kivimist kuumutades - Vedela metalli. Mina ei mõista ja ei hakkagi ilmselt seda mõistma. 




Tohutu müüt on ALKEEMIA ja Tarkade Kivi. Ehk kuidas toota "si-tast ja tatist" kulda. Ehksiis tinast või mõnest muust metallist kulda. 
KÕIK normaalsed inimesed hakkavad kohe vandenõuteoreetikuid otsima kui rääkida seda Müüti. 
Muideks ma mõtlesin, et ALkeemia vaste on sama mis Alternatiivne ajalugu näiteks. Alternatiivi peetakse tänapäeval Lamemaaliseks ja teist reaalseks. 
Ajalooga oleme tõestanud aga täpselt vastupidist. 





Ja meile ei räägi keegi, et selline  see  Elavhõbe ongi,  täiesti keemiliselt. 











Hakkas "mõtet kriipima". 
HAKATI KASUTAMA.  
Oot, siis alles Hakati. 
Kasutama? 
Milleks? 
Lagede kullaga värvimiseks???? 










Novot kuidas muutus "sõnastus". 
Mitte alkeemikud, vaid Insenerid. Ja need insenerid PIDID lahendama insenerlike probleeme. 

"On ka muid elavhõbeda kaevandamise tehnoloogiaid, kuid kõik need keevad primaarimaagi halode sifoonimiseks, viies sisse hõõguvat gaasi, moodustades elavhõbedaauru ja sorbendi, mis seejärel ekstraheeritakse sellele kogunenud elavhõbeda kondensaadiga ja saadetakse ettevõttele, kus hankige metall." 






Vot alkeemia, mereveest ei räägi kah keegi miskit. 



Ka kulla segunemist elavhõbedaga nimetatakse - sulamiseks ja sellest tekib üsna huvitav "sulam". 





Ja pole öeldud kas siis Suureneski hõbeda kogus kolmekordseks. 





"Elavhõbe eraldatakse maagist kuumutamise teel, sellisel juhul voolab see kivimoodustistena alla väikeste tilkadena, mis kogutakse spetsiaalsetesse kaitstud mahutitesse."
Väidetavalt see ka kiirgas Kergelt. 

No kas kujutate ette - millised pidid neis laevades olema mingid Spetsiaalsed mahutid. 
Tinapaberist  "mütsikestes" Puuvaadid?????
 
See elavhõbe veeti Ameerikasse suhtes kaks kilo elavhõbedat ühe kilo hõbeda rikastamiseks. Kas mu loogika lonkab aga pidi ikka "valu" olema selle hõbeda ja kullaga. Küll ka see lonkab, et ühel hetkel on kuld ja teisel kohe ka hõbe. 
Muideks hõbeda kasutamise kohta polegi ajaloos õieti muud kui mingid lauanõud ja joogikannud.  Ei ole hõbemeisleid ega hõbedast kahurikuule. 









Teiseks teemaks olid ka Peeglid. 





No ka jälle üks tehnoloogia, mis ajab asja topelt pööraseks. See on - Tina. 
Tina on veel tehnoloogilisem metall, mida enamasti tänapäeval saadakse Hiinast ja Euroopas pole seda pea üldse. 


Hispaania klaasimeistritel pole mingeid tehnilisi takistusi - Tihendada klaasi. 
Klaasi valati sulavas olekus plaadi peale (kooliõpikute andmetel) ja huvitav millise Taignarulliga see meister tihendas. 
Mina saan aru et seda võiks teha näiteks mingis suletud "anumas" lisa rõhuga, no näiteks. 


Kulla ja elavhõbeda segu nimetatakse - almagama.

Ja nüüd siis minu tõlgendus Almagaamist. 

 Kas mitte siin ei seisne üks Varjatud Saladus. Milleks toota nii palju kulda???? 
Kuid alternatiiv-ajaloolased on uurinud  Vaba Energia seadmeid ja neis "Vahvate majade" katustel olevates kuplites ja Munakestes võiski olla almagaam. 
Arvestades kui palju neid Munakesi majade katustel leidub, kuluski seda Segu  üsna palju. 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar