neljapäev, 27. jaanuar 2022

NICASIL

 NICASIL



Mul on kirjutamiseks hetkel veidi vähem aega aga selle asemel töötab aju ja info vastuvõtmine vingelt edasi.  

Kuna meil on ka eraldi alternatiiv-ajaloo kanal, siis on selgunud, et.  Ajalugu pole pelgalt iseseisev "teaduseharu".  

Ajaloo uurimises peitub - Kogu eksistentsist arusaamise võti. 

Kahjuks on aga ka alternatiiv ajalugu hargnenud mitmeteks eraldi suundadeks ja põhimõtteliselt - Sektideks. Mõned neist siinkohal. 

1. Klassikalise ajaloo faktide ümberlükkajad. Need on reeglina alustavad tegelased ja neil on üllatusi palju - kuidas midagi EI saanud ehitada, valmistada või kasutada. 

2. Loogikud, kes saavad aru, et tehniliselt ja praktiliselt pole võimalik seda toodet teha, sellel ajajärgul kui meile kirjeldatakse. No näiteks need marmorkujud, kus on kivist ka väga peenest nöörist võrgud. Suure tõenäosusega on need kujud omaaegne - Printimise tehnoloogia. 

3. Lameda Maa teoreetikud. Sest mingil ajaloolisel hetkel peideti kõik teadmised "planeet Maast" ja nüüd joonistatakse meile arvutiga vaid ilupilte. 

4. Tartaaria uurijad, ehk mingi ühtse rahva supertsivilisatsioon. Kuid siin on probleem selles, et kui see info on paljus kummaline ja "rahvas" on tundmatusse kadunud, siis - Kes olid need, kes neile vastu sõdisid. Vot see on teema, millega Tartaarlased pole eriti tegelenud. 

5. Mudflood ehk mudauputuse pooldajad. No ka mina näen majade esimesi korruseid maa all. Kuid ma näen ka veel paljut muud, mis räägib sellele vastu. Kust kohast on Eestis võimalik, et on mingi linn või linnamägi, mis koosneb peamiselt liivast. Kust tuleb ühestruktuurne liivatera? Ja siis kohe veidi aja pärast liikudes edasi tulevad mustad mullad ja Sood. Kuidas, kui oli ühtlane veeuputus. Võtke Tallinn ja Männiku karjäärid. Pole loogiline.

 6. Virtuaalsus, Matrix ja ajas rändamine. 

7. Siis on veel kaks gruppi, kus võta üks ja viska teist. "Esoteerikutest" õpetused, kus osaks on ka ajalugu. Kõige tuntum on Piibel. Ning teised Müstikud, Maagid, Muinasjutud ehk Mütoloogia. Tunduvad justkui dituleeritud teadlased-ajaloolased aga ajavad sellist Zeusi ja Apollo jura suust välja. 

8. Siis on veel vandenõulased, põllemeeste uurijad, ulmeinimesed jne. 

9. Ma ei tea palju neid on aga mina pean enda põhisuunaks - tehnoloogiate sobivuse uurimist kirjeldatud ajajärgul. Näiteks. Mehaaniline Paabulind Peterburi Ermitaazi muuseumis. 

Kooli ajalooõpetajat mina ei pea üleüldse mingiks ajaloolaseks. Mitte kopika eestki, need on vaid kergeusklikud ajupesijad, puhtalt omakasu eesmärgil - raha eest. 

Ja nüüd ajaloost. 

Enne seletust peaks jälle kirjeldama. Kuidas Maa pole kera, pole lapik, pole reaalne jne jne. Kõike seda olen ma kirjeldanud varemalt. 

Kuna ma olen ka metallide tehnoloogia ajaloo uurija, siis viskab seda aegajalt sisse ja nüüd eriti räigelt. Ühel perioodil, umbes paari päeva jooksul, ma kuulsin seda kahest allikast korraga. 

Ma hakkasin tegelema lapselapse võistlusautoga . KrossKart. Selle on peal kahetaktiline KTM 125 cm3 mootor. Panime peale üsna uue mootori ja lootsime, et see peab ilgelt kaua vastu. Kuid siis kui see "õhku lendas", tuli mulle selline kujutluspilt. Mis saab kui rätsep hakkab kingi tegema?  Esimene paar tuleb ilmse üsna lääpas välja. Nii ka elupõlistel automootoritega rallitajatel jooksis kahetaktiline kinni, omast lollusest. 

Ma polnud ealeski varem kuulnud midagi - NICASIList. Alumiiniumist silindri sisse pihustatakse mingi kiht ja sellega taastatakse kulunud silindreid. OK, ma kuulasin seda infot nagu lammas vahib laudaväravat. 

Ja siis tuli regresshüpnoosi seanss, kus räägiti maa alla vajunud majadest, "teistsugusest elektrist", maa alustest käikudest, miljonitest inimluudest ja kolpadest ning ajajärgust, kus oli uputusi ja totaalseid pommitusi. Hiiglama palju infot. 

Vot ja seal oli episood, kus inimesed "kolisid" megasuurtel aladel, ehk põhimõtteliselt igas linnas - maa alla. Linnade all on sadu ja tuhandeid kilomeetreid tunneleid ja mega linnu. 

Ajaloos on ALATI olnud kaks konkureerivat poolt. Ühed, kes tahaks elada rahus ja looduses - Mu, Lemuuria, Lumeenia jne jne. Ja teine, kes on tehnoloogilised ja tahavad valitseda ning sõdida - Atlandid, Allaanid, Mergoviinid, Romanovid jne jne.  Ehk esoteerilises kõnepruugis on kaks vastandleeri - Maismaa rahvas ja Mererahvas. Mererahvas on need vallutajad - Kes elavad Mereseaduste järgi - Mereröövlid. Kes pole kursis, siis vaadake videosid Argo ja Evelini kirjeldusi OPPC ja mereseadustest.   

Vot ja siis see vallutaja pommitas Maa-aluseid mingite energiapommidega, milles oli ka Plasma tehnoloogia. See on kah sadu aastaid vana tehnoloogia, mis vilksas sisse ka meile - Plasmatelerid näiteks. 

Need pommid millega pommitati olid tehtud metallist - mis oli ülitugev ja meie seda tehnoloogiat ei tunnegi ehk tavakasutuses ei ole. Ma ise arvan, et see India sammas ja mitte roostetav vene laev on samast metallist tehtud.  Selle tehnoloogia eripära seisnes selles, et metalli ei sulatatud, sepistatud ega töödeldud. Seal segati teatud metalli KRISTALLILISTE ainetega. 

Ja kõikse suurem pull seisnes selles, et "esoteerilises" hüpnoosis käijad on metallide tehnoloogias "absoluutsed lambad" ja siis need diletandid loevad kuskilt eeterväljast välja sellist infot. Seda rääkides kuulavad enamus mind suu ammuli ja ei mõista midagi öelda. Kuid kes teavad? Teavad spetsialistid. Mingid tüübid said sellele infole reaalselt küüned taha ja tegid sellest vinge Bisnessi. Nad hakkasid segama Niklit ja Räni. Said ülitugeva metalli nimega NICASIL ja pihustavad seda kuidagi, mingi nipiga alumiiniumi peale. Seda pinda peab töötlema teemantkäiadega, et saada perfektset tulemust. 

Niiet "poolearulised" vandenõulased saavad infot aga need, kes pumbajuures need pumpavad. No mis iganes tehnoloogiaid veel siis leidub.  

Teine teema oli selles, et tõesti võis olla (matrixi mingis versioonis) selline uputuste ja pommitamist periood, millele eelnes - Kaunite kujude tootmise tehnoloogia, ilmselt koos vedelate segude peale pihustamise ja kiirtöölemisega, ning nüüd me imestame - Kuidas saab taha marmorkujusid, kus on reaalne nöörist võrk. (Pilte otsige ise googlist, või siis jagage kommentaarides). 

Üks teema, mis jooksis jälle kokku regress-ajaloost ja krosskardist oli selline. Need pommid tekitasid elektromagnet laineid - mis zombistasid inimese ära, kustutasid mälu ja pikaks ajaks. 

Panete pildi kokku. 

Kadunud info, mitmeid aastaid suveta ning nälja ja haigustega. 

Imeilus Peterburg, koos maa sisse vajunud Ermitaaziga (kus maa all on sama palju kui maa peal). Linn, mis oli valmis juba enne Peetrit, mida taastati alalõpmatutest pommitamistest ja enamus sellest veel ka käikude ja linnana maa all. 

Siis oli 1850 elektri ja kirikute ehitamise aeg ja täitsa järsku 1900 + -  käisid kõik jälle nartsudes, näljas ja Hobustega.  

Enne olid Mehhaanilised munad, mirkomehhaanika ja Ermitaazi Kuldne Paabulind. 

Tulge Mõistusele ehk Tulge Loogikale. 

Elektromehhaanika. 

Ma tahan jõuda selle teise teemani, mis seostub krosskardiga - see on Resonants.  

Ma olin kunagi absoluutne Juri Stepanõts Rõbnikovi Teaduse fänn. Kahjuks aasta tagasi läks see mees "astraali" aga tema videod on alles. Temal olid KÕIK teadused teistmoodi ja nüüdseks jooksevad ka need Suurde Pilti.  

Me oleme Elektrilised ja Magnetilised. Sealt ka eraldi ajaloo elektriharu -  Tesla (mis on kah enamuses müüt ja varjatud) ja teistmoodi elekter. 

 KÕIK protsessid Maa peal on elektro-magnetilised. Ma kahtlustan, et ka Nicasili peale pihustamine pole midagi muud kui pulbervärvimise tehnoloogia. Aga küsimus on hoopis teine.

 Resonants ehk see lugu, kuidas sõdurid marssisid üle silla ja see kukkus kokku. Siis veel see lugu, kuidas Venemaal hakkas tuulega betoonist rippsild Lainetama ja peale seda kui lainetamine järgi jäi ei olnud sillal mitte ühtegi tehnilist defekti. 

Materjalid teatud sagedustel muudavad Oma Tihedust. 

Kõva materjal nt Nicasil või ka Viil on samas väga rabedad.  Need mõõgad, mida tehakse, peab tegema seest sitked ja pealt kõvad. Ma kahtlustan, et kõik pehmest materjalist tooted kaeti vanasti üle kõvade metallidega. No on ju uurimist - mis kõik võis olla.

 Krosskardi juures on üks Peavaluprobleem. Kõik poldid mutrid tuleb panna Stoppermutridega. Kui panna mingi tavaline mutter, siis see masin keerutab selle mutri otsast ära. Isegi keerab lahti tavalise mutriga kontreeritud poldi. Kuidas, nii väike mootor suudab seda teha? Kuidas see suudab lahti keerata 5 cm pika kontreeritud 10 mm poldi? JA.  Miks keerduvad lahti Parempoolse keermega poldid? 

Mul tekkis professionaalse kretiini sündroomis huvi, teha mõned poldid vastaskeermega ja vaadata, kas see suudab ka need lahti keerata, ehk. 

Miks keerab resonants  - poldi LAHTI ehk vastupäeva. Miks ta ei keera KINNI ehk päripäeva? No mõelge milleni võib viia ajaloouurimise, elu uurimise selline kretinism. 

Enamus ütlevad mulle KOGU AEG - milleks sulle seda vaja on. 

Mul on selline sisetunne, et nt ka Nicasili ja ka muud metallpindade kulumine pole Mehaaniline protsess vaid võngete, lainete jne elektromehaaniliste vastasmõjude protsess. See on puhtalt Rõbnikovi Teadus - Elektrilaengutest.

 Mingit Maa külgetõmbejõudu, hõõrdejõude ja Newtoni õuna pole olemas. On Aatomite ( mis on kah hoopis teistsuguse kirjeldusega) omavaheliste elektriliste sidemete mõju. 

Igatahes mina sain sellel "ühel kindlal hommikul" totaalse SOKKKI, kui selgus et KTM i mootor on tehtud aastasadade või isegi tuhandete taguse "mudaalt" väljakougitud metallidetehnoloogiaga. Oh rääkida oleks veel palju, sest kõik teemad seostuvad teistega. 

No näiteks oleks mul soovitus Tartaria uurijatele. Uurige tehnoloogiaid, mitte vaid Inglismaa muuseumistes hiljem kokku joonistatud maakaarte. Uurige kas Venemaa, Siberi, Hiina, India aladel on kirjeldusi Ühtsest tehnoloogilisest tsivilisatsioonist.  Kas need olid rahumeelsed Maa peal elavad või Mereröövlid. Arvestades,  mida ilusat nad on kõike loonud, siis pigem esimesed. Aga mina ei tea. 

Kes olid hiiglased? Kui need maha tapeti? Kuidas saa pisike kääbus olla võimsam kui Koljat või Gulliver. Kes kurjam oli Gulliveri kirjanik ja kust ta selle võis saada. 

Mina pole suutnud välja uurida, kes oli Aleksander Sipelgas ja kust ta võttis raamatu "Maailma Valitseja" tehnoloogiad. 

Kõike uurida lihtsalt ei jõua. 

Nikasil – Vikipeedia (wikipedia.org)

HOME - Nicasil  

 

Ja siin on täispikk regressseanss selle teemal

479 ЗАСЫПАННЫЕ ГОРОДА.ВИЛЮЙСКИЕ КОТЛЫ..ЧАСОВНИ ЧЕРЕПОВ... - регрессивный гипноз Валентины К. - YouTube



2 kommentaari:

  1. Väga hea arutluskäik. Eks ta nii olegi, et suures osas on ainult küsimused, kuid sa annad ka vastuseid. Need vastused aga on enamustele inimestele vast arusaamatud. No näiteks, gravitatsiooni ei ole, on magnetism, on eeter, on matrix. Kui keegi suudaks kasvõi esimese termini lollile (mulle) nii lahti seletada, et kuidas see töötab. Seda, kust magnetism alguse võib saada, olen ma uurinud ja nagu ikka, variante on mitu. Otseselt tõestada midagi ei saa. Saaks siis, kui raha palju oleks. Nicasilist justkui olen midagi kuulnud, aga mootoritega ei tegele ja sellepärast ei tea kaasa rääkida. Vaatasin su lahti kirjeldatud punkte, väga hea..sedasi ongi võimalik oma peas (udus) infot võimalik selgemks saada. Olen suuremal või vähemal määral kõikide punktidega kokku puutunud. Tartaaria kaust ootab mind arvutis oma mitu head aastat. Tundub nii, et see jääbki sinna ootama, kuidagi ei taha selle teemaga tegeleda. Ma ei tea millest see tuleb, aga kuidagi selline tunne on, et ära sitta puudu. Samas põgusalt on tartaaria teemad ka minu kirjeldustes läbi kumanud. Kui aega saad, kirjuta rohkem, sinus on selline info hulk peidus, et varsti su tekste lugedes ma võin hüüda "heureka".

    VastaKustuta
  2. juutuubis oli ühes vene keelses videos surnuaia värava pilt - värava kohal kiri: Tartarus.
    ladina keeles tähendab see - allmaailm, manala.
    samas videos üteldi et sõna 'velikaja' tähendus on ka - palju.
    järeldus oli - velikaja tartaria tähendab palju surnud maid.
    kas see oli mingi kogum riike või terve tsivilisatsioon - kes seda enam mäletab.
    ja kus see oli - kas zemlja nähtusel või kuskil mujal...

    VastaKustuta