kolmapäev, 17. november 2021

HALLID AJURAKUD





Kaks viimast aastat on ilmekalt näidanud, et vaid mingi komakoht inimkonnast on selleks üldse võimeline. Päris mitmed sajad eesti inimesi on minu ja mitmete teiste alternatiivsete uurijate blogisid lugenud ja videoid vaadanud. Küll meiesugused lahkavad ajalugu, poliitikat, meditsiini, kosmost ja veel sadu teemasid - mis ei lähe kokku kooliõpikutega. Oleme püüdnud induktiivsete ja deduktiivsete meetoditega midagi leida ja kuidagigi lineaarsesse järjekorda asetada. Palju on imestatud ja ka pilatud nii sellist tegevust kui ka uurijaid. Aga nüüd tulevad sellised tõestused millele pole isegi "teaduslikel" ajaloolastel midagi vastu panna ega vastu vaielda. Ajalooks peetakse ka vanu "arvamisi" ehk müüte ja mütoloogiaid vanadest Kreekamaadest ja Kreeka jumalatest. See on aga teadusliku ajaloo käsitluse mõistes - Puhas Esoteerika, mis ei lähe kokku reaalse maailmavaatega. Koolis aga ikkagi õpetatakse.  Mul on üks grupp kamraade-vaatekaaslasi, kes tegelevad selliste uurimustega Väga põhjalikult.
 Üks neist on noor kutt, kellel on oma blogi - 

Teine koht, kus kah tegeletakse intensiivselt samade teemadega on 

 
Nüüd aga tuleb lugu, mis sai alguse sellest, et "Mõtelda on mõnus" blogi autor on "viitsinud" sukelduda vanadesse ajalehtedesse. Ka mul on mingi tohutu hunnik vanu ajalehti ja ka mina olen sealt leidnud selliseid "leidusi" aga need on aastatest 1930. Need leiud siin aga on otsitud ja väljanopitud palju varasematest digitaalarhiivides olevatest ajalehtedest. 

Nagu ikka, saab iga uurija oma algtõuke Egiptuse ajaloost ja selle kummalisustest. Meile räägitakse ka veel nüüd 21 sajandil, et püramiide ehitasid paljasjalgsed ja harimatud mastirahvad, pasteldes ja poolpaljad ning kõike seda tehti puuhaamri ja pronksmeisliga. 
Kohe kuulete aga täiesti tõestatud fakte saja aasta tagusest, võiks öelda - Täielikest Teadmistest. 
Tekstid on pikad ja vanas keeles. Paljudel võib esialgu raske olla neid lugeda aga neid ümber kirjutada ma küll ei viitsi. Pigem kommenteerin.   






Egiptuse ja kogu maailma rahvas ehitas väga pikka aega Ühtse stiili ja ehitustehnoloogiaga linnu ja hooneid. Mis on isegi nüüdsetele inseneridele kättesaamatu. Nii ongi. Sellised hooned on tänapäeva rahamaailmas nii kallid ehitada, et me poleks selleks võimelised.


Miskipärast nimetatakse sarkofaagi Obeliskiks. Teadlastel oli juba toona õigus, et neil elementidel, mis püramiidides asetsevad - pole matmisega miskit pistmist. Ja polegi. Sellest tuleb edaspidi juttu kui tulevad uudised elektrist. Kõik templid, kirikud ja püramiidid, üle terve maailma, on tehnilised hooned mingite elektro-magnetlainete loomiseks. Ja see elekter võis ollagi - täiesti tasuta.   


Siin on juttu juba neist obeliskidest, mida meie teame. Sellist obeliski nimetatakse vahest ka Jumala Nõelaks. Nõelaks  saakski seda pidada kui arvutada Aadama pikkust. 



Üks küünar on enamvähem pool meetrit. Seega oli Aadam päris mõnusalt pikk poiss. Küll arvutatakse ka matemaatiliste valemitega meie raamatust, meite Kalevite poegi. Kohati saadakse midagi sarnast. Lisame ka kirikute- katedraalide viie-kuue meetrilised uksed aga need olid juba "kokkukuivanud" jumalate pojad. 

Ja siis me imestame, et - Kuidas püramiide tehti ja miks plokid suured olid.  



Veel aastal 2006 kui ma hakkasin reisima ja ajalugu vaikselt nokkima, just Egiptuse püramiidide juurest,  polnud mul aimugi, et kõik oli juba ammu teada. Kõik need on tehtud tsemendist. Ja ka mul on kaks fotot, kus "loodusliku liivakivi" sees on väikesed kivid. See pole looduses võimalik, tsemendis aga küll. Lisaks veel on kõik Vikipedias kirjas aga koolis riputatakse - Nuudleid lastele kõrva taha, nagu vene inimesed tavatsevad väljendada.

Vikipediast:  

 Tsemendiks peetakse produkti, milles lubi toimib peamise tsementeeriva ainena, aga lubi pole esimene materjal, mida on tsementeerumiseks kasutatud. Assüürlased ja babüloonlased kasutasid bituumenit, et põletatud telliseid või alabastriplaate omavahel siduda. Egiptuses seoti kiviplokke omavahel mördiga, mis koosnes liivast ja põletatud kipsist. Kips omakorda sisaldas tihti kaltsiumkarbonaati ehk lupja, mis oli seega tsementeeruvaks aineks.[1]

Lupja kasutati ka Kreetal ja Vana-Kreekas. On leitud tõendeid, et minoalased Kreetalt kasutasid purustatud potikilde kunstlikuks putsolaaniks hüdraulilise tsemendi jaoks. Täpselt pole teada, kus avastati, et segades hüdratiseeritud mittehüdrauliline lubi ja putsolaan, moodustub hüdrauliline side. Sellest segust tehtud betooni aga kasutasid vanad makedoonlased[2][3] ja kolm sajandit hiljem suuremalt jaolt ka Rooma insenerid[4]. Vanade roomlaste ja makedoonlaste tsemendikasutus kestis kuni suurte rahvasteränneteni, kus rooma tsement kadus kuni 18. sajandi esimese pooleni.[


NB!  STOPP seltsimehed! 

Nüüd lugege see tekst läbi, siis pidage väike paus. Pange silmad kinni ja kujutage oma Aju sisemisele ekraanile hunnikuteviisi kujutluspilte - Mida te olete kuulnud koolis ja mida kasvõi sellest blogist olete lugenud. Kõik see 100,999.... % kogu infost on peapeale pööratud täpselt sama skeemiga. Kõik on olnud ammu teada. Siis tuleb mingi "Uus Kord" ja kirjutab kõik korstnasse. 
Ja viimaseks kujutluspildiks pange  - kaks viimast aastat olematu "ogavalgu", riideräbalatega näo ees ja teravate nõeltega.

STOPP. Mõttepaus. 







     








Vanas Roomas osati Klaasi valmistada, mis mitte kuidagi katki ei läinud. Kalliskive, mis need on? Kivid mis katki ei lähe ehk lõikavad tänapäeva tehnoloogiates - teemant lõikeriistad. Värv, mida tänapäeval mitte enam ei tunta. Kujutate ette aga sada aastat tagasi oli inimesed sellest veel kuulnud. 


Hiina müür.
 
 Ehk olemasolev Maailmaime. Mis ime see on, milleks ja kuidas tehti. Hiina müür on seotud ka hiljem tuleva Tartaara teemaga. Hiina müüri need "junnid" seal üleval on kaitsmiseks ehk varjumiseks vaenalase rünnaku eest.  Kuid, need nukid on seal kaitseks Hiina poolt tulevate ründajate pärast, mitte nii nagu koolis räägitakse. Hiina müür ei ole ainult Hiinas. See algab juba Inglismannide saarelt. Läheb Euroopas Prantsusmaalt Saksamaa suunas, siis kappab läbi Euroopa. Jõuab Kaspia mereni ja sealt läheb merre. Merest väljub teiselt poolt ja Kaukaasia mägede kaudu jätkub kuni Hiinani. Seega oli see müür tarvilik põhjapoolsete Euroopa rahvaste kaitsmiseks lõunapoolsete -  no maeitea kelle vastu. Ehk. Millal tekkisid teise nahavärviga inimesed peale Valgete?   




Ehitusmaterjali kõikides hoonetes, mis on kujutatud vanadel fotodel ja gravüüridel, on nii palju, et see on ebareaalselt määratu suur. Arvestades veel tootmis ja transpordi tehnoloogiaid. Kas keegi suudab fantaseerida 22-tuhandet  vahitorni ja neis paiknevate "sõjameeste" arvu. Pluss sõjamehi "teenindavat personali" ja kogu logistikat. 

NB! Naeratame nüüd korraks ja mõtleme meie 30 kilomeetri "lõiketraadiga" piiri peale. 


Kuna tegu on 100 aastat vana "ajaloo teadlaste" arvamustega, siis lappavad ka nende andmed seinast-seina. Aga see ongi hea. Poiroti pilti mäletate? 
Kaks miljonit ehitas? Logistika?????? 





25 000 kasarmut ja igas 100 meest????  Logistika??? Ja kas oli keegi juures, kes kõik need sõjamehed üle luges???






Noonii ja lappaski info Ummukusse. Poirot hirnuks ilmselt herneks ennast. 
Aga mis tänapäeva teisti on. 
On? Ei ole? 
Kaitseb? Ei kaitse? 
Aga teadlaste lolli loba peab ikka kuulama. 

Edasi üks teema, mida paljud on kuulnud ehk siis metallide tehnoloogia vallast - Indias asuv sammas - mis ei idane ega mädane.  No ei roosteta raibe, tee mis tahad. OK. Ma oma silmaga pole näinud aga nii nad räägivad. 



Ma pole kunagi varem kuulnud, et seal elavat rahvast oleks kutsutud - Indlasteks. Aga eks see pudikeelne eesti keel, mis peale liiwi keelt tekkis,  kannatas igasugust väänamist. Aga sel juhul kulla teadlased, seletage mulle ära kust võttis Kolumbus selle aruraasukese ja nimetas Uue Maa inimesi indiaanlasteks. Sellest loogikast ei ole võimalik üldse aru saada, see on puhtalt tindisulest imetud. 


Sõjakäigud.






Ja kõik laevad kogu vana ajaloo vältel ehitati selliste riistadega. Selle erinevusega, et Vanas-Kreekas ja Rooma olid need riistad metallist nimega - Pronks. 


Kogu geniaalse-super- mega-giga tsivilisatsiooni Eelne ajalugu, mis on vanem kui nt 200 aastat ja kes ehitas kõik kõik need ehitised,  on - Pulli Sitt. 
Pulli Sitt on ka "Järgmised Suured Sõjakäigud" ehk kaks "maailmasõda" oma nelja aasta, miljonite sõdurite ja teenindava personaliga. 

NB! Tuletame meelde! Kuidas on võimalik Kahe Aastaga korstnasse kirjutada  - kogu meditsiin, poliitika ja tõmmata vesi peale - kõikidele hallidele ajurakkudele.  Ja ärge kunagi mulle enam pakkuge oma vanaisade ja vanaemade  "mälestusi" Stalini ajast ja küüditamisest jne. Kõik need on ümberkirjutatud, ära kustutatud ja virtuaalse maailma pettemängud. Ma olen isiklikult intervjueerinud mõnda "vana rindemeest" ja peale mingit kümnendat spetsiifilist täpsustavat küsimust jooksevad ta hallid ajurakud sellisesse ummikusse nagu mingis ulmefilmis Mehed Mustas 4. 



Natukene Venemaast. 


"Venemaast", mida pole kunagi olnud. Mul pole õrna aimugi - mis uudisega siin tegemist on. Mis Tatra rahvast on juttu. On see ulmelugu tatarlastest või vähem ulmeline Tartaaria. Pohlamaa (Poola) kuningas ja Soome valitseja??? Keiser, kuningas ja suurvürst korraga??? Tule taevas appi!!!! ISIvalitsejad säänsed. Noid Isevalitsejaid näeb televusseri kasti seest iga jummala päev. 






Ilmakuulsad Histoorikud? Meil on kah üks säänne Henrik lätimaalt. Mingi kloostri munk, kes tahtis ilma seebita sakslaste perse pugeda ja kirjutas "kroonikalaadse" jaburduse kokku. Eestis on kaks "head raamatut". Täiesti ulmeromaan Kalevipoeg ja see "ajalooline Henrik". 
Kui paljud teist on isiklikult lugenud Kalevipoega. Mina olen seda lugenud viis korda ja trükkinud välja kõik tehnoloogilised arusaamatused, millest seal jutustatakse. Lisaks veel ka eriline lõik Reisist maailma lõppu, oma hiiglaste ja koerapeadega inimeste kirjeldustega. Sellest teemast tuleb kah juttu üsna varsti. 

Oleme ju fantaseerinud - Kas on kuskil Vatikanis mingi raamatukogu ja - Mis seal kõik võiks kirjas olla? 
 

Kas arhiividega käiakse ümber ikkagi Hooletumalt või siis Eriti hoolikalt. Et ikka mitte midagi ei jääks meile lugeda. Lugege kooliõpikuid ja müüte- muinasjutte. 









Igas "vähegi ajaloolises" infos või uudises on detektiivil - uurijad palju deduktiivset-loogilist küsimist. 
Enamus selle maailma infot - Ei Ole Loogiline. Kõik selles ÜMBERKIRJUTISES on õige ja vigadeta edasi antud, aga kirjutaja ei tea Eestist muhvigi, ei isiku ega koha nimesid. No ei saagi teada, sest enamus neist mõeldi lihtsalt välja ja muudeti kogu aeg. Iga jumala kaardil on eri nimed. Mul tekib küsimus viimase rea kohta. Millise Meie ajaarvamise järgi???? Ok, enamus hakkab kohe erinevaid kalendreid seletama. Kuidas saab kokku kirjutada Vatikanis mingit infot kui selge sõnaga öeldakse, et  - ärakirjade valmistamise ajal meie olud tundmatud olid.  Igale sellisele küsimusele on tegelikult vastusevariante aga mina ei saa neid mitte kuidagi tõestada. Oli siis katastroof ja kaevati pool maailma muda alt välja. Või oli hoopiski järjekordne Matrix ümberlülitus oma läbikumava informatsiooniga. 




Hendriku jaburdused??? Kes suutis ehitada kiriku, kus on rohkem kui 10 miljonit väga hea kvaliteediga punast tellist, mida väidetavalt tugevdati segades  kanamunadega. 
Ja kes see suutis selle puruks tulistada. Raud või kivikuulide ja pronkskahuritega??? 



Mis joonised? Milleks jooniseid, kui olid "väljaõppinud talupojad", kes "vasaku hõlmaga"  viskasid losse ja katedraale ülesse. Talupoeg vaatab seina peale ja arvutab peast igasuguseid laetalasid ja katuse sarikaid.  




Kõik , KÕIK, absoluutselt kõik vanad ehitised on ehitatud (valetatud kokku) selliste ilupiltidega ja ka neid nad ei osanud õigesti joonestada, sest eelmises uudises väide - vanemad balti kunstiajaloolaste plaanid on lausa vigased.   

Oh mul kadus artikkel eesti meediast ära. Kus seletatakse nii möödaminnes, kuidas Tallinnas kaevatakse millisegi teatri vundamendi auku. 


Ei midagi erilist uudist  ja suurem osa inimeste ajurakud ei leidagi üles Ebakõla. Kuid. 
See vundamendi auk kaevati ÜHEKSA meetri sügavusele ja teiste majade vundamendid ei tulnudki veel välja. Seega on Tallinnas kohati majad maa all üle üheksa meetri. 
Ehk siis kooliharidusest lähtuvalt on seal kogu keskajaga kaasaarvatud vähemalt üheksa meetriline - "kultuurne sita kiht". 







Esivanemate linnade varematel.  Atlantis ja Atlantise valitsejad on kah müüt ja muinasjutt oma kümnete tuhandete aastate tagusega. 


NB! Mõttepaus. 
Oi ma tahaks ikka niiväga saada teada - kui pikk võiks ikkagi see ajalugu olla???? Mis seal võiks kõike Reaalselt olla???


Nii ja nüüd sai "vähegi normaalne" jutt otsa ja läheme lausa lõbusasse ulmesse.  





Ma pean nüüd väga vabandama aga kõikidest tehnilistest distsipliinidest on minu arusaamise võime kõige väiksem - Elektrist. 
Mul pole õrna aimugi - kui palju on Ühe Miljoniline pinge ja milline võiks välja näha Kondekas,  mis suudab sellist pinget salvestada.  Aga seda ma usun, et selline Lärtsakas "rikub raadiolained ära küll". Selliseid päris relvi on juba tänapäeval olemas küll. 

Ja nüüd üks üsna läbikäinud Vandenõukas. 






Onu Stefansonil oli täitsa õigus. Ja ongi seal igatsugu kaevandusi ja varandusi. Norrakad puurivad juba päris pikka aega. 
Aga Paradiisiga Põhjanabal  on eraldi teema. Ok. Seda me oleme kuulnud, et Peterburi lähistel kasvatati kunagi ananasse. Et kliima oli soe, ehitati losse ja Talvepaleesid ja neis polnud miskit kütet. Mis sa ikka kütad kui troopika õues on. Aga. 
"Kuhu need rumalad linnud ikka lendavad". Aastatel 1860 olid siis soojad ilmad. 

Vikipediast: 
Sannikovi maa (vene keeles Земля Санникова) oli fantoomsaar Põhja-Jäämeres Uus-Siberi saartest põhja ja kirde pool, mida arvasid nägevat mõned polaaruurijad: Jakov Sannikov (1811), Eduard von Toll (1886 ja 1893) ning teised. 

Novot ja aastad klapivad. 

Üks müütiline "meresõitja" Kalevipoeg käinud ka Reisil maailma äärele. Sõitis "Lennukiga" tuldpurskavast saarest mööda ja siis jõudis maale, kus kapsad kuuse kõrguseks kasvasid ja neiuke võttis neid nagut KingKong pihku, pani põlletaskusse ja viis vanematekogu juurde "mõistatusi lahendama". 
Pärast mõistatuste lahendamist reisis Kalevite poeg aga maale, kus elasid - Koerapeadega inimesed.




NB! See ei ole minu luulu. 
Kalevipoega õpetatakse koolis ja müüdid on ametliku ajaloo täiesti legaalne osa, mitte esoteerika. 


Neid "Teslasid" on kogu see ajajärk paksult täis. See "professorilaadne" tüüp proovis siis miskitsorti - Suurt Mikrolaineahju" demonstreerida. Ja lõpuks ongi see teoks saanud, sest kõikide tänapäevaste gloobuste pealt on Põhja-Jäämeri ära kadunud. See on valge asemel siniseks muutunud ja nüüd on vaid üks külm ja valge plekike gloobuste peal, mille nimeks on ingliskeelne - RohelineMaa. Eestlased on selle miskiks Grööniks ristinud. 

Ja siis leidis jälle mingi "Tesla" kuskil imelikust kohast "Saturnuse" nimega lampisid, mis miskit kütust ei vajanud. 


Ja ka uudis ei varja midagi. See on otsetõlkes - Ülesleidus. 
3-5 aastat põleb??? Miks siis ära kustub. Keegi leidis kastitäie eelmise tsivilisatsiooni patareidega või siis keemilisi lampe. No kas see on ulme, ei pruugi ju. 



Ei tule neist geeniustest puudu. 

Aga see võib täiesti vabalt Cargo-cult olla. Mingi tüüp tuli kuskilt ja üritas pärismaalastele "puust" ehk siis plastikust hobuseid müüa. Autod võisid ka siis kaubaks minna. 1771 oli ikka väga ammu. Kahe aastaga kaob mälust misiganes Normaalsus.

Tahaks muidugi teada, mis aasta artikkel see on aga vahet pole. 



Veel I maailmasõja ajal lendasid väidetavalt papist tiibadega "moosiriiulid". Miskiks pommitajaks on neid ikka väga raske pidada, et suurlinnad peaksid nagu muret tundma. Lendurid viskasid käsitsi granaate välja. 
Kes seda Londonit siis ründas 250 lennukiga? Jälle sakslased? Mis häda on neil kogu aeg sõdida? Mis häda on kogu see ajalugu kokku kirjutada ja kogu aeg sakslased patukotiks teha. Saksamaad-Germaniat polegi ju varem olnud, oli Prussia-Preisimaa. Miks sõna on puhtalt Russia????   





No ja siis veel üks rahvas, kes pidevalt sõdib ja oma joru ajab. 


Keemilise katsega muutuvat vähegi juudi verd sisaldav veri punase asemel Siniseks. 
Tuletab midagi meelde vä????

Ja miks mul on kogu aeg selline kahtlane tunne olnud, et. 
Kunagi ammu "ennemuistsel ajal" polnud raha üldse olemas. Raha õhust loomise ja raharingluse süsteemis pole võimalik ehitada kõiki neid hooneid ja kauneid kunste. 



Nende sarnaseid tüüpe polnud lihtsalt olemaski. 
Inimesed pidid elama praktiliselt - Õhust ja Armastusest. Tegelema sellega,  millega ise tahtsid ja mis kõigile kasu tõi. 
Põhimõtteliselt on see kirjeldatud H.G.Wellsi raamatus - Inimjumalad. 
Ka aastaarvud klapivad. Elas kirjanik ju sellel ajal kui veel midagi mäletati ja "leiutati" - Ülesleidusid tehti.


Nojaa kokkuvõtteks sobis selline hiiglahea kirjeldus, mis meenutab jällegi Isaac Asimovi - Igaviku lõppu. 
Oskused on kadunud. 
Mingeid asju leitakse. Midagi nuputatakse välja ja midagi nuputavad andekad inimesed ise juurde. Kuidagi kahtlaselt meenutab see Tulnukate Vandenõukat. Kukkus UFU alla ja sealt kopeeriti maha nii kiibid, valguskaablid kui ka muu CargoCult.   


 

3 kommentaari:

  1. Anno Domini millesimo quadringentesimo tricesimo quinto consecrata fuit Ecclesia metropolis Upsalensis septimo Idus Junii, que fuit tertia dies Pen-tecostes . . Nii algab üks märkus Upsala Toomkiriku mälestusraamatus tema avamisõnnistamisest. Ligemale 200 aastat ehitati seda kirikut. Üks Prantsusmaalt kutsutud ehitusmeister joonistas kiriku plaani pärgamendile ja sellest pidi tulema prantsuse gooti katedraal. Rootsi kehvus ja rahva lagedus sundis ehitajaid kirikule andma vähenõudlikuma toreduse kui oli mõeldud. Kuid nii tuli ta rohkem rootsilik, lähemalt seotud Rootsi ajalooga. Ta on Skandinaavia suurim kirikuhoone...

    VastaKustuta
  2. Tähelepanu
    Eesmärk on teavitada üldsust, terveid mehi ja naisi. Keda huvitab

    Loovutage kohe luuüdi (neeruelundid) neerudele, munanditele ja 100% tõsisele kontaktile. E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com

    sest meid on palju

    Patsiendid, kes vajavad praegu neerusiirdamist.

    Otsige võimalust oma neeru raha eest müüa, et seda rahastada

    me ostame sinu oma

    Neer 1 000 000 dollari eest

    Maks: 700 000 dollarit

    Munasarjad: 900 000 dollarit

    Luuüdi: 900 000 dollarit


    ja meil on ka Vib / AIDS Ultra Vibros 11 ravimid, mis võivad neid ravida või võimaldada neil kauem kõndida


    Saada meile e-kiri


    EMAIL;


    E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com


    WhatsApp: küsi minult


    Lugupidamisega

    VastaKustuta
  3. Idb laenuagentuur väljastab laene nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, et lahendada teie finantsprobleeme Covid-19 laenutoetusega. @ citidale laenutaotlus@owleyes.ch

    VastaKustuta