laupäev, 4. detsember 2021

OVERTONI AKEN.

 

Püüan kirjeldada ühte loogilist mõttekäiku. "Faktid" mida esitan ei pruugi olla tõesed, sest kõike ei saa ise kontrollida ja palju on teiste inimeste arvamused, kuid mõttekäiku see ei sega.  See kuidas inimene käitub on maailmas ilmselt enimuuritud teemasid, kuid neid kirjeldatakse episooditi ja klassikalisest arvamusest, mida inimesele pidevalt "õpetatakse". 


Overtoni aken on - mingi arusaamise või käitumisnormi muutumine ajas, vastavalt ümbritseva keskkonna arvamustest. Viie erineva astmega. 


1. Mõeldamatu - Vastuvõtmatu.

2. Radikaalne ehk ka Vandenõuteooria. 

3. Veidike juba vastuvõetav. 

4. Mõistlik.

5. Populaarne. 

Ja ongi tulemuseks uus reaalsus - Poliitika, Norm, Kohustus.  




Inimene muudab oma arvamusi vastavalt sellele kui ta näeb kuidas teised inimesed arvavad või käituvad. 

Ei hakka seletama psühholoogilisi katseid kui seltskond, enne kokku leppinud inimesi, hakkab väitma, et - üks must koonus ja teine valge koonus on tegelikult mõlemad valged. Või siis hakkab seltskond iga minuti järgi püsti tõusma ja see teadmatu hakkab ka neid jäljendama, ilma et ta aru saaks, miks seda peab tegema. 

Ja nii toimib ka Overtoni aken. Kui mingil ajal on miski absoluutselt vastuvõetamatu, siis hakatakse seletama, et võib olla ka teismoodi, siis muutub see mõnedele vastuvõetavaks, hiljem juba normiks ja kohustuseks. 

Näiteid teate ilmselt isegi. Kõik alternatiivsed uurimused ja järeldused ehk nn vandenõuteooriad on alati algse normaalsuse hilisem naeruvääristamine või ka karistamine. 

Kuid mõnedele inimestele on alternatiivsus absoluutselt normaalne, huvitav ja Teistmoodi Elu. Millest see tuleb? 

See on kuidagi seotud - Inimese algse loomisega. Inimene on füüsiline olen, kes omab mittefüüsilist energiat nimega - Hing. Füüsiline inimene liigub ja seega peab inimene olema energiat tootev-tarbiv "mehhanismus". Arstid väidavad, et kogu energia toodab inimene igas oma rakus ehk igas rakus on oma termotuumajaam. Väidetakse, et inimene toodab pidevalt 200 vatti energiat. Vahet pole kui palju see on aga kui panna 7 miljardit ja 200 vatti kokku, siis seda olevat enam kui planeedil töötavaid ja tootvaid energiaseadmeid kokku. 

 Teine arvamus on, et inimene töötleb informatsiooni ja tema "infovõimsus" on rohkem kui 60 zetabaiti. 

 Tähis Eesliide Arvkordaja Y jota- 10 24 = 1 000 000 000 000 000 000 000 000 Z zeta- 10 21 = 1 000 000 000 000 000 000 000 E eksa- 10 18 = 1 000 000 000 000 000 

Ehksiis 60 x kümme kahekümne ühe nulliga. See kogus on ka suurem kui kõik teadaolevad tehnilised infotöötlemise seadmed kokku. 

Meie silm töötleb kogu nähtava informatsiooni ära peensusteni ehk kõik kivikesed ja nende kivikeste välimused ja ka kõik üksikud kriimud selle peal.  Ühesõnaga kõike seda me ei teadvusta ega ka jäädvusta pisiasjadeni. Me kulgeme Mastaapsemates mõõdetes ja mõtlemistes. Kes aga teeb ja miks teeb ära selle "peenema vaatlemise"???  Ja kas see ka talletub kuhugi????

Nüüd siis teine palju seletatud kirjeldus - Kuidas sünnivad lennuõnnetused? Ma ei leidnud vastavat illustratsiooni, kuigi alles hiljuti kuskil nägin. Kui me võtame suurte aukudega lehed ja need on võimalikud variandid lennuki alla kukkumiseks. Lennuk kukub alla vaid siis, Ühel juhul, kui kõikide võimalike lehtede Võimaluste augud langevad ühele joonele ja vaid siis kukub lennuk alla. Kui kasvõi üks tingimus ei ole täidetud, lennuk alla ei kuku. 

Nende kahe kirjelduse baasil kulgeb inimese elu Alati. Iga meie tegu on Overtoni aken ja üks kindel elusituatsioon toimub siis kui kõik võimaluste aknad on ühel joonel.  Iga meie tegu on kulgemine Uskumatust - Aktsepteeritavaks. Mõelge ükskõik millisele tegevusele, mida päeva jooksul tegite. Absoluutselt kõik tegevused ja arvamused on - Äraõpitud või siis Kätteõpitud nagu eestlane ütleb.  Seega saab inimene Kätteõpitud arvamuse alati Ümberõppida. Ja mis kõikse ulmelisem on. 

Ka see ümberõppimise protsess on UUS Overtoni aken koos kõikide sammudega. 

Kui te vaatate nüüd maailma ja ümbritsevaid inimesi, siis ei teki enam kahtlust - Miks osad justkui magavad aga teised näevad. 

Aga miks ühed on Muutumisvõimelised Overtoni aknas liikujad aga teised on Overtoni akna printsiibil stampteadmistega arenematud tegelased - Paigaltammujad.  

Aken on selline "valguse liikumise" objekt või ka takistus, millest me - ei kulge läbi. 

Reeglina me liigume - Läbi Uste.  

Ustega seostub üks enimvaadatud kultusfilm. Seal olid uksed, palju uksi, kuid igast uksest läbisaamiseks on vaja - Võtit. 

Kui võtta uste võrdluseks meie elu Võimalikud Variandid, siis ma pole päris kindel, kas juba sündides on Absoluutses INFOväljas olemas KÕIK VARIANDID või on nii nagu mõni arvab, et on olemas - põhisuunad ja "mänguilu" ehk arenemisvõimalused. 

Programm on ka üks huvitav termin. Paigalseisuprogramm, Õpiprogramm, Programmitu ehk Loominguline tegevus. 

On olemas üks pikk kirjeldus - kuidas inimene loodi. Piiblis on see kirjas ja paljudes teistes kohtades veel, koos nende kummaliste peade ja kehadega humanoididega vanadel gravüüridel. Inimene oleks justkui loodud ja loojateks võisid olla need suurekasvulised valgenahalised supergiga tsivilisatsiooni tegelased, kes ehitasid vahvaid kivist hooneid, suurte ustega ja kus - Toodeti näiteks mingeid tehnilisi tooteid, vaba energiat ja kõike muud. Selle perioodil puudus raha, sest raha leiutati alles hiljuti, mitte "viikingiajal" nagu koolis räägitakse. Aga kuidas jagasid-vahetasid  inimesed Oma Töövilju, oma energia panust. Ei jaganudki. Selleks polnud põhjust, sest maailm ei eksisteeri sellisel põhimõttel nagu me teame- arvame.  Juba ainult paaril põhjusel. 

Me ei tea mitte midagi Hingest ja me ei tea - miks me ei tunne valu magades ja koomas.  

Meile "antakse" sünnihetkel Avatar-keha kood,  nn geen ja selle sees hakkab meie Hing-Programm-Ego-Teadvus-Alateadvus  jne veel midagi toimetama. Kuidas? Ärge minu käest küsige, sest seda loogikaga lahti ei haruta.  

Vaadake ulmefilme, seal on kirjeldusi palju. Seda ULMET, mida meile on räägitud kosmosest, lendamisest ja tulnukatest, pole kah olemas. Kõige loogilisem on see, et me oleme mingi Raku sees, mida ümbritseb kest ja sellest kestast me läbi ei saa. Mis on kesta taga? Ilmselt teised rakud, mida nimetatakse kosmosteks ja suuremad organid universumid jne.  

Tulnukad on toodetud kunstlikult, teistsugused katsetused loomaks Inimesele ehk kõrgema teadvusega Avatari kõrvale lihtsaid töömesilasi, kes teevad ära rutiinsema ja mustema töö. Erilisemad eksemplarid nt väikesed, hallid ja kolmenäpulised (ja mitte ainult kolmega) olid kah maist päritolu ja väidetavalt on need otsa saanud, sest nende paljundamine ei andnud enam tulemusi. Miks on see kirjeldus ka ulmefilmis SG1. 

Vaadates selliseid ringiliikuvaid "inimesi" me näeme, et neile meeldibki selline elu ja rohkem nad ei mõtle ega vajagi. Termin nende kohta on bioloogiline robot. Robot on ühest algest keelest säilinud termin - töö tegija. 

Nüüd edasi - mälust. Mälust me ei tea midagi. Reeglina me ei mäleta palju, isegi sellise zetavõimsuse juures. Järelikult - Mälu ei ole "meie juures", meie infopangas. Ilmselt sellepärast, et igapäevase infotöötlemise maht on nii üüratu, et mälumahtu-võimsust ei jätku. Kuid on veel üks võimalus. 

Selleks, et pidevalt areneda, ei ole mõistlik anda inimesele seda võimalust, et - ta teeks kõike kohe õigesti. Õigesti tehtud asi on - äraõpitud vigade mitte kordamine.  

Aga on üks kummaline "kogemuste pagas", mida nimetatakse - Djavu. 

Déjà-vu [dežav·ü] (prantsuse keeles 'juba nähtud') ehk nähtutunne ehk varem kogetu tunne on elamus, mille puhul tajutakse käesolevat kogemust juba varem kogetuna. 

Mandela efekt on selle erivariant, kus inimene mäletab midagi hetk tagasi hoopis teisena. Enamus tundlikke inimesi ehk mitte bioloogilisi töötegijaid on neid hetki ilmselt kogenud. Kes neid märkama hakkab ehk jälle läbi Overtoni akna uurima, see annab juba endale aru, et see pole Mäluauk. Mul on neid mõned olnud ja hiljuti kogesin selle erivarianti. Ma mäletasin selle mälu "ümbertöötlemise" informatsiooni,  aga - ma ei mäleta silmadega nähtud kirjapilti. Õnneks on mu kõrval inimene kes tunnistas, et ma ei ole psihh-paranohik ja tema pakkus eelmise mälupildi tõenäosuseks 90 protsenti. Mälu kustutamine käib nii peenelt ja hetkega, et see lööb hetkeks pahviks ja tõestada ei saa enam midagi. Ja täiesti tavaline teise inimese reaktsioon on hakata tõestama Uue versiooni õigsust- ainuõigsust.  

Ja mida nüüd siis edasi teha. Kuhugi peab edasi kulgema ja seda ikka läbi Overtoni akna ja Matrixi uste. 

Me ei tea mis iga ukse taga võib olla, sest me ei näe - mis on nende uste peal siltideks. Üks võimalus liikuda läbi Õige ukse, on anda endale kirjeldus - Kuhu ma tahan minna ja mida teha TEGELIKULT. Ilma kätteõpitud Overtonita. 

Elul EI OLE mõtet (algset mõtet). 

Elumõte on Liikumine-Kulgemine ja ise valid kuhu. 

Teine Võti mis aitab, on Universaalvõti nagu hotellides, mis teeb lahti kõik uksed. See on Ausus.

 Miks me aga ei jõua alati ja kindlalt sinna kuhu me tahame. Miks ei näe Ekstrassensid  "kes on nende ukse taga" või kellega abiellu heidab. 

Aukudega lehti sättida ühele joonele on ilmselt ülimalt raske. Kas kõik oleneb vaid inimesest endast? Ei ole teada, aga.  

Vaatleja loob vaadeldava. 

Kas kõrvalvaatleja loob "sega-podi"reaalsuse, me kah ei tea. Mina pole seda katset teinud ja ei saagi teha. Usk. Kas ma pean uskuma, et selliseid katseid on tehtud????  

Ehksiis - mis on selle loo mõte.  Kuidas kasutada kõiki teadmisi ja kogemusi, et - Luua vingem reaalsus.  

Kui mulle ei meeldi see olukord, mis hetkel on, siis saab Overtoni akent kasutada. Mitte nii, et teha läbi viie astme Uus Reaalsus, mis pole kah paha variant.

 Vaid aru saada, et ma ise olen selle korraldanud läbi Overtoni akna. Ja ma saan jälgida - kuidas ma seda tegin, miks ma tegin ehk lõin uue uskumise.

 Naginii pole elu reaalne ega füüsiline. Nagunii pole meil midagi karta kui - Meiega tahetakse teha midagi Sunniviisiliselt. Surma pole olemas, sest pole kindel üldse, et - ma elan siin füüsilises, mitte "seal" mittefüüsilises".   

On olemas raamat - Silmapilkne tervenemine ja ka seal on kirjeldus, kuidas silmapilkne tervenemine toimub ühel hetkel ehk programmis tekib uus liin, vanast Aknast mööda. Ka see kogemus lõi mind korra pahviks ja kogesin seda efekti veel ka teine kord. Kui me oskaks teha iga liigutust Silmapilkselt tervenemise skeemiga ehk kirjutada programme hetkega ümber Teadlikult,  muutuks meie elu üsna ulmefilmi sarnaseks. 

Üks hea ulmefilm selline on - Surrogaadid.


Niikaua kui maailmas "elab" - Vale - ei toimu siinses pildis midagi. 

Peab ümber kirjutama programmi vähemalt  selliseks, et inimetel oleks aega ja võimalusi ehitada ükskõik kui suuri ja keerulisi maju. Ja neil pole mitte midagi muud tarka teha (ehk majanduskasvu suurendada) ja nad teevad ülikauneid ja ülikeerulisi kunstiteoseid, mööblit ja hobestega veetavaid liikumisvahendeid. 

Rohepööre missugune. 

Huvitav ka meie Eliit suunab meid juba sinna suunda?????

PS!  Sellele arvamusele lisandub veel. 

 Absoluutselt iga kord kui me mõtleme mõtet või teeme tegusid, siis lisandub kohe ka Egregor. Keegi ei tea MisLoom see on aga ilma selleta ei toimu mitte midagi. Egregor ei ole Hea ega Halb, vaid täiesti neutraalne  seisund, mis muutub heaks või halvaks vastavalt sellele kuidas me Talle suuname oma tähelepanu. 

Sinna kuhu sa suunad oma tähelepanu, sinna läheb ka energia ehk just sellist energiat sa sinna jagad.'

 Tulemused on kah vastavad.  Kvantfüüsikaliselt pole egregor miskit muud kui - Vaatleja Programm. Mitte midagi pole olemas, enne kui sa seda vaatled. 

Kuna on talveaeg ja õhtuti pole palju teha, siis hakkan kirjutama ulmelise sisuga lühilugusid. Mitte just kirjanduslikke, vaid pigem kvantfüüsikalisi. 

 

 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar