teisipäev, 27. juuli 2021

VÕRK.

 NB!!

Alustan jälle disklaimeriga. Ma ei ole usklik, midagi ei usu ega tahagi, et keegi usuks. Ma lihtsalt uurin. 



 

Selles jandis Võib olla ja ongi palju erinevaid variante. Neid variante loogiliselt kokku viia ongi siiani kõige keerulisem. Hetkel ei hakka igat nüanssi kokku viima, vaid kirjeldan mingit varianti.  

Ma olen näinud väga tihti taeva alla liikumas üüratu kiirusega Tähti. Valgustäppe, mis näevad välja nagu taevatähed. Need ei ole lennuki lennukõrgusel ja ka mitte "päris tähtede" kõrgusel, vaid pigem kuskil poole peal.  Mõned aastad tagasi oli liiklus seal üsna intensiivne ja viimasel ajal pole üldse näinud. Noh ja nüüd üks õhtu nägin ikkagi ühte liikumas, seega liikumine ikka toimub. 

Ma olen näinud seda Jada, kus liiguvad tähed üksteise sabas ühtlaste vahedega, peaaegu paarkümmend tükki. Ka meediast on läbi käinud, et need on Muskupoisi satelliidid. 

Need on (ma kirjeldan teiste kirjeldusi) sigarikujulised, metallist, elektroonikat täis värgendused, millede suuruseks on 6 - 20 meetrit. Nendega tahetakse katta kogu "taevalaotus" ja tekitada ühtlane võrk ehk kuppel. Hetkel olla sellest kuplist valmis kuskil 10 % lähedal. 

Selle võrgustikuga tegelevad teadlased erinevatel tasemetel ja enamus ei tea millega nad tegelevad ehk siis - tegelevad omastarust teadusega. Valitsejate kolmnurga tipu poole tegelased teavad, millega nad tegelevad. 

Õnneks on aga nii, et neil on plaan, mida nad tahavad, aga seda nad ei tea, kuidas seda saaks nagu Kohe plõksuga valmis teha. Ka nemad leiutavad. Seda süsteemi on katsetatud relvastuse tootmiseks ehk mitte sõdimiseks, vaid Suunatud kliimamuutuste tegemiseks. Kõik need suured üleujutused, mis on hetkel täiesti ebaloomulikud, ehk varem mitte olnud maades, siis need ongi need samad katsetused. Ka kuumus Eestis. 

Nüüd on võimalus, et kogu see "moositamise jant" pole üldse seotud haigusega. Seda haigust pole olemas, ehk Sars ise on olnud kõigi aegade algusest meie sees ja see on normaalne, kuid pole olnud pandeemiat. Mis siis on? 

See Moos, mida tahetakse inimeste sisse pista on kokteil nanorobotitest, mida ei saa pista verre, sest kuigi esialgu immsüsteem seda veel ei tunne ja võidelda ei oska aga see õpib kiiresti ja saaks loomulikul teel selle väljutada. Seepärast pistetakse aine lihastesse ja seal roomavad need nanokad vaikselt kahe nädala jooksul üle terve inimese perimeetri. Teine doos fikseerib nad sinna või siis aktiveerib. Seega tahetakse inimestest teha Antennid. Ilmselt tehti üks variant SeenegaAstrat, mis korjab ära vanureid. Miks ei moositata lapsi, päris noori lapsi, on hea küsimus? 

Kuna see juhtimisvõrk pole veel valmis, siis arendatakse saatjaid ja vastuvõtjaid paralleelselt. Alustati sellega juba millalgi 80ndatel ja kui praegu on 10 prossu, siis mul on kuri kahtlus, et minu silmad seda täismahtu ei näe. Aga mine tea, kui tempot tõstetakse. Praegusel hetkel ei ole ilmselt veel mitmeid aastaid "seda lootust", et me näeks täisvõimsusel selle süsteemi tööd. Ehkssiis, et vajutatakse nuppu ja ringi liiguvad vaid kuulekad zombid. Kindlasti võime kuulda mingitest anomaaliates kuskil maal, kus sellised juhtumeid tekib ehk siis need võivadki olla süsteemi katsetused. 

Kogu jant käib - Linnades. Kõik need inimesed, kes püüavad - Midagi paremaks teha, demonstratsioone jne, siis see on üsna kahtlase väärtusega üritus, sest linnades on süsteemid paigas ja kergel kujul see juba tiksub, ning - miks lubatakse neid korraldada? Lastakse veidi auru välja, käivad ja ega me muud neil teha lasegi. 

Neid, kes on asunud linna elama, minu meelest - ei aita enam miski ega keski. Neid,  kes elavad veel ka Kultuurmaades nt euroopa, ei aita ka enam miski. Need inimesed, kes elavad ja töötavad linnas, kus ilma palgarahata pole üldse võimalik elada, ei aita ammugi enam miski.  

Üleüldse on "planeet Maa" miskit muud kui reaalne kosmiline objekt. Pigem energeetiline olem või kompuuter. Seega on olemas ka võimalus, et reaalset mastidest tulevat elektro-magnet kiirgust võiks inimene saada - Ära Nullida. Olla nn hetkes, mõtete vahelises ruumis, programmide ümberkirjutamise hetkedes jne ja seega saaks ikkagi midagi teha. 

Meil on see eelis, et me vähemalt teame, et maailm pole reaalne, et seda maailma tahetakse pekki keerata, kuid on üks rahustav teadmine. 

Positiivsus on alati veidi suurem kui negatiivsus. Kui ei oleks - Põleks kõik juba Põrgutules. 

Ma olen kuulnud mitmest allikast ühte kirjeldust. 

Et on olemas mingi Olem, seda kutsutakse Jumalaks, Kõiksuseks, Allikaks, Arhitektiks jne, nimetame seda tinglikult Kõrgem Teadvus - KT. 

On olemas mitmeid arvamusi aga võtame lihtsaima. KT on kas puruloll ja ei tea Mitte Midagi või ülitark ehk omab Kõiki teadmisi ja Kõiki variante. Vot ja siis Millalgi - mingil hetkel,  tahtis ta teada saada, mis veel on. Selleks,  et teada saada peab iga "olem" (nii all kui ka üleval) tegema esimese sammu. Ta peab hakkama ennast ehk endast "osi" või  energiat jagama: 1 - 2 - 4 - 8 - 16 jne. Seega kui on variant, et KT - On Healoomuline, siis see esimene jagunemine peab olema vastaspolaarsusega ehk negatiivne. See negatiivsus aga ei saa olla kunagi Samaväärne positiivsusega, sest siis jääb asi tasakaalu ja liikumist ei toimu. Seega on negatiivsust hetkel mingi murdosa vähem. Seda me näeme ka ise. 

Kogu see kirjeldus ühes variandis on minu blogis  tõlkena - Tsaariarmee ohvitseride õpik aastast 1897.

 See kõrgem teadvus "saadab välja" enda "tükikesi". Need tükikesed "elavad oma elu" ja selleks, et kogu sellest jandist talle miskit tolku oleks, liiguvad need tükikesed aegajalt tema sisse tagasi. Seda on nimetatud ka - sisse ja välja hingamiseks.  

See planeet on keskkond, mis on konstrueeritud teatud tingimustesse, siis mina eriti ei "usu" nn valgustöötajate optimismi, et kohe-kohe siin miski energeetiliselt muutub. 

On ka kirjeldusi, et siin on toimunud tohutus koguse selliseid Süsteemi muutusi nagu ka hetkel toimub. Kõige vingem näide selle kohta on see  eelmine super-giga-mega tsivilisatsioon, kes viskas nii muuseas ülesse misiganes keerukusega maju, losse, katedraale ja imeilusat "kivist kunsti".

 Ehksiis kokkuvõtteks sellest teemast. 

Mina võtan ülimalt rahulikult seda paanikat, mis praegu toimub. See paanika on minu mõistes Kondiproov igale "tükikesele" personaalselt. Kui inimesed lähevad koosviibimisele, siis see ei ole paha, sest ega keegi meist tea kindlat - mis toimub ja ikka on hea kui teha midagi koos ja teineteist toetades. 

Kuid "lülitust" sellest ei teki. Vaadake või kuulsate kõnemeeste tsitaate a`la - Inimene peab selle lülituse tegema eelkõige enda peas ja tegevustes. Mitte Keegi  ei lahenda seda Väljastpoolt, ükskõik kui palju ja kelle käest seda Nõuda. 

Mina ei ole siiani suutnud mitte kedagi "ärapöörata" või silmi avada sellel teemal, mis hetkel toimub. Ma kirjeldan ja reeglina reageerivad sellele vaid need, kes nagunii on sellel samal lainel.

 Ma tahtsin selle  looga "maha rahustada" eelkõige iseennast, sest ega rahu me ilmselt ei saagi, enne kui Päris Kindlalt teada saame. Siiani me ikka uurime ja astume mingeid samme. 

Kes on aga väga suures paanikas, siis lihtsaim viis sellest jamast välja saada on - müüa oma linna elamine "raske raha eest" maha ja kolida maale. Ma just tunnen paari sellist kamraadi, kes ilmselt ei vahetaks praegust varianti iialgi linna vastu tagasi.  Kes on aga "laisk" ja tahab maskiga poest käia, siis...   Maale kolimine on - ilmselt väga raske teema, neile, kes pole seal olnud. Meenutame klassikalist ulmelugu - Tähed ja Linn. 

Teine valus teema on - Lapsed ja nende kaitsmine. Mina olen märganud aga aru ma pole saanud isegi enda kogemusest. Mingil hetkel on lapsed nagu "purulollid". Küsivad-pärivad, jooksevad ja katsuvad igat värgendust ja siis nad ongi need nunnud lapsukesed, keda me tahame nagu ullult kaitsta ja koolitada. 

Mingil hetkel kui laps õpib midagi ära - Meist paremini, saadab ta oma vanema arvamuse tihti "kukele". Enam ei allu ega kuula, vaid hakkab ajama oma rida. Hakkab olema Ise ja varem või hiljem me elame oma ilusas "perekodus", kalli kaasa ikkagi kahekesi. 

Lapsed - pole meie omad. Ja ei saagi kunagi olema. Nad on Iseseisvad "tükikesed" ja me arvame - mis oleks neile kõige parem. 

Iga inimese arvamus Ükskõik mis asjast, ongi tema Kulg ehk - Tee Minna. 

Vaielda pole mõtet. 

Arutada ja mis peamine - leida Algpõhjust, sellel on mõtet aga üsna palju. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar