pühapäev, 20. juuni 2021

MIDA ME TAHAME.

 


Kui ma vaatasin tunde neid videosid, kus juristi teadmistega blogijaid "kutsuvad korrale" korrakaitsjaid ehk miilitsaid-politseinike, siis tekkis imelik selgus. 

Seadusandluse alusel ei tohi ükski Teine Isik (ükskõik kuidas ta sai õiguse olla inimesest ülem) peatada sind - kui tal POLE  Otsust-Määrust-Kindlat Põhjust seda teha.  Kui politseinik peab autojuhi kinni ja ütleb, et - Te rikkusite liikluseeskirja, siis peab tal JUBA olema "paber" ette näidata, kus on juba olnud juurdlus ja otsus. Sinnamaani on vaid - Kahtlustus ja Subjektiivne Arvamus. Praeguse mõistmise järgi tundub KÕIKIDELE inimestele see absurdsena, nii ei saa see olla. Kuid juriidiliselt see täpselt nii ongi vormistatud. 

Inimene ei saa "peatada" teist inimest - kui tal pole kindlat otsust. Sinnamaani kui pole kindlat otsust, reeglina inimesed ei tülita teisi ka. Kuigi nii see ei ole ja enamus inimesi käituvad just vastupidi. Näiteks sugulased, abikaasa, lapsed ja ka võõrad. Tekitavad teile tähelepanu ehk kontakti ja siis püüavad midagi teilt Saada ehk panna Enda Kasuks Tööle. 

Maailmas ja Kõiksuses ei ole Raha ehk Saamise Atribuuti. See mõeldi välja ilmselt väga hiljuti ehk peale seda kui lõppes eelmine MegaGiga tasemega Supertsivilisatsioon, kes ehitas kõik ilusad majad ja kaunid skulptuurid. 

Kõiksuses ja meie elamises arvatakse. et see on duaalne maailm ja see töötab näiteks kahel erineval printsiibil - Andmine ja Saamine. 

Ainsuslikult on need eraldi ja ka töötavad eraldi. Praegune tsivilisatsioon töötab Saamise peal. Me küll anname oma tööpanuse ja saame selle eest tasu, kuid me mõtleme vastupidi. Ma tahame pidevalt saada ja selleks me punnime midagi vastu anda. 

Vaid loomeinimesed on sellised, kes tihti ei mõtle Saamise peale, vaid tahavad endast väljalasta seda loomet, mis tuleb. 

Kui me mõtleme nende kahe variandi peale, siis tuleb kummaline seos. 

ÜHISKOND on selline parasiit, kes vaid imeb energiat ja tipus on vampiirid. Iga tähelepanu pööramine annab neile seda energiat. 

Kuidas käib sama protsess perekonnas. Vanem põlvkond ANNAB noorematele ja noored võtavad. Hiljem noored hea meelega Annavad oma järglastele ja väga harva Annavad oma vanematele, isegi siis kui neil on kordades rohkem. 

Nüüd on  soov tekitada uus aeg!!!!  Kuidas???? 

Aeg ülendada üksteist vabadusse ja usaldusse - Fonte.News

Mulle reeglina selline esoteeriline fantaasia ei sobi, ma olen selle juba LäbiUurinud ja sellel puudub loogika. Kuigi kogu Esoteerika on saanud alguse ja saab infot Kvantfüüsikast. 

On kaks head näidet tänapäevastes kirjeldustes, kus see toimib - Indiaaniküla ja Kosmose laev.


 Indiaanikülas ehk Kommuunis ei saa hõim elada Saamise peale, see sureks välja hetkega.


 Kosmoselaevas, (hetkel jookseb Ispira kanalil film SGU - Stargate Universum), ei ole Rahaga teha mitte midagi. Kõik panustavad ühisele eesmärgile ja see on ka Kommuun. Kommuun oli ka sellel eelmisel tsivilisatsioonil ja Kõik tegid seda, mida tahtsid ja hästi teha oskasid. 

Meile praegusel hetkel tundub see võimatuna - peale seda kui siia tuli parasiitlik Müürimeeste ideoloogia. Siia "planeedile" ei tule sellist taset ilmselt mitte kunagi Jäädavalt, sest see on antud Matrixi tase ja see tase tuleb lihtsalt ära õppida ja lülituda, mingi trikiga - teisele sagedusele. Ilmselt on see võimalus - sündida järgimises elus Üks tase kõrgemale. 

Siin ja Praegu on aga võimalus - Juriidiliselt - teha uurimus ja teha otsus. Sellised inimesed, kes niimoodi elavad on reeglina - Eraklikud, OmasMullis ja teistele eriti seletada ei saa. Üüratult imelik on kõndida siin maailmas kui - Ma tean veidi rohkem ja palju ka ei püüaks, seletada ja koos rääkida saab vaid sarnaste inimestega. Enamus kõnnivad ringi OmasProgrammis, räägivad SuuSoojaks jutte ja teevad nii nagu parasiidid  tahavad. Maksavad makse ja trahve aga - Mille eest? Käsk on. 

Usk on see, mis neid paneb seda tegema.  

Kuid seda ei ole olemas. On vaid inimese isiklik Nõustumine. 

Vaid need inimesed suudavad veidigi minna Andmise keskkonda, kes elavad maal või kolivad kuhugi metsa sisse elama ja elavadki seal - Nii Nagu Ise Tahavad. Ilma Maski ja Näitlemise-Näitemänguta. 

Panen siia viite vaid 100 aastat vanast raamatust. Lugege KIRJELDUST - Üks tase kõrgemast elust ehk Elu Marsil. 

arnetsirna: TSAARIARMEE OHVITSERIDE ÕPIK AASTAST 1897.




Ulme-Fantasööri film elust Marsil - John Carter.  

Edgar Rice Burroughs – Vikipeedia (wikipedia.org)

Mees, kes fantaseeris: Tarzani ja Suudlused Huultel, selle ja veel palju muud.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar