laupäev, 19. juuni 2021

"SAADANA" SOOVID.

 Ma tegelesin eile mitme valdkonnaga. Ma ei ole prohvet, usklik ega kergeusklik. 

Mulle on alati meeldinud krimkad ja uurimisprotsessid.  

Kuna ajalugu saab mingil määral uurida regress seanssidega, siis kuulasin Leonardot. 

ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ ( ЧЕННЕЛИНГ ) Сеанс Регрессивного Гипноза - YouTube

Siis pakkus Juutuub mulle ukraina blogerit, kes tegeleb "seadusesilmade" mitteseaduslike tegevustega. 

(1) ПОЛИЦИЯ ЗАДЕРЖИВАЕТ ЮРИСТА В КИЕВЕ И НЕ ЗНАЕТ, ЧТО ДЕЛАТЬ. 20 миллионов просмотров на Facebook - YouTube


Kõikse lõpuks kuulasid ka Saadanate seansse.

ЧЕННЕЛИНГ : НЕОЖИДАННЫЙ КОНТАКТ С ДЕМОНОМ !!! - YouTube

ЖНЕЦ, АНГЕЛ СМЕРТИ : ( ЧЕННЕЛИНГ ) Сеанс Регрессивного Гипноза - YouTube

ЧЕННЕЛИНГ Неожиданный контакт : ЛИМНУС ТУУТАС, ОБЩЕНИЕ С ДЕМОНОМ - YouTube

NB! Kes kuulab neid seansse, soovitan panna esitamiskiiruse suuremaks, need nii aeglased. 

 Tulemuse võiks kokku võtta järgmiselt.  

Igasugune kirumine teemadel: meditsiin, poliitika, seadused jne ehk "selgemõistuse puudumine" on Mõttetu. Seadused on inimeste kirjutatud ja kui seadus pole ühemõtteliselt selge ja arusaadav, siis see pole seadus, vaid Käsk-käsusoov kellegi isiklike huvide pärast. Kuidas on koostatud eesti seadused, mina täpselt ei tea aga kui ma olen kaks korda politseinikega tegeledes püüdnud aru saada - kuidas nad käituvad, siis ma olen aru saanud, et seadusi nad ei täida ega saa kah, sest need pole seadused vaid - Rahalised Soovid.  Tegelikkuses me ei peaks täitma ühtegi seadust, väljaarvatud - südametunnistuse seadus. 

Tee ainult seda, et pärast poleks piinavalt valus valesti elatud elu pärast. 

Mitte Keegi ei saa inimesele ettekirjutada ja sunniviisiliselt "köidikutesse panna" kui inimene-inimesed selleks nõusolekut ei anna. 

Ka Saadanad ehk siis Kvantfüüsikalise-Illusoorse-Virtuaalmaailma programmid ei saa vägisi teha inimesele mitte midagi kui - Ta ei kirjuta seda oma isikliku programmi sisse või siis ei muuda oma isiklikku programmi, ei lisa juurde ega kustuta sealt ka midagi ära. Loogiliselt võttes ei saa isegi seda teha, sest kõik on nagunii juba olemas ja me sellel hetkel nt lülitume hoopiski teisele variandile. 

On olemas Nähtav Maailm ehk Füüsiline-füüsikaline maailm, kus on: füüsiline keha,  teadvus, mõistus, loogika jne. Ja ka Nähtamatu maailm ehk Kvantfüüsikaline, kus on: hing, alateadvus, ego ja ka see Infokeskus, mida nimetatakse vahest ka Eetriks. 

Skeem on lihtne. Me tuleme siia mingi Algprogrammiga, lisame neile juurde oma õppetükke ehk siis GoTo kastikesi ja noolekesi. Neid saab lisada ja kustutada ning käskluseks ehk tegevuseks on - Usk, väljast tulevale infole. Kui usud, siis kirjutadki juurde. Kõik "saatanlikud" energiat vajavad institutsioonid, nt ametiasutused vajavad energiat, nt füüsilisel tasandil inimese energia ekvivalenti ehk raha. Raha pole olemas ehk see on kunstlik number, mis paneb inimese energiat jagama. 

Pole olemas Duaalsust, vaid Ainsus, sest Informatsiooni - õiget või valet, pole olemas. Info on alati neutraalne ja inimene ise teeb selle õigeks või valeks. 

Kui on olemas Kellegi Soov, et - sa ei pea mitte tapma, aga kui väga vaja, siis võib, nt enesekaitseks (kui inimene seda ise tahab). 

Ma olen uurinud seda, et kas on olemas inimest, kes suudab loogiliselt-järjepidevalt seletada mingit teemat, et ta ei eksi kunagi. Kasvõi need regress-seansid või mingit Õpetajad. See pole võimalik, sest iga inimene räägib erinevaid teemasid kasutades ennast alati sisse ehk vasturääkivaks. Teadlik inimene suudab iga "õpetlase" küsida "surnuks" ehk vasturääkivaks, sest nähtava ja nähtamatu maailma seletused lähevad alati vastuollu. Kes arvab, et ta on Ullult Realist, sellelt saab alati küsida küsimusi: kust sa oled tulnud ja kust tulevad su pähe erinevad mõtted - nähtamatust maailmast. 

Minul kui Ainsuslasel on üks ja kindel "teooria", mis vastab absoluutselt igale küsimusele ja ei tekita ühtegi vasturääkivust. See oleks. 

Maailm on virtuaalne ja Inforuumis on olemas kõik variandid ja see millise sa sealt hetkel valid, see ka kehtib. 

Ajalooliselt võiks tuua näite. Piiblitegelasi pole kunagi olnud ja samas need on ka olemas - kui informatsioon, kas siis kellegi fantaasia, olemas olnud inimeste tegevuste ja juttude infosalvestus Eetris ja selle teemal mõtleva inimese isiklik infotöötlus. 

Või siis need uhke tehnoloogiaga valmistatud majad, lossid ja katedraalid. Füüsiliselt pole neid võimalik ehitada, selle ajal, selle ajaperioodi jooksul ja selle tehnoloogiaga kui meile õpikus kirjeldatakse. Aga need on olemas. Illusoorselt Arvutis, need aga saavadki olla ja mingit kronoloogilist järjestust on praktiliselt võimatu koostada, vaid inimesed ise saavad seda uskuda ja reeglina nad Midagi usuvadki ning hakkavad kohe oma enda ja õpiku informatsiooni paaniliselt õigustama. 

Vaid Uurija on selline tegelane, kes ei õigusta mitte midagi, veab kokku Fakte ja Vastuolusid. 

"Saadana seansse" kuulates saame veidigi aimu sellest, miks see nii on. Meie see "eluke", "elukesed", millest me praegu mitte midagi ei tea, on - nii pikk, et Ainult Õigesti elades me satumegi Absoluutse Meditatsiooni seisundisse ehk Erakuks, kus me ei tee ühtegi viga. Selline tegelane peaks sellisel juhul  nn Ülestõusma-Valgustuma ehk - minema absoluutse vaikuse seisundisse, ilma ühegi liigutuseta Ruumi. Ja selle koha peal jookseb nii minu kui kõikide inimeste ajuke mõismatusest kokku. 

NB! Me saame elada nii, et me ei jaga oma energiat neile "saadanatele" ehk siis kvantfüüsikaliselt - sellele Spinnile, mida me ei taha toita. 

Aga me teema seda ainult ühel põhjusel - "see on Lõbus". 

Lõbus on uurida ja läbielada Kõik variandid, mis üldse olemas on. Ilmselt sinna need meie lõputu arv elusid ka kulub. 

Ukraina juutuuberi videotest saab aimu sellest, et: kui sa tead seadusi, kui sa ei karda, sest ise ei riku tahtlikult midagi ja siis kõige tähtsam - kui sa oled "uuriv ajakirjanik" ehk siis ka videobloger, omad sa seda "seitsmendat võimu" (isegi lihtsa inimesena).  Nad teevad mitmeid Sihilikke Rikkumisi eesmärgil - Ajakirjanduslik Eksperiment.  

Erinevates riikides on selliseid juristi haridusega blogereid veelgi. Ka meil on üks vene eesnime ja soome perekonnanimega selline tegelane. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar