esmaspäev, 31. mai 2021

Midagi ikka ON.

 Kirjutan ühe üsna pika loo.  

Alustaks alternatiivist ehk nn Lamemaalaste sildistamisest. Mina ei tea siiamaani millise kujuga on Maa ja mis on Maast "eemal". 


Kaugemal ehk kõrgemal nn Väliskosmoses.

Või siis Kaugemal ehk sügavamal nn Inimese Sees.

 Alustaks väliskosmosest. Kes näitab kõige rohkem kirjeldusi Lamedast Maast ja sellest, mis meid võiks ümbritseda. See on eesti telekanal oma saates Terevisioon. 



Kõige pealt näidatakse, et meie elu on Ajaline, pluss ka Viienurkne. 


Siis näidatakse Kuuekandilist struktuuri. 


Täpselt nii toimubki siin planeedil materialiseerumine - vesi, vihm, lumi materialiseeruvad  eetrist või ka infoväljast, mitte "kohvitassi" kuumast aurumisest. 


Avanev aken, vaade või ka väljast tulev informatsioon, kui me avame oma meeled. 


Kaks kera - Päike ja Kuu, Duaalsuse hele ja tume, Yin-Yan. 


Ja nüüd öelge mulle - Kes meist on Lamemaalane??? Kes seal ERR is on nii Lamemaalane?


Eelmise perioodi telestuudio sisekujundus oli - Kuldlõikelise ehk Elulille mustriga. 

Kes on see inimene, kes teeb kujundusi ja kuidas on juba kaks kujundust ülimalt Esoteerilised, see ei ole juhuslik nagu enamus juba teavad.  Elulill on praeguse elukorralduse baasgeomeetria. Peaaegu kõik on kuuenurkne ja number kuue baasil. Vaevalt 100 aastat tagasi oli Kõik number kuue baasil ehk täis kuuekandiline. Ka inimeste sõrmi ja varbaid oli kuus, sest peale mingit ühiskonna korralduse muutmist  hakati sisse tooma number Viit. Kaalud olid puudades ehk kahe käe sõrmede jagu. Porgandeid müüdi tosina kaupa ja oli ka mingi kummaline Kuraditosin ehk hakati liitma Ühtseid ja Nulle. 

Nulli pole varemas ajaloos kunagi olnud, sest looduses nulli ei ole. Kõik hakkab peale Ühest. Ja siis toodi siia Kümnendsüsteem. Keegi ei ta veel siiani - mitu numbrit on kümnendsüsteemis. Kas Üks kuni Kümme. Kas Null kuni Üheksa ja sealt edasi Kümme kuni Üheksateist jne edasi. Või. Miks on kümnendsüsteem tavainimese mõistes nullist kümneni ehk siis üksteist numbrit. 

Veel üsna hiljuti tehti uus matrixi lülitus ja kõik muutus Kahendsüsteemiks - Null ja Üks. 

Kõik need muutused on toimunud üsna aeglaselt ja inimesed pika aja jooksul harjuvad elama ilma, et nad küsiks küsimusi. 

Teine valdkond millega muudetakse inimeste maailmavaadet on Ajalugu. 

Me ikka imestasime, et kuidas on võimalik saja aastaga kõik ära kustutada. Nüüd me oleme aga juba kogenud, et maailmapilti saab muuta aastatega ehk vaevalt paari aastaga ja keegi ei küsi ega mõtle loogiliselt. Midagi pole tarvis enam tõestada, sest parim tõestus on see kui inimene hakkab ise vastuseid otsima. 

Kes on üldse inimene. Enamus kahel jalal liikuvaid inimesi on programmiga biorobotid, kes ei sobi sellele planeedile juba kehaehituse ja nn maakülgetõmbejõu poolest. 

Inimese kuju peaks olema nagu kanal või dinosaurusel, suurte jalgadega ja väiksema ülakehaga. 

Mis siin toimus, et väidetavalt elasid siin suurekasvulised inimesed ja isegi gigandid.

 Ajalooliselt on siin niipalju vastakaid variante, et ühte vastusesse või ajaliinile ei mahu need reaalselt ära. 

Mingit Spartacust ja pronksiaega pole olnud, sest Spartacusel polnud mõõka. Pronksi ei saa ilma rauata toota ega ka sepistada. 

 

Mitte ühtegi asja, mis pildil ei saanud tolle aja tehnoloogiaga toota. 

Mingit Pimedat Keskaega pole olnud, sest polnud tehnoloogiat kuidas ehitada püramiide, losse, kirikuid, ilusaid elumaju ja linnasid. 


Mingit Napoleoni ja tema sõjakäike pole olnud, sest mitmesajatuhande armee jaoks puudub vajalike toitainete, laskemoona, hobuste, inimeste ressurss ja logistika võime. Samuti ei saanud Napoleoni armeed olla, sest neil polnud riideid ehk sõjaväevorme, sest selle ajal polnud veel leiutatud õmblusmasinaid ega ka tavalist õmblusnõela isegi.

Andmeid on raske leida aga mingi info oli et terasest nõelu hakati tootma 19 sajandi keskel. Meil on aga Vikipedia, kust me saame lugeda puhast valet: 

"Õmblusnõelad on traadi valmistamise tehnoloogia rakendus, mis hakkas ilmuma teisel aastatuhandel eKr. Mõned head näited pronksiaja kuldmomentidest on valmistatud väga järjepidevast kuldtraadist, mis on vormitavam kui pronks. Kuid vasest ja pronksist nõelad ei pea olema nii pikad: silma saab teha, keerates traadi tagasi enda külge  kinnitada ja see läbi saab silma." 

 Pronksi ei saa tõmmata ega sepistada, et traati saada ega ka sõlme keerata.  Pronksi saab ainult valada ja töödelda. Kuidas pronksi valada, mille sees, selleks peab pronksist vastupidavam metall olema. 

Esimest Maailmasõda ei saanud olla, sest fotode ja filmide järgi oli tehniline tase veel võimsam kui praegu ja tehniliste masinatega ei ole võimalik sõda pidada pikka aega, sest see pole logistiliselt võimalik. Esimeses maailmasõjas on üüratult mannetud maavägede relvad ja lennukid. Mega tasemega on aga laevad, täistehnoloogilised. 



Kas keegi näeb sellel laevakerel neete????

Teist Maailmasõda pole samuti olnud, sest nende sõjamasinatega nagu allveelaevad, tankid ja automaatrelvad, pole võimalik sõdida, jälle logistilisel, kuid ka tehnilistel põhjustel. 

Tankil T-34 on kütusepaake tanki sees alla 200 liitri, sellega ei sõida kuhugi. Tehniline tase ei võimalda seda üldse pikalt juhtida, liiga primitiivne. 

Allveelaevadega ei saa kaugele sõita, sest seal on kütust mingi 20-30 tonni ja kuidas neid merel tangitakse. Vee all liikumise ajast ja akudest veel ei räägigi. 


Kummagi liikumisvahendiga kaugele ei jõua. Saksa rasketankide tööressurss oli 200 tundi ja need tankid töötasid bensiiniga, et mitte vedada kahte liiki kütust. 60 tonni masin tarbib - kui palju kütust? Millega veeti kütus kohale - 20 liitriste kanistritega. 

Mingit Oktoobrirevolutsiooni pole ka olnud ehk mingit uut süsteemi nimega - Kommunism.

 Kommuun on olemas ehk ühises kogukonnas elamine nagu nt Indiaanlased ja see ongi ainus inimlik elamise vorm. Matrix lülitas selle ringi, joonistas-filmis meile igasuguseid pildikesi ja muinasjutte, et me enam kunagi ei võtaks seda sõna suhugi. 

Enamus inimesi, kes vangutavad sellise jutu peale pead ja ei usu, pole lihtsalt kunagi püüdnud ajaloolisi episoode ajalisse jadasse paigutada.  Enamusi ei koti ka kooli ajalugu, nagu ka mind kooliajal. Kõige sellega hakkasin tegelema ainult tänu sellele, et lapsest saati loen ulmekirjandust. Kõik millest olen lugenud ja hiljem mõelnud ei sobi omavahel kokku. 

Kuidas midagi tõestada on üüratult palju variante, kuid mis me sellega peale hakkame. Väga palju ajaloolisi ja füüsikalisi uurimusi olen ma vaadanud Regresshüpnoosi seanssidest, KUID. Ka seal on täpselt sama skeem. Kui vaadelda ükskuid episoode ja sündmusi, siis saab alati midagi/kuidagi ära seletada, mis tundub üsna äge ja loogiline. 

Ainus mis ikkagi silma hakkab - seal puudub samuti sündmuste või alternatiivsete sündmuste ajalisse ritta sättimise võimalus. Seega. 

Reaalsus Ei Saa Olla Reaalne. See oleks üks tõestuse variantidest. 

Teine tõestuse variant on Mandela Efekt. Kes on läbi elanud mitmeid isiklikke Mandela efakti episoode, mida ei ole võimalik reaalsusega seletada, see inimene enam ei usu - Mingitki Reaalsust.  


Mäng ajaga. 


Väga vähe on kelli sellise numberiga - IV



Enamus on sellised ja ka Eestis ning ka väga vanad. 


Kuid on üks AGA. Ma ju tunnen oma keha. Just praegu kui ma trükin, teen seda sellepärast, et kui mul poleks kaelasooned äkitsi kinni tõmmanud, siis ma oleks kuskil mujal ja ikkagi ei oleks viitsinud seda lugu kirjutada. 

Aga ma tunnen ju reaalselt, et mu keha valutab. See on Absoluutne Postulaat, mida Matrixivastased kasutavad. Sa tunned oma keha reaalselt. 

Ja nüüd peaks leidma sellisele väitele mingi seletuse. Õnneks neid on mitmed. 

Kas surnu kirstus on reaalne - On. 

Kas ta on reaalselt elus ja tunneb valu - Ei.  

Kus ta siis on?  Enne oli, nüüd ei ole.  

Sama teema on Une ja Koomaga. Neis kahes seisundis - me ei tunne valu. Reaalselt peaks tundma, sest valu on reaalselt - Väga Valus ehk peaks olema Unest tugevam. Kas inimese keha on reaalne. Mis nipiga me parandame ära oma keha vigastused?  Täiesti ebareaalselt, kuskilt mujalt tuleva tegevuse või süsteemiga. Me ei tea inimesest paljutki. 

Vot ja Regressinimesed käivad ja vaatavad ja seletavad. Oi kuidas seletavad ja seda tahakski pikemalt seletada. Ma olen palju kuulanud Ilja seletusi Maakera ehituse kohta. Ka mina ei usu mingit Kosmost ega Kera. Kuigi pikemal uurimise Henry Poincare teooriast, mille Valja ja Ilja põrmuni maatasa tegid, leian ma ikkagi, et see osa mis kirjeldab Topoloogiat on üsna loogiline. 

Me näeme Üks Tase allapoole ehk olles kolmemõõtmelises ruumis me näeme kahemõõtmelist pilti ja seega. 

Me asume, mingis variandis Lamedal pinnal, mida ümbritseb Toroidne energiaväli ja seega me elame - Kahemõõtmelises sfääris. 

Toroidne väli.

331 ЮПИТЕР И СЕКРЕТ ПОСТРОЕНИЯ НОВОЙ МАТРИЦЫ В АТЛАНТИДЕ - регрессивный гипноз Валентины К. - YouTube

Selle kirjelduse järgi, mida Ilja ise pidas seansi ajal Jaburaks, kuid hakates pikemalt joonistama, sai ta üsna kummalise ja loogilise kirjelduse. 



Maa pind on Lame ja selle kohal liiguvad Kuu ja Päike. Need ongi kahe halli ringi keskel ehk tekitavad maapinnale valgust. 


Ta mängis seal igasuguste geomeetriatega ja kombineeris kolmnurgad ehk püramiidid. Pooluse kohal asus vanade legendide järgi - mägi Meru, millest läbi liiguvadki energiad.  


Ka egiptuse püramiidid ei ole nelinurksed, vaid keskelt kaardus. See geomeetriline sümbol tekkis pooluse kohale ja oli suunatus Põhjatähe suunas. 

Sumerite Kuupäike. 


Ilja väitis et ta ei tea alternatiiv-ajaloost suurt midagi ja hakkas seansil saadud infot netist otsima. Leidis nii palju sümboleid ja kirjeldusi, millest meie teame juba väga palju. 


Kust võetakse logode sümbolid, eriti just geomeetrilised. 

Kui ma seda kirjeldust kuulasin, siis meenus mulle veel üks vahva vene teadlane, kes "lahkus peavoolu teadusest" ja tegi endale ise uued teadusharud ehk tõlgendused. Selleks meheks on ropusuuga Juri Stepanovitš Rõbnikov. Tema matemaatika, keemia, füüsika ja politoloogia sobib mulle täiega. Kuid mulle pole hetkel enam need nii tähtsad kui Maailma kuju. Ja vot temal on Isiklik Keemia ja Füüsika, mis baseerub elektrilaengutel. 

Mingit maakülgetõmbejõudu või massi pole olemas, vaid elektrilaengud mõjutavad teineteist. Lihtsalt autospordist olen ma mõelnud, et kuda kurat see autokummi muster suudab nii tugevasti ja kiiresti haakida maapinna külge ja siis - Hõõruda ja Kinni hoida.  Täielik jama. Teine näide on EPA koolist, kui võtta kaks ülisiledaks lihvitud tavalist-mittemagnetilist metalli tükki, siis neid kokku surudes kleepuvad üksteise külge üsna tugevasti. Ja selles variandis isegi teadus ei varja, et aatomite sidemed satuvad liiga lähestikku. 

Novot ja selles Rõbnikovi keemias on stuktuuri skeem. Kui seda skeemi vaadata, siis see meenutab üksühele Ilja maailma skeemi. Kas see on juhus???


Miks mulle meenutab Toroid - toroidis ja veelkord - toroidis jne lõpmatult - Fraktaale. Aga kui "galaktika" on toroid, Maa on  toroid, inimese rakk on toroid, siis - Kes kelle sees elab????

 Ja nüüd edasi minnes, siis Ilja kirjeldas teises seansis - Inimest. Nende terminite järgi on põhiline - Inimese Essents, see on pisut sisutihedam kui meie mõistes on - Hing.  Olemuselt on aga sama ja ma jään selle viimase sõna juurde. Hing on ülim ja mitte miski ega keski ei saa mitte midagi luua või segada kui inimese enda hing selleks luba ei anna. Probleem on vaid selles, et hing asub üks tase kõrgemal ehk nähtamatus maailmas, seal kust me tuleme siia. Sinna loob hing endast ka astraalse ehk hõredama keha, Alateadvuse ja ka Ego. 

Need kolm on aluseks maisele ehk tihedamas keskkonnas elamiseks loodavatele füüsilisele kehale ja teadvusele. Siin tihedamas keskkonnas me hakkame looma Filmi, Holograafilist Pilti ja Stsenaariumi, et oleks uusi tegevusi ja uusi kogemusi, mida hõredamas keskkonnas pole võimalik luua. Sealt ka termin - Loojad.  

Kuidas toimub reaalne loomine, on väga raske aru saada, kuid kohati tundub ka mulle, et mingid baasskeemid oleme siia tulles kas saanud või ise etteplaneerinud. 

Neist - Kes meie elu tahavad turki keerata ehk hõredama keskkonna teised energiad ja olemid, ma rääkima ei hakka. Minu jaoks tõestamatu teema.

 Kuid seanssidest  käib alalõpmata läbi kirjeldus, et - Kuhu suunad oma energia, see ilmestub mateerias. Sama mis teooria - vaatleja loob vaadeldava. Reaalsuses me, nagunii oma tegevustega ehk ka sinna antava reaalse energiaga võime luua üsna palju huvitavaid asju. 

See on absoluutne tõestus. 

Keegi ei loo mitte midagi peale sinu enda. 

Aga kuidas? See mida me kogeme ja kus me elame, seda seletab elektromangnetism ja toroidaalsus. See et MaaKera on toroid ja liigub päikesesüsteemis, seda tunnistab ka ametlik teadus. Ainus, mis meid kaitseb nn kosmose vastu. Mis nipiga on õhk "kleepunud" tohutu kiirusega liikuva "palli" ümber, täpselt samalaadne ametlik kirjeldus - toroid.  

Kuid ka see pole põhiline. 

376 ТАЙНА ДНК и СИНТЕЗА БЕЛКА - регрессивный гипноз Валентины К. - YouTube

Ilja kirjeldas ühes seansis inimese raku ehitust. Ka mina olen uurinud ja arstiteadusekraadiga inimestelt küsinud, et - Kus on inimese sees see Tuumajaam, mis toodab meile soojust 36 koma midagi. Nad väidavad, et raku sees on selline süsteem, mis lõhustab aineid ja seega toodab ka energiat. OK. Loogiline, aga kuidas?

 Seansist tuli info, et ka inimese rakk on toroid. Ehk. Kui Maakeral on pind lapik, mandrid ei asetse palli pinnal, vaid lamedal "pannkoogil" täpselt sellise kujuga nagu ÜRO lipul. Põhjapoolusel on toroidi kesktelg, mis on suunatud Põhjatähe suunas ja sealt tulevad ülevalt poolt vastavad elektromagnetvood, mis "toodavad"  eetrit / eetrist / vaakumist / ehk Kustiganes, meile siia nähtava Mateeria. 

See energia läheb  Maast läbi ja maapinna all toimub mateeria dematerialiseerumine.  


Lamemaa äärel asub nn Antarktika, mis ole manner, vaid mingi suurusega kaitsering, kust maalt algabki dematerialiseerumine sfääri äärelt. Me ei saa Antarktikat läbi käia, sest me hakkame seal dematerialiseeruma, nagu ka kupli kaitsvast sfäärist välja minnes. Seega selles nn Kosmoses, me hakkaks kohe dematerialiseeruma. Sellest tulenebki, et kosmoses - kaugkosmoses, üle mingi 100 km, pole keegi käinud ega saagi minna. Vanast ajast, lapsepõlvest ulmeraamatute lugejana on mul sellest igatahes kahju. Ma nii lootsin, et - ikka saab kuhugi lennata.   Maakera on toiroidaalne. Maapealsed elektrimootorid töötavad samal põhimõttel ja isegi õun meenutab toroidi.  

Nüüd tuleb välja, et ka rakk on toroid ja samamoodi on selle keskel "must auk",  kust energia liigub. Kogu energia Nähtamatust Maailmast liigub läbi iga raku toroidse skeemi ja moodustab elusa raku (iseasi - mis elu üldse tähendab). 

Midagi on aga selles pildis ja kirjelduses vastuolus. Kui hinge või siis veel kõrgemat ehk hinge algolemit, nt Jumal, Kõiksus või Allikas oleks olemas, siis seda loetakse - "suuruselt suurimaks". Kirjelduste järgi peaks olema Allikas - Lõputu ja Igavene. Aga siin tekib nüüdisaegse inimese Maises Teadvuses vastuolu. 

Kes mõtles välja NULLI?  

Ehk, kes mõtles välja ajaliini. Kõik kes räägivad Lõputust ja Igavesest eksivad rängalt. Lõputu sõna sisaldab juba terminit Lõpp ehk siis ka Algus. Igavene tähendab samamoodi - igavesti kestev ehk kuskilt alguse saanud. 

Nulli ei saa olemas olla kui me tahaks kirjeldada - Ainult Olevat. 

Jadaliselt võib seda kujutada ette Möbiuse lehena.



 Millel pole algust ega lõppu, aga sellel on ikkagi piirded, nt külje peal. 

Kui tahta kirjeldada midagi nii, et selle pole ei algust ega lõppu, ei ajal ega ruumil, siis.

 SEE LIHTSALT ON. 

Ja jälle jookseb juhe kokku - aga Kus???? 

Et lugu liiga pikaks ei läheks, sest paljast ühes asendis trükkimisest läheb mul juba käelaba liiges pisut kibedaks. Teine asi oleks kui seda jutustaks, siis jätkuks mul seda "kuuma auru" tundideks.  Mis oleks järeldus?  

Me ei ela reaalselt, vaid mingis keskkonnas ja tavatsetakse seda nimetada Matriksiks. 

Noh ja las siis olla - elame veel ja teeme omi Tihedaid Tegevusi. Minul neist puudust ei tule. 

Aga kui ma mõtlen selle jabura sõjalise ajaloo peale, selle oravrattas rügamise peale ja eriti selle peale, kuidas on võimalik "inimesi" panna tegema jaburaid asju ja kuidas need jaburad tegevused lähevad aina jaburamaks, siis tundub mulle, et.  Kõik need tegelased, kes on meie kõrval ja kes ei saa elust aru ei Ööd ega Mütsi, siis need pole inimesed. 

Kogu seda ajalugu Enne Mind ega Enne Sind ei ole olnud.  Kui sa suudad sellest aru saada, seda Reaalsust pole kunagi olnudki. Midagi muud, kui sa ise koged, siis kui sa ise sündisid - pole olnud. See on kas programmiga kirjutatud või veel midagi.

 Eriti pole neid "inimesi" olemas, kes kannavad ninal räbalaid, kes arvavad et pandeemia on haigus, et kõiki peab moosima ja sõjamasinaid ehitama. Need on kõik Seiklusfilmi tegelased - kellest ja millest sa peab läbi nägema ja läbi hammustama. Milleks?? 

Kuna see kõik sulle huvi pakub, siis mina pakun välja võimaluse - Sa saad seda kunagi teada. 

Juba praegu saad seda teada, et - miski on kuidagi teistmoodi kui räägitakse. Nüüd oleneb sellest - kui vingelt oled sa võimeline kogu selle kupatuse korstnasse kirjutama, sest kasu need varasemad teadmised meile ei too. 


See mida sa näed, pole see mis võib tegelikult olla. 


263 СЕКРЕТ МОАИ , ПОЛЁТА ЮРИЯ ГАГАРИНА , МКС И "МАРСА"-М1 - регрессивный гипноз Валентины К. - YouTube

Kõik asjad, raha, tervise, suhted ja vaba aja veetmise värgid, saad sa ise luua Oma Vaatlemisega. 

Iga infokild mis sulle tuleb, selle pöörad peapeale. siis hakkad veidigi selgemat pilti nägema.   

Oi kui paljud inimesed keerlevad mu ümber oma probleemidega ja - mina näen neile lahendusi. Lihtsalt näen ja kõik. 

Mul endal on jäänud vaid üks probleem - mitte sittagi mõistlikku (ilma selle hämata) pole enam teha. Nii ma siis kordan kõike ja vahel võtan mingi uue tegevuse - millel tegelikult pole kah mingit erilist selget mõtet. 

No öelge mulle - Mis mõte on autospordil. Absoluutselt mitte mingit mõistlikku mõtet, või mis iganes muul hobil. Aga kui selline programm ja hologramm minus keerleb ja veel palju muid kah, no ma siis ikka teen. 

1 kommentaar:

  1. Kuuekandilist struktuuri on meie ümber aina rohkem ja rohkem eksponeeritud. Kärjekuju ehk kuupi silmab väga paljudel toodetel ja kasutatakse kujunduses. Kuupi kummardavad erinevad usundid (moslemid, juudid) ka kristlased. Tuleb ainult kuubist pinnalaotus vormida ja saamegi risti. Sõdime omaarust erinevate uskude eest, aga nagu selgub, kummardame kõik ühes suunas

    VastaKustuta