kolmapäev, 28. aprill 2021

MULLIS

  

Ma teen ühe loo erinevate materjalide ja kirjelduste baasil. Nagu kõik teised alternatiivuurijad, panen ka siis Disklaimeri. 

"Need ei ole kõik minu mõtted ja minust läbi tulnud informatsioon, kuid ma püüan seda süstematiseerida ja mingit loogilist tervikut koostada ning see ei ole mingi absoluutne tõde." 

 Ma olen läbi käinud ehk uurinud maailmapilti kahe leeri vahel. Ametlik meedia ja teadus ning alternatiivuuringud ja nn esoteerika. Need kaks leeri ei saa omavahel absoluutselt läbi ehk nad tihti ei aktsepteeri teise poole arvamust. Ja olen läbi vaadanud ka palju nende kahe arvamuse vahele jäänud ala. 

NB! Midagi poleks mõtet uurida kui sellel poleks elulist kasu ehk väljundit. 

Teaduslik pool ei oska enamustele fundamentaalsetele küsimustele vastata.

 Esoteeriline pool oskab pisut rohkem, kuid ka seal on tohutu segadus ja ebaloogilisus. 

Teadus ei oska vastata küsimusele - Mis/Kes on inimene. Millest ja kuidas see koosneb ja kuidas see reaalselt töötab. Mitte keegi ei oska siiani seletada - Kuidas töötavad nt H. Poiroti "hallid ajurakud".  Teadus tambib kogu tõestuse füüsilise, reaalse, materiaalse, keemilise, füüsikalise  arvamuste, valemite jne kompotti, millel pole mingit loogikat, kui inimene oskab küsida neilt õigeid küsimusi.  

Esoteerika pool aga just vastupidi, püüab küsimustele vastata mingi müstilise SiseMaailma kaudu. Oi kui palju on esoteerilistes ringkondades mulle "etteheidetud", et - Arne, vaata oma südamesse ja leia vastused Enda Seest. Kuhu ma pean vaatama???? Südamesse???? Kas sellesse, mille kohta teadlased ütlevad, et - Süda on lihtsalt pump. Või on see mingi kummaline väljend Tšakra, mida keegi pole näinud või inimese seest väljalõiganud. 

Selle näite tõin ma siia lihtsalt Disklaimeriks, et järgnev jutt oleks arusaadavam. 

Need kaks äärmust elavad Omas Mullis. Mullist tulebki juttu. Ei teadlased ega ka esoteerikud ei oma ühte ja ainust kirjeldust kogu maailmast, universumist ja muust, mille kohta sobib termin - Loome, Loodu. 

Ma pole paremat kirjeldust kohanud ja võtan kasutusele järgmise kirjelduse. 

On Materiaalne Maailm ja Nähtamatu Maailm. Materiaalse maailma teaduslikes kirjeldustes on nii palju vastakaid ja vastamata küsimusi, seega materiaalsed teadlased ei tea vähemal 50% sellest, millega me igapäevaselt tegeleme ehk nn esoteeriline vaade. Mis on hing, vaim, teadvus, alateadvus, kõrgem teadvus jne. Kui on olemas komplekt, "nii nagu üleval, nii ka all", siis.  "Kõrgemal" nähtamatus maailmas liigub mingi "olem" või energia, mida nimetatakse Hing ehk mulle meeldib ka termin Elu Essents. See on selline energeetiline tervik, mis "liigub kuskil", kus me ei tea. Selleks et luua materiaalset inimest, see energia loob Endast - Astraalse keha, Ego ja  Alateadvuse (mis/kes mäletab kõike). Need ei kao kuhugi ehk on selle algse energia osad. Maale (või kuhuiganes)  materialiseerudes loob essents materiaalse keha ja teadvuse. Küsimus nt teadlastele - millest ja kuidas luuakse keha???  

Siin "planeedil" on üsna hiljuti ehk üsna lühikest aega tagasi, need kaks tasandit kunstlikult ära lahutatud. Ajaloo uurimine näitab, umbes millal/mis aastal see läbi viidi. Igaüks leiab selle aastaarvu üsna erineva, kuid selgelt on näha. et see on toimunud. 

Inimese elu Ei Ole terve elu jooksul Ülimalt Korrastatud. See algab üsna "algeliselt" ehk teadmatult ja edaspidise õppimise käigus areneb. Kuigi just hiljuti tuli välja teadlaste uurimus, et - umbes 90% lastest sünnib siia maailma Geeniustena. Lastele tehti taiplikkuse testid ja kuni kooliminekuni olid lapsed geeniused ehk minu seletust mööda - Loovad. Koolist alates kuni selle jabura tuupimise lõpuni jäi geeniustest järgi vaid mingi 12% ehk, nad ei osanud enam nendele testidele mõistlikult vastata. 

Ja nüüd toimub maailmas mingi selline Paradigma muutus, mis ilmneb absoluutses jaburduses ja hämamises. Toimub nn Tähtede Valik või ellimineerimine, sest väidetavalt tähendab "AstraSeenega" tõlkes just seda sama (mina pole isiklikult seda tõlget kontrollinud), sest gugla tõlge seda ei tõlgi. 

Mingi teema on ka numbriga 70%. 

Aga milleks see teema siis eluliselt võiks vajalik olla.  

Elu Essents teeb astraaltasandil omale "mingid süsteemid" ja seal toimub "elu" tontteab mis moodi, mina seda ei näe. Kuid seal elab/elavat  astraalkeha samade süsteemide järgi nagu materiaalne keha maa peal. 

Kõik värgendused koosnevad energiatest ja energiakogumites, mida ongi hea nimetada - EnergiaMull. 

Enamus teaduslikke kirjeldusi on üleehitatud arvamusel, et - Kõik osad ja algosad on Kerakujulised. Molekulid, aatomid, igasugused tilgad ja rattad. Kuigi kerakujuline kooslus ei mahu minu loogikasse, sest kui panna kera, kera kõrvale, siis jääb nende kerade vahele tühimikud, mis need siis veel on (mustad augud, tumeenergia või????).

 Parem kirjeldus oleks kui kõik algosad oleksid Kuuekandilised ehk palli saab perfektselt kokku õmmelda kuuekandilistest tükkidest. 

Kuna see keskkond lahutati ära ühendusega kõrgemale, siis me jahmerdame siin terve elu - Iseenese tarkuse ja pideva otsimisega, mida nimetatakse Arenguks. Sealt ka tõestus sellele arvamusele, et toimub Taandareng. Me teame tegelikult kõigest kõike, kuid see on siia tulles ära blokeeritud. 

Nüüd aga muutub kogu see jant veel keerulisemaks. Me elame reaalselt  kuskil Lapiku pinna peal ja Sfäärilise mulli sees. 

Meie elul peab olema Mingi Mõte. Paljud otsivad seda mõtet, enamusel pole sest soojaeikülma. Neil viimastel on elus niipalju probleeme, et vaata ja imesta, erandeid on ka selliseid, kellel pole probleeme ja veedavad aega nagu ise tahavad. 

Selle uurimuse üks ivadest on aga see, et - Meie, siin reaalsuses, vaatleme oma Teadvusega meid ümbritsevat. Me häälestume mingitele energiatele ja tegevustele. Me loome oma tegevustega energeetilised Sfäärid ja nüüd hakkabki võlu ja valu peale. 

See millele me anname oma energia, see ilmestub ja selles energiasfääris me toimetame. Esoteerikud on nimetanud selle kogumi Egregoriks.  

Me harjume selle sfääriga ehk selle konkreetse elukorraluse ehk elukulguga nii ära, et.  

1. Me ei viitsi midagi muuta. 

2. Meid on nii ära petetud, et me ei julge midagi ära muuta. 

3. Teatud muutused on olnud valulikud ja meisse tekib hirm muutuste ees . Nojaa nii edasi.  

Kui palju olen mina olnud oma elus sellise mulli sees ja näiteks töötanud ühel ametikohal 16 aastat jutti.  

NB!  Asja Tuum. 

Elades mingit elu, mis meile ei meeldi (või ka Väga Meeldib) on - Elu Ühes Mullis, ühes stsenaariumis ja see on nüüd see - Üks Ulmefilm, mille pealkiri on Lõputa Küünlapäev. Selles mullis olles me ei saa aru, et me elame igal uuel päeval ühte ja seda sama elu. Paljud küsivad, et aga ma ju mäletan, et eile oli teistsugune päev. Tegelikult ei olnud, sa mäletad ka seda, et sa arvad, et eile oli teistsugune päev. 

Kõike seda kirjeldust ei jõua ma kirja panna, sest variante ja mõttekäike on liiga palju ja seda kõike võib arutada vaid kitsamas ringis, kus inimesed saavad tuua omi arvamusi ja näiteid. Kogu idee on selles. 

KÕIK TEGEVUSED, MIDA ME TEEMA PÜHENDUNULT ON MULL JA KORDUS.  

Mul on veidi teistsugune iseloom ja tegevuskava. Ma tegelen pidevalt rohkem kui kolme-nelja projektiga paralleelselt. Kui inimene tegeleb ühe asjaga Võiduka Lõpuni, siis on vene keeles hea sõna - Pisdets. Sa oled lõksus ja korduses. Mina kasutan seda varianti, et - Jooksen pidevalt erinevate projektide vahel. Teen ühte aga mõtlen teiste peale ja niipea kui üks veidikegi hakkab korrastuma, lülitun teise peale ja mingi aja pärast tulen jälle sama asja juurde tagasi. Need, keda nimetatakse perfektsionistideks ei saa sellest aru. Nad uurivad ja teevad nii nagu - On ettenähtud ja Korralik. 

Sealt ka nende arusaamatused tekivad nt - see, mis praegu maailmas toimub. Kogu jandi loovad Inimesed Oma Energiaga. Mitte kuskilt mujalt seda energiat ei tule. 

Nagu ikka on kahjuks ka sellel arvamusel alternatiiv. Kogu energeetika siin maailmas ei tööta selle skeemiga, sest siia lisandub mingi süsteem, mida kirjeldatakse kui - Virtuaalsus. Mingi süsteem - Mis kirjutab programme. See oleks justkui inimvõimetest väljaspool ja ei lase elada päris nii nagu tahaks. 

Kuid eluliselt paremaks kulgemiseks pole neil kahel variandil üldse tähtsust ega vahet. 

Pole vahet kas me elame variandis, et - Me loome ise oma energiad ja vaatlemise ning tegutsemisega loome oma reaalsuse, või. 

Me elame Maatriksis/Virtuaalkompuutris, siis ikkagi - Meile kirjutatakse programme ja me ise saame neid programme ümberkirjutada. 

MULLIST SAAB VÄLJUDA - VÄLJUMISEGA.

 Vot ei tee seda, mida tahab süsteem või sa ise. Teed täna hoopis midagi muud. Valid hulgem erinevaid ja uusi variante välja, mida tegema hakata ja täiesti üllatusena sa näed, et mida pekki oli kõik, see mida sa varem tegid. 

On nagu arvamus, et - saame paremaks, valgemaks, helgemaks või siis hakkame vaikuses mediteerima. On seda vaikust siis vaja, eks igaüks valib ise. Elu on mäng ja miks mitte mängida elust läbi võimalikult palju variante, sest. Uskuda või mitte, et kas on olemas mitmed elud, siis miks valida selles elus mingi Pommikindel aeglane, väheste eksimustega elu. Palju raha ja hea elu - Ühes Mullis, kui on olemas võimalus mängida paljusid mänge ja äkki, mine tea, järgmises elus ei pea jälle tiksuma next levelit, vaid game overi järel saad Päris Uue mängu sisse. 

Oi ma ei suuda fantaseerida, mis võiks olla mäng - mis erineb Tohutult sellest, mida me  hetkel siin kogeme. 

NB! Ja nüüd üks täiesti erinev ja Ebapopulaarne mõte. 

Kes korraldavad Seda Jaburdust - SHOWd. 

Need, kes suunavad oma energia PÜHENDUNULT (igapäevaselt) sellele teemale - nii Poolt kui ka Vastu. Sellega tegelevad hetkel Enamus inimesi ehk kas mitte seesama 70%.   

Mullis olen ka mina ja ainus võimalus on, seda märkama hakata ja teha paremaid asju. 

AINUS, absoluutselt ainus võimalus muuta seda maailma, mis praegu toimetab, on - Mõelda, fantaseerida, rääkida ja pakkuda välja ideid - Milline oleks elu, kus pole Jaburdusi. Kui Protsent jõuab "mingi tasemeni", siis muutubki kõik.  

Nagu näiteks hakkab levima ideid - Kuidas elada Kogukonnas ehk normaalsetes mõtetes ja tegevustes.         

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar