esmaspäev, 12. aprill 2021

ELEKTRIST.

  



Mulle tuli mingi loogiline komplekt.  See maailm ise kirjutab midagi kokku ja kõike ei jõuagi tervikpilti pidevalt panna.  

Midagi inimesed kardavad. On kogu aeg kartnud. Mida nad aga nüüd kardavad. Ma olen sellest juba varem kirjutanud aga ei mäleta ja vaatama kah ei hakka. 

Mis on Elu ja mis on Surm?  Ei ole see elu siis selline - ühekordne. Aga mis see siis on?  

Kes viitsib vikipediast googeldada, kuid enamus teksti tundub seal jabur. Tavaline inimene ja tava teadus ei seleta meile absoluutselt midagi mõistlikku.   

Esoteerilisel ajaperioodil kuulsin ma igasuguseid seletusi. Praegu on mul käsil kvantfüüsikaliste teadmiste uurimine ja seal on rohkem, millest mõelda.  

Kui inimene sünnib, siis reeglina ei sünni ühte peresse kunagi täiesti ühesuguseid lapsi, kuigi loogiliselt ju peaks. Seega on mingi algolemus või algjoonis kõigil erinev. Kui enamus meie elus on üsna teaduslik ja keemiline-füüsikaline. Alates kosmosest, astronoomiast, matemaatikas, keemiast, füüsikast - Elektrini välja. 

Kõik maailma protsessid saavad alguse elektrist. Elektromangetismist, närvid, aju, silmad, kõrvad jne, kõik töötavad elektri ja lainete peal. 

Iga väidetav aatom omab mingit liikumist ja võnkumist. Seda ainult siis, kui ma üldse teaks ja oma silmaga saaks teha katseid ja näha, et kõike seda, millest kirjutan, saan ka ise kontrollida. 

Ma ei saa ja seega pean "fantaseerima" mingi loogika alusel. 

Kui ON olemas elekter või siis miski,  mida me mõistame elektri all.  Vot see inimese hakatis, kes hakkab ennast looma, omab  kahest esimesest rakust alates energiat. Aga kust kohast see energia tuleb? Ok tuleb kust see tuleb, mina seda ei tea. 

Ja nüüd ongi kõige loogilisem seletus, et - Elu on see periood, kus me toodame elektrit ja kasutame seda. Energiat siis? Kust võtab inimene kõik need sõnad? Isegi kui need on meie esivanemate õpetused, aga kust nemad need võtsid. 

Näiteks eestlased, kellel pole kunagi oma keelt olnudki ja see keel loodi üsna hiljuti, vaevalt paarsada aastat tagasi. Kust tulevad sellised väljendid: energiline inimene, ma olen energiast tühi, laadime  akusid, tõmbame juhtme välja, keha on täitsa tühi jne,  jne. 

Kui õppida alalisvoolu akumulaatorit, siis kummalisel kombel koosneme meie ka paljudest neist ainetest ja protsessidest.  Ma ei hakka eriliselt tõestama mingite ainete nagu naatriumi või liitiumi sisaldust. Või siis katoodist-anoodist või veel muust. 

Olen uurinud väga paljusid teemasid ja on mõned sellised üksikud tõestajad, kes väidavad üldlevinud 99 % kindlatele arvamustele risti vastu. Panen siia mõned, siis lähen teemaga edasi. 

Mingi 100 aastat tagasi polnud kuskil maailmas Puid. Fotod on puudeta või siis tärkama hakkavate puudega. Üks teooria väidab seda, et puud on - Parasiidid. Kellegi poolt siia toodud olemid, kes võtaks kogu elukeskkonna täielikult üle, kui neid mitte harvendada. Tundub jabur, sest meile tambitakse koolist peale, et meile on vaja hapnikku. Ehk siis mida? 

Hapniku ehk täpsemalt õhu energiat. Mõni elavat õhust ja armastusest. Mis see viimane veel on? Äkki kirjeldan ka seda. Aga kui kunagi puid ei olnud, siis mida inimesed hingasid? Elektrit, vaba energiat, eetrit, vaakumit või mida iganes muud. Meile seletatakse, et kõrgmägedes ei saa inimene ja ka auto hingata hapnikku. Mina ei tea ja ei ole kuskilt kontrollida kah, aga on jälle üks tõestusemoodi asi, et ka elektrimootorid ei anna kõrgmäestikes välja täit võimsust. Ja kuidas saab vaid mõned kilomeetrid kõrgemal hapnik ära kaduda, on seal mingi kile ees või. Himaalaja mäe otsas tuuled ju puhuvad ja peaksid segama õhku või sinna üles vedama. 

Aga kui võtta, et see Maa on energia pall ja toodab elektromangelilisi pööriseid, mida nimetatakse ka Toroidiks, siis magnetismi järgi võib ju olla, et kauguse lisandumisega ehk maa tsentrist kõrgemale minnes mõju väheneb.  

Teiseks väidetakse, et elekter leiutati üsna hiljuti.

 Ajalugu uurides võib leida tõestusi, et elekter on siin olnud - Kogu Aeg. Kõik need sajad aastad, mil ehitati suured majad, püramiidid ja katedraalid, oli see olemas ja ilma selleta ei ehita mitte midagi - puust haamri ja pronksmeisliga.  

On veel üks Üksik teooria. Me vajame hapnikku, kuid meditsiinist me juba teame, et keha hapendumine ehk hapniku hingamine on kehale surmav, sealt ka vananemine. On siis see vaid üks arvamus, et süsihappegaas on kehale tegelikult kasulik. 

Vandenõukana ma hakkan alati kahtlustama kui miskit asja hakatakse hullult propageerima ja teist halvustama. Meile propageeritakse - Värskes Õhus tegevusi. Aga on üks katse, mida saab igaüks järele proovida. Hakake intensiivsel hingama ja mõne aja pärast paneb keha "pildi taskusse" ja pea hakkab ringi käima. Aastasadu tegid inimesed suitsu ja ma pole kuulnud, et miski oleks olnud nii hullul kahjulik. Suitsetamist nimetatakse tänapäeval surmavaks harjumuseks ja suitsupakid paksult propagandat täis. Samas viinapudelil, mis on tõeline mürk, mitte midagi. Aga see pole teatud tegelastele kasulik, kui inimesed tarbivad vähem hapnikku ja selle asemel hapendavad oma keha alkoholiga.  

Me ju teame, et tarvilikku infot on hiiglama lihtne ära kustutada või siis peapeale pöörata. 

Inimene on elektriline. Kust me seda teame? Mina olen kogenud seda, kui põrgatada korvpalli ja siis panna ettevaatlikult teisele inimesele lähedale oma näpp. Paar millimeetrit enne puudet käib selline kõrgepinge säde, et teine lausa röögatab.

 Koolifüüsika ei lähe täpsemal uurimisel mitte kuidagi kokku. Mingeid hõõrdejõude, raskusjõude, gravitatsiooni, maakülgetõmbejõude jne pole olemas. Kui kõike seda seletada Elektrilaengutega, positiivsete ja negatiivsetega ja nende vaheliste mõjudega, hakkab enamus asju kokku minema. 

Vot ja siis mõtlesid mingid Poola vennad välja ulmefilmi Matrix, kus väideti et  - inimene on patarei. Patarei elektroonilistele masinatele. Seal maaaluses linnas olid ka "Head masinad", ehk siis need, mis teenisid inimesi ja töötasid mehaanika süsteemide järgi ja ilma tehisintellektita. Meie eelmine kõrgtsivilisatsioon oligi enamuses mehaaniline, elektriline (enamuses alalisvooluga), ilma duaalsuse ja valeta. Kõike tehti hästi, kaunilt ja püsivalt. Ilmselt ka väga lihtsalt ehk tootlikult.

 Inimene ei ole patarei, vaid Tuumajaam. 

Kolmas teooria. Tuumatehnoloogiat, sellist plahvatuslikku ahelreaktsiooniga, et saaks tuumapommi teha, pole kah olemas. Ammu juba tõestatud, sest seda polegi võimalik luua. On mingi muu tehnoloogia, millest meil pole aimugi. Aga see võib vabalt olla elektriline protsess. Mis ei tooda elektrit, vaid see tehnoloogia ise ongi elekter. Ja mingid tuumajaamad ka ei plahvata ahelreaktsioonist. Fantasöörina võin ma seletada lähimineviku katastroofe sellega, et tegeleti mingite uute katsetustega ja seal läks midagi totaalselt untsu. 

"Ulmekirjanik" (ulmet pole olemas, vaid need ongi reaalselt olemas) Isaac Asimov kirjutas raamatu, kus mingid inimesed hakkasid energiat ammutama Teisest Dimensioonist ja sellest tekib tõsine katastroof ehk kollaps, mõlemas dimensioonis. Vot see on palju reaalsem. 

Aga inimese sees on "termotuumajaam", mis toodab energiaid. Soojust, elektrit ja veel on midagi, mida pööritatakse nn tšakrates ja mida inimesed nimetavad tunneteks. Mingid teistsugused, teise sagedusega energiad. 

Ma olen ka varem võrrelnud inimest ja autot. Neis mõlemas on ühed ja samad seadmed. Mootor ehk soojusetootja, mille soojusest saadud energia muudetakse mehaanikaga liikumiseks. Pumbad, voolikud, liigendid, lihased-silindrid, jagajad ja lõpuks ka Aju. Aju töötab elektriga nii ühes kui ka teises. Vot eelmise "tsivilisatsiooni" (enne SSSR-i) masinad ei tarvitanud elektrit. Olid sellised mootorid, kus üldse ei olnud elektrit - kuumpea mootorid. Nüüd on aga palju. 

Inimesega juhtus samamoodi. Kui meile räägitakse hiiglastest ja pikaealistest, siis mina pole fantasöör, sest meil kästakse koolis õppida ja lugeda eesti eepost ja seda ei tohi ignoreerida või halvustada. Kuid mida räägitakse Kalevipoja reisil Maailma Lõppu. Räägitakse hiiglastest ja pikaealistest. Sest siis nad olidki olemas ja peaaegu kõikide maade eepostes ja "muinasjuttudes". 

Ja nüüd tulebki loogika. Polnud puid, polnud hapnikku, polnud WC kultuuri ja seal polnud ka söömist. Inimesed olidki Praanatoitujad - õhust ja armastusest.  

Mingit Südant pole olemas. Süda on vaid pump ja see pole selline, mida me kogu aeg joonistame. See mida me joonistame on - Perse kuju, süda on hoopis teise kujuga. Süda töötab elektriga.

 Armastus ja kõik muud tunded, kui need on ehedad, tekivad hoopis mujal ja omavad teistsugust energeetikat. Peenemakoelisemat ehk siis kõrgemasageduslikku ja hõredamat. Kõik "pahad" tunded on madala sageduse ja tihedama energiaga. "Meel on must ja hinge peale rõhub".  

Armastus ehk õhus on elektrit ja miskit säriseb. 

Natuke tänapäeva teadust. 

https://opik.fyysika.ee/index.php/book/section/4151#/section/4151

Kirjeldatud hapnikukeskkonnas toimuv ehk aeroobne metabolism pole ainuke viis, kuidas rakk energiat hangib. Lisaks toimub kõikides keharakkudes toitainete fermentatiivne lõhustumine, mille käigus samuti energiat vabaneb. Veini käärimine on näide sellisest anaeroobsest metabolismist.

Võtame näiteks protsessi, mida nimetatakse raku energiseerimiseks. See seisneb ioonide ja molekulide pumpamises läbi rakumembraani vastu nende kontsentratsiooni gradienti, st suurema kontsentratsiooni suunas. Me juba teame, et loomuldasa aine vaid hajub, pürgides ühtlase ruumilise jaotuse poole. Selle suuna vääramine nõuab vaeva ehk energiat. Energiseerimise tulemusel salvestatud raku energia vabaneb hiljem juba loomulikus, st kontsentratsiooni vähenemise suunas toimuvates reaktsioonides, tehes omakorda tööd teiste vajalike mittespontaansete protsesside vedamisel.

Tegelikult me juba teame, et see energia tuleb toidust. Imetajate, sh inimeste toidu põhikomponentideks (vett arvestamata) on suhkur, rasv ja valgud. Nendes ühendites akumuleerunud energia vabaneb hapnikuga reageerimisel ehk põlemisel. Nüüd saab ka selgeks, miks me vahetpidamata õhku peame sisse hingama. Ikka selleks, et hapnikku ammutada.


Raku - Tuumake, tuumamembraan, tuumapoorid. Kust on tulnud sõna - Tuumatehnoloogia????

 

https://www.hariduskeskus.ee/opiobjektid/anatoomia/?SISSEJUHATUS___RAKK


https://www.uvlambid.ee/toode/uv-lamp/?utm_source=facebook HYPERLINK "https://www.uvlambid.ee/toode/uv-lamp/?utm_source=facebook&utm_medium=video&fbclid=IwAR1GWd-hdTMGoMEs25mSA5RAVY2-Y57kEQ3gHNHREIQl6wK2Fk-BaL8Xep0"& HYPERLINK "https://www.uvlambid.ee/toode/uv-lamp/?utm_source=facebook&utm_medium=video&fbclid=IwAR1GWd-hdTMGoMEs25mSA5RAVY2-Y57kEQ3gHNHREIQl6wK2Fk-BaL8Xep0"utm_medium=video HYPERLINK "https://www.uvlambid.ee/toode/uv-lamp/?utm_source=facebook&utm_medium=video&fbclid=IwAR1GWd-hdTMGoMEs25mSA5RAVY2-Y57kEQ3gHNHREIQl6wK2Fk-BaL8Xep0"& HYPERLINK "https://www.uvlambid.ee/toode/uv-lamp/?utm_source=facebook&utm_medium=video&fbclid=IwAR1GWd-hdTMGoMEs25mSA5RAVY2-Y57kEQ3gHNHREIQl6wK2Fk-BaL8Xep0"fbclid=IwAR1GWd-hdTMGoMEs25mSA5RAVY2-Y57kEQ3gHNHREIQl6wK2Fk-BaL8Xep0

Auto ja surm????  Lülita vool välja. 

Me ei sure, sest see pole võimalik, lülitume ümber. 

Surm on  mõistusest ja kehast elektri välja lülitamine. 

Kas kivi elab? Kas surnud inimese keha elab? Ei ela - Miks??? 

Kas kivi sees olevad elemendid elavad - räni, kaltsium, magneesium jne???  Ei. 

Aga kas seal, need nn Aatomid elavad? Nooeitea.

 Väidavad, et seal miskit nagu tiirleks ja liiguks. Aga kas liikumine polegi siis elus olemi tunnuseks?????

 


1 kommentaar:

  1. Kõikidel generaatoritel on info, et selle max võimsus on 1000 meetri kõrgusel merepinnast ja iga 100 meetriga üle selle kõrguse võimsus väheneb. Tundub, et generaator muundab meid ümrbritseva elektri meile sobilikuks juhtmest tarbitavaks energiaks. 1000 m on piir, kus see seade on võimeline maksimaalselt seda protesessi läbi viima. Ehk sellel kõrgusel on piisavalt energiat, mida meile käepäraseks töödelda.
    Mägironija kasutab suurtel kõrgustel nn hapnikumaski, aga süüa valmistab tavalise priimuse peal, ilma mingit erisegu kasutamata. Tuli ja inimene vajavad mõlemad, nagu meile on õpetatud, oma eluks hapniku. Aga miks põleb priimus rahulikult kõrgustes, aga inimene peab hingama kaasavõetud ballonis midagi. On arvamusi, et inimene ei hinga hapniku, aga tarvitab hoopis meid ümritsevat elektrit. Nagu eelnevad näited ka seda kinnitavad.
    Venekeelest on teada, et hommikuvõimlemine on zarjadka ja seda tehakse alati soovitusega aken avada ja värske energia tuppa sisse lasta.
    Nii et mõnusat laadimist.

    VastaKustuta