reede, 22. mai 2020

RAHAPADA ja LASTEAED.


Interneeduse radadel on hetkel hapukurgihooaeg.

 Osad, kes veel viitsivad jaurata karantiinist ja viirusest, tegelevad Maeiteamillega.  
Enamus aga "jooksevad vasikatena aiast välja". 
 Me elame Matriksisarnases maailmas ja sellest pisut tagapool. 
Mingit viirust pole olnud, sest statistilised andmed selle kevade kohta ütlevad, et gripihooaeg sai nüüd läbi, haigestunuid oli vist mingi neli-viis tuhat ja surnuid alla kahekümne, kuigi eelmisel aastal oli vist 57. Kes viitsib otsib andmed ise üles.  
Korovaga on surnuid mingi kuuskümmend. Ja kõik, kogu minupoolne info sellest teemast. 
Mis selle jandi taga on, saame varsti teada, kuid esimene vastus ühele variandile juba tuli meediasse - Siberis on kuumalaine ja Arktika sulab, samal ajal on Araabiamaades suured üleujutused ja tennisepallidega rahesajud. 
Ka see pole hetkel mingi tõestus.  
Kuid.  Kust kohast võtavad praegused poliitikud - RAHA.  
Veel vanal aastal (ajal enne Korovat) ehk a.e.K , oli majandusmeeste ainus mantra - Majanduskasv ja sellest tulevad maksud, mis oli Ainus allikas elatustaseme tõusule.  Nüüd aga justkui imeväel tuleb raha Puhtast Õhust, miljardites. 
Mina ei tea Kindlalt veel paljusid asju, kuid skeeme on rohkem kui kümneid, kust saab kokkuvedada erinevaid võimalusi (NB! - me elame matriksis).  
Raha Pole Olemas, see on absoluutne Fiktsioon ja ka mustkunsti trikk.  
Kui mäletate ankdooti, kus hotelli tuli klient, andis sada "tugrikut" ja sai toa. Hotellipidaja maksis lihunikule võla, lihunik lõbunaisele võla ja lõbunaine hotellipidajale võla. Siis otsutas klient hoopiski ära minna, sai oma sajaka tagasi ja - Kõik olid rahul. 
Täpselt sellise skeemiga toimub see ka igapäevaselt. Mida TOODAVAD enamus linnainimesi "Oma Tööga". Absoluutselt mitte midagi. Ametnikud, meelelahutus, kooliharidus, meditsiin jne. Absoluutselt mitte kopika eest nad ei tooda mitte midagi. 
Seega kogu meie "Rahamaailm" seisab püsti Maakera maavarade peal. Raha ainult TRÜKITAKSE paberile või ekraanile ja kogu see kupatus on täisvirtuaalne mustkunst. 
Mis on viimasel ajal teistmoodi kui vaatame Ameerika Peapresidendi kõnesid. Sellelt puldilt ja ka seina pealt on ära kadunud USA vapp ja alles jäänud - Valge Maja Adminn. 
Teiseks, oli seal taga varem  kahed lipud - Riigilipud ja Föderaalpanga lipud. Nüüd panga lippe enam ei ole. 
Kes on Trumpipoiss ja millega ta tegeleb, on siiani arusaamatuse tipp, kuid tundub, et ta on Veidi Teistugune kui see klann, milles toimetavad "teatud tüübid".   
LASTEAED???  
Ma kuulsin ükspäev, kuidas naabrinaise lapselaps küsis vanaema käest, et - Vanaema, mis tähendab Solvumine??? Kuna vanaema latras hetkel moblaga, siis ilmselt midagi mokaotsast kohmas nagu lastele ikka, teate ise mida. 
NB! Teatud Headele Tuttavatele annaks nuputamisülesande. 
Kujutage ette või seletage ära Shhsöööödineri Kassi või Kahe Pilu katsega - Mis asi on Solvumine? 
SmileKakuke siinkohal!!!!  
Kus me ikka elame???  
Väikesed lapsed ei saa Maailmaasjadest aru ja muudkui küsivad. Erinevalt minust, Väga Täiskasvanud Inimesed ei küsi enam midagi, sest hiiglama piinlik on jääda Piinlikku olukorda ja ainus mida vastatakse - "Võta kooliõpik kätte" ja "Küll sa oled lapsemeelne". 
Aga vat ei ole, ma olen teadlasemeelne ja tahan teada saada. 
Me elame Matrixilaadses keskkonnas ja - Seal on olemas kõik olukorrad, võimalused ja seal saab erinevate olukordade vahel ehk liinidel ringi kolistada.  
See ongi loodud sellisena, et väikeseid muutusi (Mandelat) märkavad vaid need, kes on süvauuringus ja meelelahutuse seisundis. On lahutanud oma meele ära Massipsühhoosist ja loovad oma reaalsust ise ehk suudavad kolistada vahest sellele liinile, mis hetkel tundub atraktiivne.
 Ma ei saa siiani aru, mis tegid inimesed kaks kuud korterites ehk Oma Shröödingeri Karbis. 
Teate. Mittemidagi nad ei teinud, sest mina ju ei vaadanud nende korteritesse. Nad enamus olid Staasilises Unes ehk programmis. 
Käisite kuskil linna peal Vää?  
See oli Apppokalüptiline Absurdsus. Surnud Maailm. 
Mina polnud kõik need kuud mitte sekunditki selles seisundis.   
Üldiselt võttes olen ma aru saanud - Miks minu lugusid kommenteeritakse väga vähe ja Ainult Jälgitakse. 
Kui palju olen ma juba kohanud inimesi, kes Vaatavad Maailma Oma Pilguga. 
Kui panna Kujutluspilti - usklikud, esoteerikud, materialistid, ekstrasenssoorsed jne väidetavalt seitse miljardit, siis. 
Iga inimene on igal hetkel mingis "kastis" ehk oma seisukohal. 
Kui arutada Seda seisukohta, siis on alati võimalus midagi selgitada. Niipea kui panna Ühele Arvamusele taha mitmeid variante on selgitused võimatud. 
Me kõik oleme Lapsed - Kellel ei ole vastuseid, tõeseid vastuseid. 
Ja selleks, et Näida täiskasvalikumad - Pistame pea liiva alla.  
Mis on maailmas tähtsaim. 
Üks hea tuttav andis Kondi närida, küsides - Mida sa oled viimasel ajal (või siis üldse) teinud midagi Loovat või ka Jäävat?  
Onnjjuuu hea küsimus???? 

4 kommentaari:

  1. Mandelast: eelmise aasta ilukirurgia sarja "Imeline muutumine" üks silikoonipaigaldaja Dr. Viidalepp nimekuju on nüüdseks imelise muutuse läbi teinud. Nüüd esitab maatriks selle tegelase nimekujuks Dr. Viiklepp. Mälu mind ja paljusid teisi ei peta.

    VastaKustuta
  2. Vaata "Hommik Anuga". Peaaegu igas saates läbi hooaja antakse mingi vihje. Sümboli näol. Kas visuaalselt või ütleb keegi saatekülalistest "midagi". Tegelikult meedias antakse koguaeg vihjeid. Ainult märka... Ja nagu olen kuskil varem kirjutanud: Allikal on ees malelaud ja on üheaegselt kasutada mõlemat värvi malendid. Käib nö malemäng, kus kumbki pool ei võida. Lihtsalt mängu ilu....Malelaua ruutudeks on kõik viimase aja sündmused alates California põlengutest kuni nn Coronani välja. Ja ruutudes olevad sündmused paneb samuti Allikas ise paika.

    VastaKustuta
  3. kust tuleb raha? kas ei teki seos Aeliita kirjeldusega Atlantise hävingust? digitaalne raha - miljonid-miljardid antud lihtsalt niisama? ja siis räägitakse võimalusest et võlad kustutatakse - mil moel? vot see mil moel võib saabuda üsna varsti. Juuli Po oma videos rääkis et enne tegutsemist tuleb teavitada isikuid toimuma hakkavast. minu tänane kogem seb-pangaga ja I.Hargla jutt Toonela tagasitulek - need viitavad olemasoleva digitaalse programmi kustutamisele. võib-olla kustutatakse kogu internetis olev informatsioon. digitaliseeritud info kaob - paber-kandjal võib miski alles jääda.

    VastaKustuta