teisipäev, 21. aprill 2020

MASKI TAGA.


Kuna eelmine lugu lõppes fraasiga - Maski taga, siis...  Kes või Mis on Maski taga?  
Oi ma olen terve elu "olnud hädas" (mis mina, teised on hädas), et ma olen selline Ulmeinimene. Hetkel on minu päevakavas Autosport ja Ulmefilmid. 
Telkarist jooksevad kaks sarja Tähevärav SG -1  ja Tähevärav Atlantis. Igaõhtane "meeleühendus". Kolm korda on telkarist näidatud ka Star Treki ja ka neid olen ma vaadanud kordi üle. 
Ma hakkasin lugema ulmet 14 aastaselt ja nüüd tuli info, et ma pean kohe kui kuskil kätte saan, uuesti läbi lugema oma esimese ulmeraamatu - Aeliita. 
Enamus TAVALISI INIMESI on arvamusel, et ulmesõbral on ikka väga raske elu. Elab Oma Maailmas ja Luuludes. Noh me jõuame ka selleni, kuid tegelt on täpselt vastupidi. Kõikides ulmefilmides ja raamatutes on ära kirjeldatud KÕIK  võimalused, mis siin Maa peal On olnud, On hetkel või Tulevad. Kõik, absoluutselt kõik, ja mul pole mittemidagi muud vaja teha kui tekitada kujutluspilte  ja panna Maailma Pussslet kokku. 
Sellesse loose vist ei mahuta kahte teemat kokku. Korontsi viiruse võimalikud tagamaad ja Inimeseks olemise variandid. 
Ma siis ilmselt panen viimase järgmisse loosse ja kui siit lipsab midagi sisse, siis järgmises põhjalikum seletus. 
Arvestades seda, et ma ei saa enamustele tõestustele Iseseisvalt lähedalegi: ei tõusta kosmosesse, ei elektronmikroskoobiga sukelduda rakusügavustesse, ei käia salajastes raamatukogudes, Area 51-s  ega isegi ausat juttu puhuda mingi meie tippjuhiga, siis ma pean kõik oma väited koostama Loetud (targemate tüüpide) raamatutest, ulmefilmidest ja muust informatsioonist, mida tuleb iga päev uksest ja aknast. Praktiliselt pole neis väidetes midagi minu enda avastatud, vaid lihtsalt kokkupandud.  
MIS VÕIKS KORONTS OLLA????  
1. Üks mis on Appppppsoluutsel kindel - seda viirust pole olemas. Pole olemas sellisel kujul - Kui meile hetkel räägitakse. Ma ei pea seda pikalt seletama, sest sellega saaks Arvo perfektselt toime ja on kirjeldusi veel ka siin ja seal.  Lugege kasvõi Vikipeedia kirjeldus läbi ja saate aru, et Mitte elav Informatsiooni kandja ei saa kanduda läbi õhu ehk mingise piisknakkusega. 
Viki - "Viirused kujutavad endast üht või mitut DNA või RNA molekuli, mida ümbritseb valkudest kapsiid, mõnel juhul sisaldavad ka lipiide. Seega erinevad nad "klassikalistest" elusorganismidest suuresti, ja nende elusolendiks pidamine või mittepidamine sõltub sellest, kuidas elu defineerida."  
Seega VIIRUS on tehislik värk ja see ei saa ilma elusorganismita "tegutseda". Haigused on - Mürgistused ja Toitainete puudus, koos Immuunsüsteemi nõrkusega. 
Liblekeeles - "Inime on massinavärk ja kui seda ei määri, sis lähep põlema."  Vale aine, vales kohas ajab süsteemi "kolisema". Hästi lihtsalt seletades on Viirus tehnilise programmi tõrge ehk "haigus"-  Arvuti viirus. Saate aru. 
Kui inimene Oleks Elus, klassikalises mõttes, siis on Absoluutselt võimatu haigestuda Tehnilisse Viirusesse.  
2.  Kõige suurem ja vanem vandenõu seletus on - Uus Maailmakord. Selle tõestuseks on Interneedusest vabalt saada olevad teksid - Siioni Tarkade Protokollid. Pikk tekst  ja ka pikalt planeeritud. Kuid miskipärast on mul kahtlus, et - See on Lõpetatud programm. "Jumalaid", Süsteemi Isandaid on aegade jooksul Mättasse Löödud (Ra, Aphophis, Kronos jne), väidetavalt on hukka saanud ka viimasel ajal valitsenud Isand nimega - Jahwe. Keegi on asemele tulnud, aga - Kes??? 
3. Korontsi arvatakse olema - Biorelv, mille on väljatöötanud "pankurid" ja sõjardid ehk siis NWO -Uus maailmakord. Biorelvad saavad olemas olla, sest haigusi kannavad elusolendid - bakterid, seened ja parasiidid. Meie kehad on neid paksult täis ja Gripp võib olla lihtlabane Seenhaigus (vene keeles Grib). 
4. NWO -ga seostatakse ka mobiile ja 5G-d. Selle kohta oli HulluWuudus toodetud ulmefilm, kus kõik kandsin mobiile ja kui sealt keerata peale mingi kindel sagedus, läksid inimesed üksteisele käsipidi kallale ja olkesid üksteist ära tapnud. Ilmselt võivad sellised seadmed (Haarp jt.) olla ja ka mõju avaldada. 
5. Vaktsineerimise ja kiibistamise (jälle NWO) teemaga seostus samas filmis, et Eliit  oli kiibistatud ja neile see sagedus ei mõjunud. Filme ei tohi võtta Sõnasõnalt ja pigem hoopis keerata oma peas vastupidiseks.   
6. Üks teema - Mis vastaks ära Absoluutselt kõikidele meie vastuseta küsimustele on - Tulnukad. Kui oleks olemas Kosmos ja Tulnukad (ehtsatel, misiganes materjalist laevadega), siis kehtib ÜksÜhele kõik see, mida näidatakse filmis SG-1. Vaaraod on pikaealised tulnukad, oma tehnoloogiatega, noorendus seadmetega. Lõid siia planeedile Kloonide Koloonia, kes kaevandavad siin kasulikke maavarasid jne. 
Ehksiis kõik see, mille on kokkukirjutanud - Zecharia Sitchin, "oli vene päritolu Ameerika Ühendriikide kirjanik, kelle raamatud esitavad teooriaid inimkonna päritolu kohta". 
7. Siis on veel võimalus, et Ikkagi On Olemas Algallikas ehk AinuJumal. Kes on kõiketeadja, kuid tal hakkas igav olla oma AlgesesPunktis. Hakkas ennast - Osadeks Jagama (minupärast kasvõi 12 kaupa). 
Kuigi veneõigeusu arvamise järgi - Ta tegi Enda suguse Poja, kelle nimi on Dennitsa. See aga muutus nii armukadedaks, et lubas sinnamaani kui "Isake" lõpetab teiste "tootmise", teha kõik tema vastu ehk siis tekitas AinsusJumalale vastase jõu ja sellest sündis Duaalsus. Kes tahab, võib guugõldada - "Tsaariarmee ohvitseride õpik aastast 1897". Ma nägin päris palju vaeva, et kolmest vene raamatust välja nokkida, neid asju mis mind sellel hetkel köitis. 
8. Planeet Maa ei ole - Surnud Kolmas Kamakas Päikesest", vaid Elusorganism täpselt samadest Elusatest mikroorganismidest nagu ka Inimene ja loomad. Samad mikroobid, rakud, seened jne. Ehksiis, meil pole õrna aimugi - Kus me elame ja me võime olenemata oma ülbest arvamusest olla mingi suurema olendi näiteks Jämesoole või Maksa raku sees olevas "Universumis". Vaadake hoolsalt mingis osas, filmis Mehed Mustas, näidatakse üsna lõpus sellist Olemit,  kes mängib Universumitega.   Ehksiis selle variandi Korontsi põhjuseks. Olem ise, või Olemi "perearst" pistis olendile tagumikku ühe pritsitäie "antibotikume". See vastab ka teatud tunnustele, mida kirjeldan edaspidi. 
9. Nüüd üks Arvamus ehk Teooria, mis tundub pöörasena, kuid loogikaga (mis mul ainus vahend midagi uurida) võttes üsna arusaadav ja "teaduslikum". 
Mehhiko lahes on naftakatastroof ja selleks, et "ära süüa" kogu see nafta (sama toimub kõikide asustuste Biotiikides), lasti sinna lahti Bakter nimega Syntia.  https://et.wikipedia.org/wiki/Geenitehnoloogia_ajalugu    "Mõistet "geenitehnoloogia" kasutas esimesena Jack Williamson oma 1951. aasta ulmeteoses "Draakonite saar".[2] 
Aasta hiljem tõestasid Alfred Hershey ja Martha Chase, et DNA-l on oma roll pärilikkuses (Hershey-Chase'i katse)[3] ning 1953. aastal kirjeldasid James Watson ja Francis Crick DNA molekuli kaksikheeliksikujulist struktuuri.  2010. aastal kuulutasid J. Craig Venteri instituudi teadlased välja, et nad on loonud esimese sünteetilise bakteri Synthia, mis oli maailma esimene sünteetiline eluvorm". 
Lugege iseseisvalt. Ja nüüd see Tehniline Bakter - Sööb Maailma puhtaks. Merevesi on juba kordi puhtam. Ja siis see bakter on hetkel kõikide mereelukate sees ja nüüd ka ilmselt mareandide kaudu ka inimese sees. 
Maailm on sellest ajast - Muutunud Uueks. 
Kuna meil nimetatakse Cov-i viiruseks, siis võib see bakter kanda endas ka mingit - Uut Informatsiooni, nohnäiteks, et "Mul on teist inimestest-parasiitidest kopp ees ja kes muutuda ei taha see kõngegu". 
Miks on see nn Kopsuhaigus. On ju teada, et kasvõi gripiga immsüsteem tapab sissetungijad ja nende "laibad" ja mürgid peab organism oma avadest välja saama. Üks on ka siis tatt ninast ja röga kopsust.  Kui teatud inimesed on nii sitta täis ja Syntia seda intensiivselt sööb, siis tekibki palju mürkaineid ja just kopsu. Ja need AjuImbetsillid kannavad Oma näo ees maske ehk ei lase kehal neid Kaugele köhida, vaid hingavad Uuesti Sisse. Öelge et "mehaanikuloogikas" on mingeid vigu.   See oli siis Syntia, meditsiiniline põhjus. 
10. Kuid kui on tegu Viirusega ehk siis Informatsiooniga, siis miks on palju haigestunuid Usklikes maades. Itaalia näiteks. 
Kus asub Jahwe patupesa??? 
 Muideks ettekuulutamiseks, on Simpsonite multikas. Kus on aastaid ette ennustatud sündmusi, mis ilmestuvad detailide täpsuseni. Nüüd siis seal ettekuulutus, et Paavst saab surma ja välja on arvutatud, et kuupäev on maikuu esimene nädal. No ma vaatan seda huviga, kuigi arvutused on väga empiirilised. 
Hea on selle Korontsiga see, et tõestas ära - Mingit Selgeltnägemist Pole Olemas. 
On olemas Meelteväline tajumine ja meeltevälise informatsiooni tõlgendamise oskused, mida ilmneb ka mul igapäevaselt, sellepealt ka jagan infot.  
Kui tegu on Planeedi tervenemisega siis tobedate uskude ärakaotamine ongi esmane tingimus. Peaks olema üks ja eluline elukorraldus, ühe tingimusega - Seal ei saa olla Vigu sees. 
11. Kuid on veel keerulisemaid arvamusi. Näiteks, et see planeet ja Universum - Ei ole elus nii nagu meie teame ja selles on Liiiga palju tehnilise, Virtuaalse ja Hologramilise eksistentsi tunnuseid. Ühesõnaga, ulmefilmides pole mitte midagi Juhuslikku, seal on kõik teemad pisidetailideni filigraansed, kohe nii, et ise ja üksi filmi vaadates ei märka kõiki nüansse.  Selle kohta on kaks osa filmist Thron, nohja ka Martix muidugi. Kuid neis on informatsioon nii äraväänatud, vahest silmnähtavalt, vahest udupeenelt. 
Seega võib Koronts olla Vituaalmaailmas mingi väga oluline Infomuutus. 
12. Nohja on veel arvamus, et Tulnukad ei ole materiaalsed, jämedasagedusega, vaid eksisteerivad siinsamas ruumis peenenegreetiliselt ja paralleelselt. Näiteks vaimud, fantoomid või ka ""Hõredad", keda kirjeldas Isaac Asimov oma raamatus "Jumalad Ise". 
Ma pole ammu lugenud Põidlaküüdi reisijuhti, kuidas selle pulliraamatu baasil veel seletaks, sealt saaks nalja palju.
Kui ma ühes seltskonnas väitsin, et mul on Korontsi kohta üle kümne erineva verisooni, siis on see pehmelt öeldud. Ma lihtsalt ei jõua erinevaid varinte nii palju kirja panna aga no see ulmekirjanduse valdkond on ikka suur kah.  
13. Aetliita siis, ehk kui tulnukad ikkagi saavad Kuskilt Siia tulla, siis neid on kirjeldatud kui: reptikad, hallid, sprutid-kalmaarid (Kariibimere piraatides kah neid tegelasi näha, nähtavaid ja nähtamatuid), siis veel tehnilised robotid, replikaatorid ja - Sipelgad. Sipegate ja teiste putukaliste "pesakondadest" on nii raamatuid kui ka filme. Siin planeedil võib olla ÜKS pesakond, Eliit, koos oma verevärvi ja Emaga. Kuskil peab olema - Keegi kes on ÜKS. Kellest kõrgemat enam ei saa olla ja kes jagab käske. 
14. Nüüd veel üks pöörane teooria. Poincare hüpoteesist selgub, et me elame 3D ruumis, näeme 2D pilti ehk Lapikut Maad ja on pandud üles veel pöörasemaid teooriaid. Lapik Maa on täpselt sellise mandrite asetusega nagu ÜRO vapil ja Lapikut Maad ümbritseb - Ületamatu Jääväli. On teooria, et meie Kuuekandiline Maa (lapik) asub ühe Mesilaskärje pesa kujulisena Hiiglasuure Sfääri peal ja on ümbitsetus energeetilise kupliga. Novot ja meie kõrval on sarnaseid Pesi-Maailmaid, kus ongi need teised Tulnukad, teised humanoidid. Noja siia saame panna juurde ka mingitmoodi teooria - Õõnsast maast (mille veikeseks tõestuseks ka Kalevipoja retk Maailmaäärele), ning ka võimaluse,  et saabki ületada seda jääbarjääri, kas siis lennates, jääd mööda või veealt allveelaevadega. Kõik variandid käivad ajaloost läbi. No mida pekki see Amundsen sealt jääväljadelt otsis või siis Sannikovi Maa või Plutoonium, või Nemo oma allveelaevaga. Ei need pole fantaasiaraamatud, need kirjanikud on neid seadmeid silmaga näinud, sest vaevu 200 aastat tagasi oli supertsivilisatsioon. 
Koronts on siis hetkel operatsioon millegi kattevarjuks, väga suurte manöövrite korraldamiseks. Igas jumalas sellises ulmekas ("Kolmanda astme lähikontakt" nt)  mõeldakse kattevarje välja ja õige ka - see Lambakari sõtkuks üksteist paanikas lihtsalt surnuks. 
Teate kohati ma austan neid Töllakaid, kes mingeid Jaburdusi korraldavad aga nad mõtlevad vahest ka tagajärgede peale, kuigi enamuses nad "kustutavad tulekahjusid". 
Noh kuidas on??? - Kas ulmest juba juhtmed kärssavad, minul mitte, mulle andke kõikse pöörasemaid, siis ma olen Võisees. 
15. Nüüd samast allikas, kust ka Syntia (Dzuli Po videod) versioon Maakerast. Tema arvamusel on see Lapik, seda ümbritseb Jääbarjäär, kui maapinna all aub meie tegelik Küttekeha - Must Päike. See valge päike seal "kuskil taevas" on vaid Lampotška. Nüüd see Must Päike omab elliptilist liikumistrajektoori, väga aeglast. See on see nn mingite Juugade värk, ajatsüklid 26 000 aastat või midagi sellist. See päike on liikunud aastate jooksul ja selle praegune ekvaator on pöördunud ning lähiaastatel see muutub joonele - Tšiili, India ja Hiina. Seal läheb nii kuumaks nagu praegu on Sahharas. Siber sulab üles ja Jäämassiivide alt sulavad välja uued maad ja kontinendid (kust imelikul kombel hakatakse leidama Antiikseid ehitisi, väidetavalt Antarktikas). Meie jääme samasse kliimavööndisse või veidi soojemasse. Siber on parim elukoht, kuid Austraalia ja Kanada külmuvad uuteks Poolusteks. 
AGA MIS SIIS???? - Kui Korontsi ajal käib juba Põhjaameeriklaste evakuatsioon Hiinasse ehitatud tühjadesse miljonilinnadesse ja ka juba vanade lennujaamade viisi uusi autosid ootab kliente. 
See Karantiin on hetkel TÄISSÕJALINE operatsioon ja see pole mingi naljanumber, meenutamaks filmi - 2012. Sama teema - salajane evakuatsioon ja Hiinasse. 
Mina ei pea midagi välja mõtlema, nad ise näitavad meile ette ja tembeldavad paranoikateks. 

 Oi pekki, mul käsi randmest juba trükkimisest kibekas. Ei jaksa siia enam - Analüüsi panna. Kirjutan järgmistesse lugudesse. Teemaarendus läheb veel pikemaks.   

3 kommentaari:

  1. Ja mina arvasin, et nad seal Mehhiko lahes EMiga toimetasid. Efektiivsed microorganismid, elu stimuleerivad mikroorganismid. Jaapanis joovad seda inimesed ka sisse. Antioksüdant ja tervise parandaja. See, mis loodusele head teeb, seda võivad inimesed ka vabalt tarbida. Teruo Higa, jaapanlase idee.

    VastaKustuta
  2. Maarjamaa - usa-s on sihandse nimega üksus. see viitab et meil on selle supiga miskit pistmist - õieti küll mitte meil vaid digi-estonial. sel arvuti-mängul mis toimub ühe teatava künka otsas.
    lisaks on selline nähtus nagu Maarjamaa rist mida antakse väljamaa tegelastele mingite teenete eest.

    VastaKustuta