kolmapäev, 11. november 2020

PIMEDUS või VALGUS ???

 Kuna see teema on ka mulle üsna "kummaline", keeruline ja igapäeva eluga seletamatu, siis kirjeldan omade kogemuste baasil. 

Hoiatus ehk disklaimer nagu vene blogijad lugudele ette panevad. 

NB! "Mina ei tea paljudest asjadest Praktiliselt, tean peamiselt teoreetiliselt ja väga paljude uurijate juttude ja tõestuste baasil -  minu juttu ei tasu võtta 101% liselt Tõesena. Alati jääb variant, et - Tõesema informatsiooni lisandudes saab ja peab muutma ka oma arvamusi."  

Minu uurimused baseeruvad eelkõige Loogika baasil ja ka Iseenda sisemise tunnetuse baasil. 

Maailm on veidi teistsugune kui me teame kogu oma elu kulgemise kogemustest. Miski on Meist Suurem ja ka Meist Võimsam. Neile nähtustele on aegade jooksul antud väga palju erinevaid termineid: Looja, Jumal, Allikas, Vaim, Hing, Elu, Armastus, Surm ja Taassünd. Enamus uurivaid inimesi juba teavad sellest ja ega teistsugused-tavalised inimesed  selliseid tekste ei loegi. 

Juba kümme aastat tagasi hakkas miski minus kahtlema ja uurima justnimelt Duaalsust. Uurisin ja kirjutasin sellel teemal ka raamatu - Armastuse Valem. Selle raamatu sari oli olemas mul juba kohe algusest peale, umbes viie raamatuna. Kirjutasin valmis ka järgmise osa kolmveerandi ja siis see jäigi aastateks seisma. Teise osa arendus oli alternatiiv-ajaloo käsitluses ja tegevus jäi seisma selle koha peale, kus ma - ei leidnud üles aastat ja sündmust, millal muutus maailm ehk millal toimus planeedi paradigma vahetus. Praeguseks hetkeks oleks selliseks aastaks 1953. Minu versioonis isegi aasta 1960 ehk siis aasta - Kus mina, väidetavalt, sündisin. 

Ma ei tea - Kuidas toimub reaalsuse loomine. Kes loob, Kuidas loob ja Miks?  Kuid on palju kirjeldusi ja need kirjeldused on üsna Loogilised. Vaatleja Loob Vaadeldava. 

Minu enda kogemused annavad sellele  hiiglama palju näiteid. Tasub vaid Universumile anda märk või küsimus ja reaalsus peegeldab seda kohe vastu. Viimastel aegadel olen osanud kasutada kogemusi, et võimalikult vähe ja ettevaatlikult tekitada endale -  mulle mittesobivaid soove ja reaalsust. 

Kuid see pilt, mis avaneb igapäevaselt Väljaspool Mind, tekitab palju küsimusi ja imestamisi. Kust tulevad kõik need Negatiivsed ilmingud meie ellu. Ja kas negatiivsed ilmingud on ikka niiväga negatiivsed. 

Duaalsus seletab ära väga palju küsimusi. On paar korda olnud, kus ma kuulen mingit teooriat või videot ja ma lihtsalt ei saa muudmoodi, kui ma pean selle ära tõlkima ja veel ka lahti seletama. Sellisteks on olnud: Isiksuse Kasvamise teooria ehk Karpmani kolmnurk. Siis, Tsaariarmee ohvitseride õpik. Bukvitsa teema köitis mind väga tugevasti, kuid selle tõlkimine oleks mulle väga suur pähkel olnud. Õnneks tegi selle tõlke ära üks hea ja armas inimene. 

Nüüdsiis aga Duaalsuse Vale teema, mille kirjeldas kompaktselt kokku alternatiiv-uurija Venemaalt. Kogu selle teksti võiks lahti seletada teemade kaupa, kuid see läheks pikale ja ilmselt on teil kõigil omad kogemused ja oma tee minna. 

Mis nipiga ja mis hetkel sai minust Ainsuslane, seda ma hästi ei mäletagi. Mulle on kogu mu elu valmistanud raskusi arusaamaks - Miks see maailm on nii pöörane ja valulik. Valusaid kogemusi olen saanud isegi aga õnneks mitte liialt. Ise ma võin seletada seda sellega, et ma olen kogu elu olnud suhtkoht Poffigist. Hiljem kolisin Filosoofi ja Sügava Vaatleja kategooriasse. 

Duaalsust pole olemas. On erinevad terminid ja vaated, kuid need on ainsuslikud ehk Must on must ja ainult must. Valge on ainult valge. Kas siin keskkonnas on alati duaalsus olnud? 

No ma ei tea,  ja selle uurimiseks oli hea ajaloo uurimine. No ei saanud olla nii hull ja algeline  süsteem, mis samal ajal sai üles ehitada kõrgarhitektuuri ja kõrgetasemelise kunsti. Ja kõik see tõmmati maha mingi süsteemiga, mis mattis linnade esimesed korrused maa alla. See toimus üsna hiljuti. Kõike seda pole mul vaja rohkem kirjeldada, sest kes teab , see teab ja sellest olen ka ennemalt palju kirjutanud. 

Kirjeldada seda nn Demiurgi ehk siis pahatahtlikku süsteemi, pole kah rohkem mõtet. Tahan vaid selgitada omalt poolt - Mis selle teadmisega reaalselt paremaks muuta. 

1. Üks väga tugev tegelane selgitas mulle kunagi, mis tähendab eba-looduslik, eba-inimlik ehk mitte-orgaaniline ehk anoorgaaniline. 

Kõik, mis Sõdib ehk kasutab duaalset vastandamist.

 See arusaamine selgitas mulle hetkega teema lahti.  

2. Siis tuli minu juurde informatsioon - Kolmandast B klassist. See teema haakus ka Tsaariarmee õpikust ning ka mujalt - Looja hakkas looma, jagas ennast rakupooldumise skeemi, programmi või fraktaali alusel kaheks, neljaks, kaheksaks jne. See Teine, kelle ta lõi, seda nimetatakse Jumala pojaks ehk vene keeles Dennitsa. See "poeg " oli aga nii armukade, et lubas niikaua kui Isa loob veel edasi ka  teisi, siis ta võitleb lõpuni tema vastu ehk nii tekkiski vastandlik duaalsus. 

Mis see kirjeldus on? On see energiate tekkimine?  Ja kontrollida seda väidet ei saa. Ei tunnetuslikult ega loogiliselt. Ja siis ongi tekkinud siia "kuhugi" üks Koolitusprogramm, mis vajab klass klassi haaval läbi käimist ja selgeks õppimist. 

Kuigi paljud kirjeldavad, et ajad muutuvad ja millalgi see muutub. Võib muutuda, aga minu sisetunne ütleb, et põhiolemuselt see siin ei muutu ja siit saavad välja need, kes on sellest aru saanud ning lahkudes teavad valida uut kohta. Nende teadmised ja energeetiline sagedus ei vasta enam selle keskkonna energeetikale. 

3. Duaalsuses me rahmeldame mingite tegevustega. On need siis meeldivad või ebameeldivad. Kuidas saada teada - Kas me teeme omi valikud ise või on olemas sellised eksitavad jõud. Tundub, et on. Kuidas saada teada Õige võimalus, suhelda parema poole või siis headuse poolega. Kõik see tuleb meie endi seest ja selle Valguse (mida tegelikult ei ole olemas) leidmine ja tumedast läbiminek. 

See on nüüd minu info, millest killukesi olen kuulnud ka teistelt. Mis oli "enne", Pimedus või Valgus. Kas need on energeetilised terminid nagu näiteks elektromagnetilised lained, ehk Taskulambi valgus vihk pimedas ruumis. 

Või on see Teadmiste Pimedus liikumatus ja ilma kogemusteta Suures Inforuumis. 

Kaks erinevat teemat. Loogiliselt võttes peab algne olema Pimedus, Tühjus ja Teadmatus või ka siis Kõiketeadev inforuum, mis tahab seda infot kogeda Füüsiliselt. 

Valges, ülivalges ruumis, ei ole võimalik mitte midagi näha ega kogeda. Kõik see on Üliere ja võimatu midagi teada saada. 

Pimedas ruumis seevastu on võimalik tekitada üksik valgusekiir ja hakata jälgima - Mis selles ruumis kõik võivad olla. Vaatad ja näed tooli, lauda, kappi, kraankaussi ja nt külmkappi ja nii edasi jalutadki ruumis ringi ja koged. 

4. Enne kui ma kirjeldan - Mida selle teadmisega peale hakata, tahaks kirjeldada ka aasta 2020 hetkeseisu. Meil on käimas (täiesti kindlasti) järjekordne Paradigma vahetus. Maailm pole enam mitte kunagi endine. 

Me võime kirjeldada kõike seda kui Tumedate jõudude kätetöö: Uus Maailmakord, Eliit,  kogu võimu üle võtmine, kogu inimkonna kiibistamine.

Kuid samas on kõik need "jaburdused" ka täiseti sobivad Helgema arengu suunaks. Võeti maha OravRattas (kas pole meile eestlastele "huvitav" sõnade mäng)  rahmeldamine. Maailma ressursside raiskamine (jääb aina vähemaks). Lennukid ei lenda ja ei pritsi ka enam nii palju. Õhk ja vesi muutub puhtamaks. Kliima taastub soojemaks (mitte ei "kuumene kuhugi"). 

Valitsevad jõud on hämmingus, jaburad ja ilma juhtiva energiata (see ratas veel pöörleb inertsist mõnda aega). Inimesed hakkavad paljudest asjadest teistmoodi aru saama. Robotid jäävad robotiteks ja neid saab tulevikus kergesti ära tunda ebaloogiliste tunnuste järgi (nagu näiteks Maskide kandmine) ja ebaloogiliste juttude baasil. 

Paljud, kes tajuvad maailma meelteväliselt kirjeldavad, et - mõned aastad läheb veel hullemaks. See kah loogiline, kõik peavad üsna põhjas ära käima, et ikka - Omad vitsad peksaks, mõistuse persest pähe. Elame näeme. 

5. Tulevaseks ajaperioodiks on antud soovitusi -Tegeleda iseendaga, mitte teistega, kes hakkavad vastupunnima ja vandenõu-teoreetikuks nimetama. Kedagi ei tasu hakata õpetama. Ainus ainsuslik tegevus on - harida ennast ja võimalusel jagada igasugust informatsioon. 

Enamasti tasuta, sest igal sellisel tegevusel, kus on raha taga, on taga ka Raha Egregor. Raha Egregori saab panna ennast teenima (mitte vastupidi - ise raha teenima). 

Kõige lihtsam meetod on võtta oma idee ja saavutuse vahelt raha välja. Mõtled välja - mida sa tahad, hakkad midagi tegema ja raha tekkides ehk sind teenides, saadki selle mida tahad. 

Ma näen seda aastakümneid. Ma ise olen rahmeldanud ja Ennast Ülesehitanud, kogemusi kogunud, kuid ükski laps ei tee minu sõnade ja tegude järgi. Nad teevad kõike ise ja õpivad iseseisvalt kõike neid samu asju, mida minagi. Nüüd ka lapselapsed.  

Kui vaatate näiteks saateid Prillitoos või Maahommik, siis märkate, et teatud vanuses inimesed, kus tegu ei ole mitte vanusega, vaid teadlikkusega, hakkavad nad kuskil maal või oma elamises asjatama niimoodi, et võiks öelda - AegLuubis. 

Aeglaselt ja rahulikult, nokitsedes aias või põllul.

 Samas ka Luubis.  Ta on kõike seda juba näinud ja teinud ning nüüd ta näeb kogu selle eelmise aja rahmeldamisi Suuremas Pildis. 

Sellise, Elutarga perioodi saabudes ja elust arusaades olen mina tajunud seda, et kogu elu on tegelikult Vaba Aja veetmine. Sulle-mulle antud, vabalt elus kulgemise veetmine ja Õppimine. 

Kõik see, mis praegu hetkel toimub, on vaid Üks väga eriline õppetükk. Väga groteskne ja silmaga eristatav - Kes on normaalsed, Kes on Inimesed ja kes on programmid, biorobotid ehk ka alles siia tulnud, kas siis - Väga tihedast ja räigest energiast või siis ka võib vastupidi olla - Väga Hõredast ja naiivsest keskkonnast. 

Nüüd siis kogu selle teema ja filmi põhisoovitus.  See soovitus ei olegi siit, vaid ühe teise tegija jutust ning kolmanda, veneinimese videost. 

Kui meile räägitakse kliinilises surmas olijate "rännakust valguse tunnelis", siis see ongi see ValeValgus ehk pimestav ja siia keskkonda tagasi toov. Klassi kordamine.  

On antud soovitus. Surma hetkel Teadvuse ja Jõuga minna hoopis vastupidi - Pimedusse. Ilmselt kui inimesel on niipalju selget mõistust sellel hetkel, siis ta võiks lihtsalt kirjeldada ja unistada oma peas - Kuhu Keskkonda ta tahaks edasi minna, mida seal teha ja mida nautida.  

Kuigi. See sama kehtib meil ka siin olles,  praegu ja igal hetkel meie elus. Pidevalt lasta peas ringikäia igasugustel Meeldivatel variantidel, tegevustel ja naudingutel. 

Nahhhuijjja me peame ennast hulluks ajama mingite Maskide, Trumpide, Putjade või multikulti vikerkaarega. See kõik toimub meie energia arvel.

 AGA. Need, kellel Energiat ja Huvi jätkub, nagu näiteks mul, selle pole probleemi. Ja ega need ei virise kah. Oi, ma olen selliseid vahvaid inimesi kogu aeg kohanud ja öelge mulle (kellega ma olen tunde lobisenud) - Kas meil on olnud igav, või oleme me ülbed.    

Mulle kogu see pull meeldib, saab mõelda ja Võistelda. Aga miks ka mitte. Mis sellel Võistlemisel siis häda on. Ja eriti veel selles valguses, et kui meile on see võimalus seekord antud, siis tuleb võtta maksimum. Äkki järgmine elu on kuidagi teistmoodi. 

NB! Tekstide koostamisel Ei Ole Võimalik kirjutada vaid - ÜHELE KONTINGENDILE.  

Ka siis on kirjeldusi neile, kes On Hädas ja nt peavad pidevalt virisema - Kui raske on nende elu. Nemad ei peaks vinguma-virisema-kritiseerima ega negatiivset energiat juurde tootma.  

Teadlikumad, kellel jätkub energiat või kes oskavad energiat taasluua, need võivad tegeleda millega tahavad.     


4 kommentaari:

  1. Arne, aga minul on ikkagi üks küsimus ja usun, et see on põhiline: Mis oli Loojal loomise ajendiks e tõukejõuks? Ehk siis MIKS? Kas Suur Igavus? Või Suur Idee jõuda kuhugi?

    VastaKustuta
  2. Jommaijoo, ma mõtlesin, et ma küsin keerulisi küsimusi. No sa ikka leidsid veel keerulisema. Kuigi jah on kirjeldusi ka sellele küsimusel aga siit Klassist me ei saa kontrollida ja ega ka ilmselt aru selle mõttest. Näiteks Aeg, mida ei pruugi olemaski olla. Juba see ajab meie mõistmise pöördesse.

    VastaKustuta
  3. ...Meie kõik oleme sepad.
    Uus Paabel on paigaldamisel.
    Vaadake ainult, et te vehklemishoos üksteisele pähe ei põruta!
    Vaevalt, et vaimne paistetus võiks kellelegi
    kasulikuna paista.

    Artur Alliksaaar "Päikesepillaja" 96. lk.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ma ikka imestan neid "kunstiteadlasi", kirjutavad midagi kokku, jätavad mõtte lugejale hammustada. Miks ei võiks inimene seletada Normaalselt, ilma hämamata. selliste sõnadega et kõik aru saaks. Ikka see Riigikord ja ridade vahele kirjutamine. Sealt tekib ka hirm ja hirmutamine, millele koha otsa ka valetamine.

      Kustuta