esmaspäev, 26. oktoober 2020

DUAALSUSE VALE.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8lZouhyqx1g&fbclid=IwAR2Rxjgkate_mWAiMyw0o74VjrRJbNOuLFsy9Xxv0q_T3HEpBcr9UA_nrQQ

See on venekeelse filmi suht otsene tõlge ja ma jätsin ära tekstid, mis pidevalt kordusid erinevate osade vahel. 

Cameron Day tekst on ka inglise keelsena. 

http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/08/23/why-i-am-no-longer-a-light-worker/


Ei, ma pole pöördunud tumeda poole poole, vaid pigem ületan pooli. See artikkel on ilmselt kõige olulisem tükk, mida olen kirjutanud siiani ja selleks, et edastada kogu sõnumit.  

Pea vastu ja lõpuks sa mõistad, miks ma ennast enam kunagi "valgustööliseks" ei kutsu. 

Planeet Maa ja suurem osa meie universumist on olnud piirangu all väga pikka aega.  

Piirang, mis seab kahtluse alla meie mõtetes, kas me oleme seotud Lõpmatu Allikaga ja kogu Looduga. Piirang paneb meid tundma end üksikuna, haavatavana ja isoleerituna – heidetuna välja Taevastest maailmadest,  julma hundimaailma. 

See piirang on puhas väljamõeldis, kõrgeima klassi pettus, kuid see on sügavalt haaranud meid selles ja  ka teistes maailmades.   Selle holograafilise piirangu olemus on arusaam, et duaalsus ja polaarsus on elu elu aspektid ja et me peame teenima üht poolt duaalsusest või siis teist. See elegantselt lihtne binaarne jäljend on muutunud nii silmapaistvaks, et oleme kaotanud silmist suurema holograafilise õigekirja, mille ta on loonud. Tõepoolest, me oleme kaotanud silmist kogu hologrammi ja hakanud uskuma, et see on reaalsuse kogusumma.  Inimesed on hakanud kummardama holograafilist pettust ja agente, kes seda põlistavad. Seda hologrammi on kutsutud Maya indiaanlaste poolt ja ka gnostikud on nimetanud seda - Korrumpeerunud Demiurg. 

Minu arvates on see termin väga täpne kirjeldus, ja alates nüüdsest viitan ma sellele kui Korrumpeerunud Demiurg.

Tume (Vale) versus Valge (Tõde) - duaalsus.

Selleks, et jäädvustada ja kontrollida võimalikult laia hingespektrit, jagas korrumpeerunud demiurg oma agendid kaheks pealtnäha vastandlikuks meeskonnaks: Tume vs  Valgus, tegelikult  "vale Valgus".

Mitte igaüks ei saa olla pühak, nii et seal peab olema ruumi ka patusel, nii kaua, kui kõik asjaosalised on selle piirangu all. 

Kõige tähtsam on demiurgile see, et me hakkaks kummardama  selle esindajaid, olenemata sellest, kas nad on valguse meeskond või tume meeskond.

Nende "mängurite" seas on palju nimesid, selles kosmilises, mitmemõõtmelises draamas, ja  te olete kahtlemata kuulnud selliseid nagu: Lucifer, Jehova, Beelzebub, Peaingel Michael, Saatan (erinev kutt kui Lucifer), Ashtar, kümneid Ülem Ingleid, väidetavalt "tõusnud meistrid" ja erinevaid kanaldavaid üksusi.

Kuigi mõned neist olenditest mängivad tumedates meeskondades  ja mõned mängivad  (vale) valguse meeskondades. Lõpuks mängivad kõik nad  korrumpeerunud demiurgi reeglite järgi, mis kontrollib kõike. 

See on sisuliselt suur arhontide saladus: Sellised ei ole ainult "pahad, deemonlikud olendid", vaid ka need, kes teesklevad, et on inglid ja ülestõusnud meistrid.

Mis on selle kontrolli mõte?

Korrumpeerunud demiurg on entroopiline süsteemi, mis on kunstlikult eraldanud teadvuse, see sõltub teiste hingede energiast, kehtestunud oma süsteemi, et säilitada oma olemasolu ja on samas aeglaselt suremas. Selleks, et röövida suurimat  hingeenergiat,  lõi  ta  Tume-Valguse duaalsuse paradigma, tagamaks et iga maailma kehastunud olend oleks nn. "hinge aku", et aidata hoida demiurge elus-energias. "Head" hinged otsiksid (vale) valguse meeskonda, ja "halvad" hinged otsiks välja tumeda meeskonna, kuid teadmata, et enamik neist hingedest teenivad kõik sama süsteemi.

Selleks, et hoida osalistele duaalsuse mängu huvitavana on  demiurg loonud - Tiheduse olemasolu, et "algatada pimedus" ja  tee, mille kaudu võiks tõusta kõrgemale.  See annab olenditele, kes liiguvad läbi nende tiheduste - Saavutuse Tunde, kuigi tegelikult nad navigeerivad läbi demiurgilise illusiooni labürindi. 

Hierarhia kõrgemate tasemete mängijad teavad, et nad on ise - Teenindav Süsteem, kuid nad on tehinguga rahul, sest nad saavad võimu kasutada ja saavad kummardamise energiat (nt ka raha energia), endast tase allpool olevatelt inimestelt.

Aga "Vaimne hierarhia?"

Enamik "suunatud" inimesi on need, kes väidavad, et on seotud (vale) Valguse-põhise "Vaimse hierarhiaga", mis sisaldab "peaingleid", "tõusnud meistrid" ja "positiivseid tulnukaid."  Neid suunatakse  sõnumitega, mida tuleb iga päev meie inforuumi miljon ja rohkem. 

Räpane väike saladus on see, et need olendid on tegelikult  korrumpeerunud demiurgi orjad ja peavad psühholoogilisi lahinguid inimeste pärast, kes ei taha olla seotud ühegi ametliku religioosse struktuuriga. See on tänapäeval nn "Uus Ajastu"- New Age. 

Teisisõnu, "Uus Ajastu" ( New Age)  on multidimeinsionaalne psühholoogiline operatsioon, mille eesmärk on imeda hingeenergiat nende õpetuste  "uskujatelt".

Teine nende saladusi on see, et enamik nn "ülestõusnud meistrid" oma "hierarhias", ei ole  kunagi olnud inimese kehastuses. Need on uskumatult petlikud olendid, kes mängivad mängu, et koguda kummardamise energiaid. 

Kunagi eksisteerinud - Mittepettuse Tegelikus Universumis ei oleks keegi neid kummardanud, kuid korrumpeerunud demiurgi illusoorses "alamuniversumis" on neil võimalik petta heasüdamlikke inimesi,  määrides inimestele pähe  armastuse, pühendumuse ja kiitmise ülistamist.   Mis puutub nn. "Ülem ingleid", siis on nad enam-vähem samas kategoorias. Nad ei ole lõputus energilises seoses-kooskõlas Lõpmatu Allika ehk  kogu Looduga, vaid pigem teenivad võltsi  Loojat ehk korrumpeerunud demiurgi. Seetõttu ei ole nad üldse inglid.

Nende olendite tõeliselt petliku olemuse auks olen ma andnud neile uue, täpsema nimetuse: Vaimne Arhailine Valetaja. 


Tume pool muudab valeValguse näo. 

Kaks võistkonda peavad oma osa veenvalt mängima ja tume meeskond on tõesti omaks võtnud oma rolli - kaabaka, rämpsuna, kes on valmis tapma, vägistama, piinama ja tegema mingit kõlvatut asja, mille nad valla päästavad.

Tumedama poole eesmärk on olla uskumatult vastik nii, et enamik "häid hingi" tormavad polaarsuse  teise otsa. Võtmaks omaks  õigluse ja  "armastava"  valevalguse patriarhaalse religiooni, või nende "uue ajastu" religiooni, või kanaldajate leegioni või ka nn.  "meistrid."

Maa on olnud raske planeet, korrumpeerunud demiurgi täieliku kontrolli saavutamiseks.  Inimesed olid kunagi väga teadlikud oma seotusest Lõpmatu Allika ja kogu eluga, ning vaimsed inimesed on seda teadlikkust säilitanud kogu selle planeedi pimeduse valitsemise ajal. Kuna tumedad jõud ei saanud seda teadlikkust meist välja peksta, moodustati plaan - inimeste vaimne olemus tümastada.

Esiteks moodustati patriarhaalsed religioonid ja pandi need peale võimalikult paljudele maailma inimestele. Igaüks, kes ei järginud mõnda peamist religiooni, kuulutati väljaheidetuks ühiskonnast.  Kuni eelmise sajandini, kui "Theosophist liikumine", mis pani aluse "uue ajastu New Age liikumisele", mis tekkis 50 -l, 60-l ja 70-l aastatel. Uue ajastu liikumine on jätkuvalt hoogu kogunud, sest see on ära toonud paljud inimesed, kes pöördusid patriarhaalse religiooni silmakirjalikkusest eemale.

Korrumpeerunud demiurgil tundub olevat "lihtne vastus" inimesele, kes kogeb mistahes sisemist segadust. Kui religioon ei ole mõeldud rahustama üksikisikut, siis "uus ajastu" sobib selleks hästi. Demiurgile pole vahet, millise poole me valime, mis on tegelikult tema kontrolli all. Seepärast peamegi leidma üheskoos võimalusi kuidas neid "pooli" vältida. 

Kanaldatud info on petetud.

Kui usu kohta võib öelda, et see on "oopium massidele", siis suunatud sõnumid (kanaldus) oleks "HOPIUM (sõnast Hope - lootus)  rahulolematule vähemusele."   Iga suunatud sõnum, mis pärineb vaimselt valetajalt on sisuliselt sama.

Siin on  kaasaegne suunatud sõnum, lühendatult  mõne read: 

"Kallid, olete väga armastatud meie kõigi poolt. Me igatseme teiega taasühineda, sest me oleme su kaua kadunud perekond. Ole tugev ja hoia oma valgust, sest me teeme oma kohaloleku teile varsti teatavaks. Hoidke,  oodake (ja kannatage)  lootes, et me tuleme ja päästame teid teie olukorras. Kui me saabume, ehitame teile maa peale kuldse ajastu."

Tegelikult ehitavad nad meile uue kuldse puuri.

"Valgustöötajaid" kasutatakse põhjalikult.

Aastal 1998, kui ma esimest korda sattusin energia kliiringu žanri, ma ei olnud kunagi kuulnud mõistet -  "lightworker"- valgustöötaja, kuigi see oli juba kasutusele võetud ja see kõlas mulle imelikult. Nüüd ma mõistan, miks: sest "valgus" sellest,  et vaimne valetaja-archy üritab meid töödelda - VALE valgusega demiurgi duaalsuses. 

Näete, on tehtud tohutuid jõupingutusi.   Kosmilised  olendid, kes on sündinud Maale inimkehas,  keda ma nüüd nimetan "Divin (pühad)  Agendid", üritavad täielikult hävitada korrumpeerunud demiurgi. Kui see juhtub, kaotavad kõik olendid, kes on demiurgi kaudu võimu saanud, kaotavad selle varastatud jõu ja peavad silmitsi seisma pettusega, mida nad on paljundanud. Keegi neist ei taha, et see juhtuks, nii et oma nutikuses on nad välja töötanud geniaalse plaani õõnestada kõik jõupingutused.

Plaan oli lihtne: Läheneda kõikidele kehastunud Jumalikele Agentidele, ja seda tavaliselt unes. Neile püüti sisendada, et selleks, et täita oma missiooni,  peavad nad tegema "(vale) valgus tööd" ja võtma vastu tellimusi vaimselt valetajalt-archy.

See plaan töötas hämmastavalt hästi, suuresti seetõttu, et Jumalikel Agentidel on raske elada Maa peal. Ühiskonna korraldus siin on väändunud, vaimsus on väänatud ja kuritarvitatud, vibratsiooni tihedus on raske, meie mälestused on enamasti pühitud, ja me üldiselt pigem ei oleks siin. 

Nii et igal olendil, kes väljutab valgust (isegi vale valgus) ja armastust, võib tekkida  Jumaliku Agendi tunne, nagu nad oleks loonud kehtiva kontakti tõeliselt jumalike olenditega.

Mäletan veel oma värbamist vale valguse tööle, mis toimus, kui olin 6 aastat vana, väga ere uneaja  kogemus. Nad veensid mind, et täidan oma missiooni Jumaliku Agendina, töötades nende heaks. Ma arvan, et nad teadsid seda, et ma nuputan nad välja, kuigi see võttis väga, väga kaua aega.

Oled kunagi ärganud rohkem väsinuna kui siis, kui sa magama läksid?

Paljud jumalikud agendid, kes värvati Valgustöölistena, teatavad, et nad ärkavad rohkem väsinuna kui siis, kui nad magama läksid, ja nende "uned" olid lahinguid täis. Nende "unede missioonidel" vaimne valetaja-arhailine pigistab neid ja võtab nii palju energiat kui võimalik. Võite ärgates mäletada missioonide lahinguid, kuid lõpptulemus on, et kehast ja hingest on ammutatud energiat, mida on  röövinud (vale) valguse olendid.

Paar kuud tagasi ma tühistasin kõik sõlmitud lepingud olenditega, mis pole parimad minu huvides ja  keeldun manipuleerimisest, et anda demiurge'ile energiat.

Samuti on väga tore teada, et kui  ma lähen magama, et saada hea une, sest ma ei kavatse olla tõmmatud, mistahes naeruväärsele "missioonile lahingusse  pimedusega", et (vale) valguse olendid on nii kiindunud loomaks oma "Valgus töötaja." kuvandit.  (See fraas ajab hetkel mulle judinad peale kui ma tean selle tõelist päritolu ...)

Valevalguse olendid, kes töötavad korrumpeerunud demiurge'e heaks, tahavad säilitada oma kontrolli inimrassi üle. Meie hingeenergia ja kokkulepped, elada meie praeguses puuris, annavad jõudu demiurgile ja olenditele, kes seda teenivad, ja nad ei kavatse alla anda.

Me oleme praegu võitluses oma vabaduse eest. Vaimne valetaja-arhai tahab meid viia meie praegusest, väga ebamugavast  puurist veidi ekspansiivsesse eksistentsi seisundisse, kuid sellisesse, mida nad kindlalt kontrollivad.

Üks metafoor mis kirjeldab meie praegust olukorda on see, et me oleme nagu kari kanu ühes väikeses, tumedas, haisevas kanakuudis. Need, kes on olnud  meie karjatajad, valmistuvad meid laskma kuudist välja aga  sealjuures suuremasse tarastatud kinnisesse alasse, kus me saame tunda veidi rohkem vabadust, kuid siiski nende kontrolli all. See on "põllumajandustootja" viis tagada, et nad saavad jätkuvalt toituda meie energiast, pannes meid tundma, et me oleme vabad, tänu meie vangistajate lahkusele.

"Vaimsed" valetajad-archy ei taha, et me kasvaks iseseisvalt sellel planeedil, vabanedes nende juhtimisest. See on põhjus, miks suunatud sõnumeid (kanaldused) jätavad meid ilma energiast, samas teeseldes, et pakuvad meile lahendusi. Niikaua kui me istume ja ootame, et "head poisid" tulevad ja päästavad meid. Samas me ei saa aru, kes tõeliselt tegelevad meiega heast südamest, ja samuti ei suuda me tegelikult lahendada oma probleeme Ise.

Lahendused duaalsusest  väljumiseks. 

Niisiis, kuidas  välja tulla sellest duaalsuse paradigmast?  

Esimene samm on, iseenda sees tühistada kõik lepingud, mis olete teinud mistahes olenditega, mis ei ole teie huvides. Iga kord, kui te lepingud tühistate, võtke kindlasti tagasi oma energia, mis oli nendesse läinud. 

Energiavampirismi keelamise tekst.

"Algne ja Üksainus Looja, Mina (nimi) kasutan oma valikuvabadust, Sinu poolt mulle antud sünniõigusega keelan kõikidel mõistlikel ja ebamõistlikel, elavatel ja mitte elavatel olenditel, selles universumis ja kaugemalgi, kasutada sinu poolt mulle antud elujõudu, ilma minu selgesõnalise nõusolekuta. Kui Sinu poolt antud elujõudu kasutab keegi ilma selgesõnalise ja teadliku nõusolekuta, peatatakse see rikkumisena,  minu valitud vabatahte ja valikute piiramisena, kohe  ja lõplikult. Sealjuures kõrgemate jõudude poolt ilma kättemaksmata, selle toimingu toimepanijale. Palun Sind Algne Üks Looja, puhastada kogu minult võetud elujõud selle täiuslikkuseni viimiseks ja selle jõu sobivas vormis tagastamiseks, minu arenemiseks, tervise, heaolu ja rõõmu saavutamiseks. Olgu nii sellest ajast (ja nimetage kuupäev) peale ja igavesti, kõrgema õigluse nimel. Ja nii olgu."


Kõrgemale Ainsale Loojale,  Vaba Tahte valiku avaldus. 

   "Esialgne Ainus Looja, ma kasutan vabadust, tahet ja valikuvabadust, mille Sa mulle sünnist saati andsid. Ma otsustan olla vaba inimene ja pühenduda oma elu enesetäiendamisele kõrgema tõe, rõõmu ja ilu võtmes.

(NB! Need väärtused võivad elu jooksul muutuda kogemuste lisandumisel.) 

Tea Kõrgem Looja ja taeva kõrgemad jõud, et kellegi mistahes katsed, kehtestamaks mingeid käitumisnorme, süüdistada ebaõiglaselt mind milleski, mind kuidagi segadusse viia, allutada, minu tahet või teadvust tahtlikult manipuleerida või teadlikult eksitada mind: vastutuse üleandmise eest teistele elus olenditele, anda neile edasi mineviku, oleviku või tuleviku võlgu, ilma minu selgesõnalise tahteavalduseta, ilma minu kindla ja teadliku nõusolekuta, olgu see võetud minupoolse rikkumisena Sinu Vaba Tahte poolt, järgneva tasumisega või ilma selleta, nii nagu oled määranud Sina või taevased kõrgemad jõud. Ja nii olgu."

 

Kaotatud energia taastamise praktika. 

"Siin ja praegu, väljendan puhast kavatsust ja palun Jumalikult Allikalt, minu kõrgemalt Minalt, kõrgemaid ingleid, anda mulle tagasi kogu jõud ja energia, mis minult võeti teiste olendite poolt ebaõiglaselt, pettuse, süü, häbi, depressiooni, viha või vägivalla kaudu, alates sünnihetkest kuni tänase päevani (nimeta kuupäev). Ma palun Jumalikult Allikalt puhastada see energia ja viia täiuslikkuseni ning tagastada see mulle hetkelises vormis, sobival ajal ja suunata see minu vaimsele kasvule, terviseks, õitsenguks ja rõõmuks. Olgu see nii."

 

Kui inimene hakkab regulaarselt tühistama oma, tohutus koguses talle peale pandud lepinguid ja piiranguid, siis ta märkab, et elu muutub tasapisi kergemaks ja lihtsamaks. Samas selliste lepingute lõpetamine vähendab nende inimeste hulka, kes varem käisid manipuleerimas ja energiat imemas. Mingil hetkel võib tekkida - Üksinduse tunne, kuni harjud selle muutusega. See on hea aeg, et tugevdada oma sidet Kõrgema Minaga, Maa keskuse ja Galaktika Keskusega. See võib tuua teile parema une ja oskuse näha tõde varjatud peameedia valede ja pettuste hulgas. 

Kui te olete jõudnud selleni, saate öelda, et - Suhtlen ainult nende olenditega, kes on ületanud Duaalsuse ja on väljaspool Korrumpeerunud Demiurgi. Kontrollige kõiki olendeid, kes tahavad teiega ühendust võtta ja esitage talle otse küsimus - Kas te olete osa Demiurgist?  

Kogu Universumi olendid, kes on väljaspool demiurgi, vastavad meeleldi teie küsimustele. Kuid nad ei räägi meiega tavalises keeles, vaid telepaatiliselt.  Jumaliku Valguse ühenduse peamine näitaja, mis on väljaspool demiurgi ja mis ei ole seotud vasaku ja parema ajupoolkera demiurgi manipulatsioon, see tähendab, et - See ei kõla häälena teie peas. Selle asemel kasutavad nad aistingute esilekutsumist ja äärmiselt vaimset telepaatiat ja puhta kvaliteediga valguse keelt, mis räägib otseselt teie hingega. 

On veel üks oluline erinevus puhta valguse ja demiurgi valevalguse korral. Puhtad valgusolendid ei manipuleeri, ei käsuta ega mõista hukka ühelgi juhul. Nad ei suru midagi teie päevakavasse, vaid toetavad teid valikutes, mis aitavad lahti monteerida demiurgi süsteemist. Sulle ei anta lõputus koguses korraldusi ja käske nagu demiurgi süsteemis. Nad rakendavad teie intuitsiooni ja loogikat ning teavet (infot). Ning iga kord küsige kui tekib kõhklus - Mis on selle eesmärk? 

Sellel planeedil toimub mitmemõõtmeline vandenõu, mis toitub meie energiast, surudes meid kord ühe polaarsuse, kord teise suunas. Kui keegi käsib teil valida poolt, siis see tegelane ei ole veel "ärganud", sest mõlemad pooled on sama mündi kaks külge, mida valitseb korrumpeerunud demiurg. Seiske kindlalt oma jumaliku maailma tõelises valguses ja Lõputu Allika ühenduses. Korrumpeerunud demiurgi valevalgus on Jumaliku Allika valgusega võrreldes justkui 40 W pirn, võrreldes päikese valgusega. Kuid kuna inimesed on olnud pimeduses juba nii pikka aega, siis igasugune valgus ja vähegi normaalne seletus on nii vajalik, sest inimesed vajavad nii hädasti igasugust valgust. 

Ja see on demiurgi manipulatsioon, pakkuda vähest tõde, et me haagiks konksu otsa, mitte ei otsiks ise Lõpmatust Allikast tõelist valgust.  

See on olemuselt mitmemõõtmeline pettus.  Inimesed, kes on otseses ühenduses Allika valgusega ei vaja mingit hierarhiat või demiurgilise valevalguse parasiitide kummardamist, keda tuntakse ka kui - Karma Isandad. Need on ilmselt kõige pahatahtlikumad vabaduse rikkujad. Nad on põhilised valvurid, kes võivad lubada ja keelata olenditel siseneda või väljuda demiurgilisest süsteemist ja sellised peaks esmajärjekorras avastama. Nad vastutavad olendite uuesti taaskehastumisse sundimise eest veel ja veel ja veel korduvalt, rikkudes universumi vabu seadusi. 

Demiurgi süsteemi välises universumis on olenditel õigus  kehastuda vabalt igal planeedi, mille nad valivad. Kui olendite füüsiline elu saab läbi sadade või tuhandete elude jooksul, naasevad nad Lõputu Allkia juurde puhkuseks. Ja siis ostustavad, mida nad tahavad edasi teha, et õppida ja kasvada. 

Mitte kuskil sellises protsessis ei ole mingit hierarhilist juhtimisgruppi, manipulaatoreid, nagu Karma Isandad. Kuid Arhtekt andis neile Karma Isandatele teise, mõnevõrra sarkastilise nime - Karma Sitapead. Peale sellist ümbernimetamist, vaatleme milliste sigadustega sellised tegelased tegelevad. 

Manipulatsioon, millega Karma Sitapead manipuleerivad olendeid peaaegu lõputult taaskehastuma on - vale vaade Valgusele. 

Kui inimene sureb ja tema vaim väljub astraaltasandile ja hakkab endast väljutama enamikku oma isiklikku, varem kogutud valgust. Kui seda protsessi ei katkestataks, siis olendi tõeline valgus, mis valgub seest väljapoole, vabastaks kiht-kihilt kõik aastate jooksul saadud piiravad uskumused. Tegelikkuses juhtub aga see, et Karma Sitapead panevad pihta selle valgus, mis tuleb vaimu seest ja peegeldavad omakorda silmipimestava ja värvilise valgusega. Vot mille pärast paljud kliinilise surma kogemustega inimesi räägivad liikumisest läbi silmipimestava valguse tunneli. Silmipimestav valgus varjab ära inimesest väljuma hakkavat valgust ja hüpnotiseerib kirglikku puhtuse ning aktiveerib kõik usuliste programmeerimiste doktriinid, millega inimesed tegelesid kehastumise ajal.  Karma sitapead, teised vaimsete hierarhiate ja valede esindajad (nagu inglid ja ülestõusnud meistrid) on sageli kohal selle protsessi taustal, kui inimene on täidetud üleüldise armastuse ja ühtsuse tundega, mis tuleb nende seest.  Seletatakse inimesele, et kõik see tuleb hoopis väljast poolt ja seejärel peegeldatakse inimese energia Karma Sitapeadele. Indiviididele ei anta aega järele mõelda, selle üle - Mis Toimub, seetõttu, et nad viivad inimese kiiresti üle - Oma Elu ülevaatamise faasi. Nad näitavad väikest filmi tema elust, kus on kõik pettumused, täitmata soovid, valusad kogemused ja kahju, mida inimene koges selles elus. Tänu sellisele erapoolikusele ja kavalusele ning ülevaatusele on inimesel tunne, et ta elas elu halvasti. Mida ongi Sitapeadele vaja ning nad ütlevad inimesele, et isegi kui ta ebaõnnestus paljudes asjades, siis nad annavad talle võimaluse naasta veel kord ja teha uues kehastuses kõik õigesti. Ja vaene inimene on tänulik selle võimaluse eest ja võla lunastamiseks  jaoks aktsepteerib kokkulepet, millest Karma Sitapead annavad talle võimaluse uuesti kehastuda.  Kui inimene on üles kasvanud Kristluses, ilmuvad ta ette Jeesus ja Inglid ning talle öeldakse, et ta pole veel väärt Taevariiki sisenemiseks. Hirm saada saadetud Põrgusse on inimesse nii sügavalt sisse juurutatud, et inimesed kasutavad võimalust uuesti reinkarneeruda ja saada vääriliseks, et siseneda Jumala Riiki, mis tegelikult on Demiurgi Okupandi Kuningriik. Pärast kokkuleppe sõlmimist taaskehastumiseks, saadetakse olend Taevariigi ülemise astraaltasandi keskmisse ossa, ootama taaskehastumist. 

See "Taevariik" on kaunistatud holograafiliste loodusmudelitega, millel on kaunid maastikud ja kaitseingli töötajad, kes hoolitsevad nende olendite eest, et olendid läheks ikka tagasi Maa peale kui nende aeg saabub. Tegelikult on sellised inglid justkui karjatajad lambakarjale ja pole mingitki võimalust siit põgeneda. Kui inimeste kahetsus ja eluhaavad ei veena inimest, et ta peaks uuesti kehastuma, kasutavad nad veel jultunumat pettust. Nad näitavad etendust väidetavalt inimese varasemast elust, kus ta on toime pannud kohutavaid kuritegusid ja nad ütlevad, et tuleb kehastuda Ebasoodsates tingimustes. Et halb karma sellisel moel välja töötada. Tegelikult elu, mida näidatakse, pole olnud tema oma, vaid pigem seotud isikuga valede hierarhiast, kes tahavad omi tegevusi määrida teistele pähe ja petta energia vastutuse võtmise oma kuritegude eest. 

Selline tegevus on näiteks kasutusel Mustade Maagide poolt, kes püüavad omi kuritegusid üle kanda uskujale. Sama meetodit kasutatakse ka Maal elades meelekontrolli ja meediaga manipuleerimisel, (nii nagu üleval, nii ka all). 

Mehhanism, kuidas seda tehakse, toimub alateadlike kokkulepete kaudu: meedia, korporatiivsete logodega, finantsilised kokkulepped, Mereseadus ja teised Matrixi institutsiooni.  

Veel üks oluline Karma lepingute aspekt, mida kasutavad Karma Sitapead, on Sissetuleku leping korrumpeerunud demiurgilisse piirkonda, selleks, et sellesse süsteemi sisse logida. Paljud meist on tulnud siia piirkonnast, mida nimetatakse Vabaks Universumiks, et aidata demiurgilist süsteemi seestpoolt lahti võtta. Valede hierarhias hoitakse selliste vabade hingede sünnilepingute kohta ulatuslikku loetelu, et piirata nende efektiivsust. Need sisenemislepingud sisaldavad ka sätteid, mis võimaldavad teil edasi liikuda ka nende olendite vastu, kellega pole läbirääkimisi pidanud, elus ettetulevate raskuste kohta nagu: halbade vanemate väärkohtlemine, füüsiline või seksuaalne kuritarvitamine, psüühilised rünnakud, eeterlik implantatsioon, une manipuleerimine, valevalguse töötajate poolt värbamine, suhteprobleemid, tervise probleemid, raha probleemid, füüsiline röövimine, enesehinnangu puudumine ja väga palju muud. 

Paljud Vaba Universumi olendid, kes taotlesid sissetuleku lepingut olid väga kindlad, et suudavad kõik need piirangud ületada, seepärast sõlmisidki lepingu. Seal ei olnud tõesti palju valikuid, kuid mõned meist pidasid läbirääkimisi rohkem kui teised ja võtsid vähem neid katastroofilisi lepinguid, kuid keegi ei pääsenud sellest. Ükskõik kui palju sunnitud sisselogimise lepinguid meil on, on oluline kõik need lepingud kustutada, et saada puhtaks ja jätkata meie valitud tervendavate ülesannetega ja äratada teisi. Ja ka seestpoolt  hävitada demiurgi struktuuri. 

On tähtis, et lihtsalt tühistamisavalduse lugemine üksi ei aita. Me peame teadlikult kaasama sellesse protsessi oma Tahtejõu, et teha soovitud muutusi. Kohe kui inimene loobub osadest kokkulepetest, muutub lihtsamaks kaevata sügavamale, et leida neist veel mõningaid. 

Pidage meeles, et lepingud on hakitud üksikuteks fragmentideks, et neid oleks raskem leida. Näiteks võivad olla lepingud, mis on sõlmitud: keerulisteks romantilisteks suheteks, rasked suhted vanemate vendade, õdede ja sõpradega jne. Need on lepingute erinevad klastrid, mis tuleb määratleda ja kustutada eraldi protsessides. Nii, et ärge oodake kõigi lepingute tühistamist korraga ja töötage iga päev, kui tunnete nende mõju.  


Kuulutage: "Minu Sisemise suveräänse Mina Jõuga kuulutan, et kõik need lepingud on kehtetud. Tühistan kõik lepingud ja kõikide osapoolte korduvad sätted, peeglid, varukoopiad, dublikaadid ja muu varem loetletud. Deklareerin, et tagastan kogu oma energia, mis läks nende lepingute tellimiseks. Saadan kõik need lepingud ja varem ülesloetletud tingimused Galaktika südames olevasse tolmuimejasse ümbertöötlemiseks."

 Kutsuge välja kõik vastaspoole lepingute koopiad ja saatke samuti tolmuimejasse. Neid koopiaid hoiavad parasiidid. kes imevad nende kaudu väikest osa teie energiast. Mõned neist olenditest võivad väita, et nad on Karma Isandad, et kasutada võimu teie üle. Ärge uskuge ühtegi nende valet. 

Öelge demiurgi olemustele - "Mina olen suveräänne inimene, aga kõikidele teile parasiitidele teatan, et on igavesti keelatud minu  energiat puudutada. Kui proovite rikkuda minu suveräänse energia sfääri, saadan teid otsustavalt Galaktika südamesse ümbersulatamiseks, vaatamata sellele, et ümbersulatus on teile parim võimalus. On võimalik, et te sealt enam kunagi välja ei saa, kui teie hinge taga ei ole midagi, mida päästa ja ümber korraldada. Teid on hoiatatud."

Pakkuge demiurgi käsilastele võimalust minna Galaktika lehtrisse ümberkujundamiseks. Mõned neist kasutavad seda võimalust, et vabaneda demiurgi kontrolli ja orjastamise alt.    

Ma kuulutan: "Ma eemaldan kõik jäljendid, implantaadid, uskumused, seosed, esitused, vaated, identiteedid, külmutatud emotsioonid ja nii edasi, mis on seotud nende lepingutega. Käsin oma Jumalikult sisemiselt olendilt suunata galaktiline keeris läbi kõigi oma alateadvuse, teadvuse ja ületeadvuse ning ka mitteteadliku teadvuse, eemaldada kõik need komponendid ja kõik muu lepingutega seonduv."

     Laiendage veelgi oma tõelise suveräänse sisemise mina valgust ja täitke kõik valdkonnad, mille olete puhastanud.  See võimaldab Tõel hinnata, kes sa tegelikult oled ja asendada eemaldatud konstruktsioonid. 

Kutsuge välja ja taastage algne leping, mille tegite Lõpmatu Allikaga, kehastumaks selles Mitterahulikus kohas ja hoia Allika valgust oma kehastuse juures.  Las armastuse vägi, mis sisaldub esialgses lepingus,  lahustab kõik ülejäänud struktuurid, mis olid seotud vana, kunstliku, pealesurutud kokkuleppega. Kõige tähtsam  osa kõige selle täideviimiseks on teie tahe. 

Korrake kõike ja kasutage kindlat tahet sagedamini.

 "Olen sõltumatu ja kellegil pole õigust võtta ära minu energiat. Olen suveräänne ja mitte ühelgi olendil ega üksusel ei ole lubatud rikkuda minu suveräänset ruumi."

    Umbes pooled neist demiurgi parasiitlikest olenditest võivad saada vabaks muutunud mõistusega vabanenud olendite poolt, vabas universumis. See on üsna hea suhtarv, arvestades seda kui kaugele need olendid on jõudnud, olles hirmul võimu orjastamise hulluse ees.   

New Age kavatseb ilmselt inimesi sõbrustama panna parasiitidega nii, et inimesed neid salliksid, aga parasiidid varastavad ja imevad ikkagi energiaid ja tekitava igat liiki kahju inimestele. Universaalne kosmiline seadus on äärmiselt lihtne. 

Kõik olendid on suveräänsed-iseseisvad ja omavad vaba tahet, et väljendada oma loomingut enda äranägemise järgi ning kellegil pole õigust tallata vaba tahet ja kahjustada teist inimest.  

 Selle seaduse tagajärg on samuti väga lihtne. 

Kuna kõik olendid on iseseisvad, on neil õigus end kaitsta, kasutades mistahes tasemel kaitsmise vahendeid. Isegi sellisel juhul kui see viib kahjutegija hävitamiseni. 

Vaimsete valede hierarhia orjastajad ja petised rikuvad totaalselt Universaalset Seadust. Nad sunnivad inimesi olema Ohvrid ja Orjad ning veenavad teisi olendeid vastutust võtma parasiitide karmalike kuritegude eest. 

Paljud kihilised valed põhinevad Suurel Valel, et me justkui oleks eraldatud Lõpmatust Allikast. Nad kultiveerivad valet, et universaalset seadust pole olemas ning, et inimestel pole seda võõrandamatut - õigust enesekaitsele. Et nad peavad alluma Karma Sitapeade võimule ja kummardama psühhopaati Demiurgi ja tema nõndanimetatud Ingleid, selleks et inimesed oleks õnnistatud nende vastuvõtmiseks Jumala riiki. 

Tõeline Tõde seisneb selles, et  meid ei ole kunagi eraldatud Lõpmatust Allikast, kuna see on metafüüsiliselt võimatu. 

Olend võib oma ühendust ignoreerida, leida et seda pole, nad võivad arvata, et katkestasid selle, kuid vale uskumine ei tee seda tõeks. 

Näiteks kui inimesed otsustavad eralduda atmosfäärist ja hingata hingamisaparaadiga, siis ikkagi on selles aparaadis sama atmosfääri õhk. Sellegipoolest on demiurgi olendid pühendunud illusioonile, et nad on eraldunud Allikast ja leidsid alternatiivse energiaallika - vangistuse inimkonna. 

Meist pigistatakse välja energiaid läbi: jumalateenistuste kummardamise, uskumuste, väär seksuaalsuse, vale lepingute, pettuse, teadvuste pettuste, võitluse, valu, vihkamise, surma ja nii edasi. Selline on energeetiline delikatess parasiitidele. 

Viimane, mida see süsteem üldse lubada võib, ongi inimkonna arusaam või siis meeldetuletus, et Universaalne Seadus on olemas. Sellest hetkest kui Me Kõik teatame - "Ma olen suverääne ja ühelgi olendil pole õigust minult energiat ära võtta" - muutub maailm alustaladeni. Sellest hetkest me saame kasutada oma suveräänseid õigusi ja energiaid Otse Allikast, koos kogu enesekaitse kasutusele võtmisega. 

Veel üks "õpetus" valest Valgusest, mida seletab New Age.   Elu kogemise jooksul pole olemas selliseid mõisteid nagu ÕIGE ja VALE.  See kõik on vaid KOGEMUS, et me õpiks oma õppetunde. Ehki on tõsi, et saame õppida väärtuslikke kogemusi ka ebasoodsates oludes, ei tähenda see seda, et see oleks vajalik ja soovitav: olla pidevalt rõhutud ja manipuleeritud, petetuna ja energeetiliselt kurnatuna. Selline elukogemus pole universumi mõistes inimkonnale Sugugi Vajalik. Meile pole vajalik õppimise kogemus läbi kannatuste. Millise õppetunni "pidid õppima" mustanahalised orjad, Keskaegsed pärisorjad, kus tegelikult oleks võimalk maha tappa kõik oma kurjad kuningad või selle käsilase. Ei, need inimesed olid kõik energeetiliselt orjastatud. Me ei pea alluma ja üks võimalus selleks on  teha endale selgeks, et me ei pea alluma orjastajate mistahes Hierarhiale. 

Ükskõik kuhu me ka ei vaataks, meie praeguses maailmas, igal pool valitsevad hierarhilised juhtimissüsteemid. Hierarhia on kaval kuulekuse ja orjastamise süsteem ja me peame sellest süsteemist välja tulema, et hakata tervendama ennast ja oma maailma. 

Me peame ületama ka vaimsete õpetuste hierarhia, kes aitavad kaasa alistumisele ja pimedale orjastamisele. 

Metafüüsilisest hierarhiast vabanemine on: enesepuhastus, enesetundmine, teadmiste omandamine universaalse ja maiste seaduste kohta ning meie suveräänse tahte teostamine.  Esiteks, me peame arusaama, et - Me oleme täielikult ühendatud Lõpmatu Allikaga. Kui me mõistame , et väljaspool meid pole mitte mingeid "seaduslikke norme".  On ainult Sisemine Võim ja Omavalitsus, millest juhindutakse Universaalse Seaduse arusaamiseks ja see keelab meid tegemast tegusid, mis võivad kahjustada teisi. Universaalse Seaduse järgimine oleks vaba ühiskonna-kogukonna alus. Ainult see on võimalus kaotada egoistlik võimumäng,  teiste üle kontrollida. Ainult nii saab üles ehitada loomulikuma ja loomingulisema kogukonna, mis ei oleks hierarhlik, vaid iseorganiseeruv. 

See nõuab täiesti uut mõtteviisi. 

Me oleme ajaloos näinud, et kõik hierarhlikud süsteemid viivad alati rõhumiseni ja ebaõnnestumiseni.  Selleks et seda saavutada peavad kõik suveräänsed olendid tegema koostööd. 

Igapäevaselt kuulutama ennast suveräänseks - ükskõik millise tekstiga, sest me oleme tegelikult iseseisvad olendid ja oskame seda nagunii, just nii, nagu parasjagu pähe tuleb. 

Igapäevaselt puhastama oma energeetikat, tühistades ära kõik lepingud, mida me tegime teadlikult või alateadlikult, loobudes võimust "välistele autoriteetidele". 

See ei toimi kiiresti ja see on igapäevane tegevus. 

 

Palju

armastust,

Cameron Day 



1 kommentaar: