neljapäev, 1. veebruar 2018

EGIPTUSE MAALUSED LINNAD.



Mul on Egiptuses üks hea tuttav ja ta paneb oma inforuumi üles hästi asjakohaseid viiteid. See jälle üks selliseid. Kuna ma olen teada saanud, et paljudel pole aega et asjadega põhjalikult tegeleda, siis tegin veidi kergemaks. Lasin teksti läbi tõlke. Väga parandama ei hakanud, sest on üsna arusaadav. 


UUDISED Uurijad kinnitavad, et hiiglane Ancient-Egiptuse maa-alune labürint eksisteerib ja võib ajalugu ümber kirjutada.
Seda saab kergesti pidada üheks suuremaks iidse Egiptuse avastuseks, kuid ainult vähesed teavad Egiptuse uskumatu maa-aluse labürindi olemasolust, arvatakse, et neil on lugematuid vastuseid ajaloos.


Me kõik teame, kui unikaalsed on Giza platoo püramiidid, ja me oleme kõik olnud äärmiselt lummatud nende püramiidide salapärase päritolust, kuid Egiptuses on sellised kohad, mis on ühiskonnale võrdselt maagilised ja veel vähem tuntud. 
Muinas-Egiptuse labürint.
Meie planeedi pinnas on palju avastusi, mis võiksid muuta seda, kuidas me vaatame ajalugu ise. Üks neist on unustatud maailm maa-alustes kambrites ja tunnelites, mis on sajandeid olnud uurimata. Mainitud iidsetest tekstidest ja kohalikest legendidest on neid salapäraseid kambreid peetud müütideks, kuni need tegelikult avastati.
"Kaotatud Egiptuse labürint" on kahtlemata üks neist imelistest iidsetest aladest, mis tänapäeva ajaloos on kaotatud juveel.
Seda ma olen tegelikult näinud, töö väljaspool sõnu. Sest kui keegi ühendaks kreeklaste hooned ja näitaks nende juures tehtud töid, siis tundub see labürindi omast väiksem, nii pingutuselt kui ka kulult ... Isegi püramiidid jäävad sõnade kaugemale ja  igaüks oli võrdne kreeklaste paljude ja vägevate teostega. Kuid labürint ületab isegi püramiide. Herodotus ("Histories", Book, II, 148),  
Arvatakse, et see salapärane maa-alune koobaste ja kambrite kompleks hoiab inimkonna päritolu saladusi, arvatakse ka seda, et Atlantise kaotatud tsivilisatsioonil on püha vana tekst. Seda on kirjeldanud autorid nagu Strabo ja isegi Herodotus, kellel oli võimalus külastada ja salvestada legendaarne labürind, enne kui ta kadus ajaloos.
Herodot I kirjutas IV sajandist eKr: labürind oli "veidi püsti Moirise järvest ja peaaegu vastupidine sellele, mida nimetatakse Crocodile'i linnaks" ("Histories," Book, II, 148).


Labürindi (nagu seda on mõnede kaugemas minevikus kutsunud) peetakse erakordselt maa-aluseks keeruliseks, mis võiks hoida inimkonna ajaloo võtit. On öeldud, et siin võime leida üksikasju teadmata tsivilisatsioonide kohta ajaloos, suured impeeriumid ja valitsejad, kes elasid planeedil enne ajalugu, nagu me teame, et see algas.
"Kui üks oli püha ruumi sisenenud, leiti üks tempel, mis oli ümbritsetud kolonnidega 40, mõlemal küljel, ja selle hoone katus oli valmistatud ühest kivist, nikerdatud paneelidega ja rikkalike kaunistatud suurepäraste maalidega. See sisaldas iga kuninga kodumaa mälestusmärke ja seal läbi viidud templeid ja ohvreid, kõik oskuslikult töötanud suurima ilu maalides. "  
Tuginedes selliste iidsete tekstide kirjeldustele nagu Herodotus ja teised, kes külastas maagilist labürinti kauges minevikus, lõi 17. sajandi saksa jesuiitide õpetaja, keda kutsus Athanasius Kircher, salajase labürindi esimese piltliku reproduktsiooni, nagu seda kirjeldas Herodotus: Sellel on kaksteist kindlustuskohta, kusjuures väravad on üksteisega, kuus põhja pool ja kuus lõunaosast, ühinevad üksteisega ja kõik seest ümbritseb sama sein; ja seal on kahte tüüpi kojad, üks maa all maapinnast ja teine ​​neist, neist kolm tuhat, igaüks neist viisteist sajandit. Meie endi kambri ülemine komplekt nägi [...]  
Nende autorite sõnul koosneb maa-alune templi enam kui 3000 ruumist, mis on täis uskumatuid hieroglüüfeid ja maale, maagiline maa-alune kompleks asub Hawaras vähem kui 100 kilomeetri kaugusel Kairost. 2008. aastal saabus Belgia ja Egiptuse teadlaste rühm, et uurida maagilise maa-aluse kompleksi, kasutades maa läbilaskvat tehnoloogiat, mida kasutati liiva uurimiseks, püüdes leida ja lahendada salapärase maa-aluse kompleksi taga. Belgia-Egiptuse ekspeditsioon suutis kinnitada maa-aluse templi kohalolekut Amenemhat III püramiidist kaugel.


Petrie juhitud ekspeditsioon viitas ühemõtteliselt Egiptuse ajaloo ühele uskumatutele avastustele ja nad ei pidanud isegi kinnitust leidma.



See hämmastav avastus on ühiskonnast eemal ja keegi pole suutnud aru saada, miks. Ekspeditsiooni tulemused avaldati 2008. aastal, vahetult pärast seda, kui NAIAG teaduslikus ajakirjas oli avastus ja uurimistulemused leidsid Gentti ülikoolis avaliku loengu, millest Belgia meediad osalesid. Kuid see järeldus oli kiiresti alla surutud, kuna Antiiksete Ülemnõukogu peasekretär (Egiptus) jättis Egiptuse riiklike julgeolekut käsitlevate sanktsioonide tõttu avastamisest kõik edasised teatised.
Louis de Cordier, ekspeditsiooni juhtivad teadlased ootasid kannatlikult kahe aasta pärast, et ülemnõukogu tunnustaks järeldusi ja avalikustaks need, kuid kahjuks seda kunagi ei juhtunud. 2010. aastal avas de Cordier veebisaidi Egiptuse Labürint, et avastada kogu maailmale. Kuigi teadlased on kinnitanud maa-aluste komplekside olemasolu, tuleb tulevikus teha linnapeade kaevamised, et uurida uskumatut leidmist. Usutakse, et maa-alune labürindi aarded võiksid vastata lugematutele ajaloolistele saladustele ja iidse Egiptuse tsivilisatsioonile.

Ainus küsimus on siin ... miks valitsused on seda uskumatut ja ajaloolist avastust alla surunud?

See kindlasti paneb sind mõtlema, kui palju veel selliseid kohti on olemas Maal ...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar